Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: “Pop sa lopatom” iz Crne Reke šipkom ubio štićenika zbog droge!  (Pročitano 39620 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Samsung Galaxy S2
Realno, navijaci su vece zlo nego narkomani.

navijac ce da brani svoju zemlju. narkoman ne.

I zbog toga ih treba amnestirati za eventualno počinjene pljačke, ubistva i ostalo zar ne ?  Smile
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Nokia 
Подршка оцу Браниславу!

Омиљени еписком комуњарке Мирјане Марковић да ћути.

Citat
u orginalnom tekstu nista nije boldovano.
Шта ће жена, жао јој будале наркоманске!   Smile

СССС
ИС ХС НИ КА
Живела Велика Србија!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda
Подршка оцу Браниславу!

Омиљени еписком комуњарке Мирјане Марковић да ћути.

Citat
u orginalnom tekstu nista nije boldovano.
Шта ће жена, жао јој будале наркоманске!   Smile

СССС
ИС ХС НИ КА
Живела Велика Србија!

Navijach ili?
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Samsung SGH-E590
Da si nekad upoznala pajdomana i da si svesna sta je sve sposoban da uradi da bi se ufiksao i tebi bi bilo svejedno.
Ja na raspale zombije ne gledam kao na ziva bica...

Vidis, druze, mozda ti pajdomani gledaju na navijace kao na zombie. Slepo prate nesto cemu su ih otac/ujak/deda/drug naucili. Mozda njima dodje da vas polome.  Smile
Sta je po tebi navijac i napisi sta mislis da ja radim posto si me ocigledno svrstao u odredjenu grupu ljudi, a ne poznajes me... Smile
A pajdoman moze da "nas" polomi samo u svojoj nadrogiranoj glavici posto je fizicki nesposoban da hoda. Smile

Pa vidis, druze, ja sam, po socijalnoj definiciji narkoman, pa imam sve zube, ne kradem pare za semu, ne prodajem licnu imovinu za istu itd. Ovo se nije odnosilo na tebe kao pojedinca, vac na navijace u globalu (tvoj stav se odnosi na narkomane u globalu, zar ne?). Kako sam ja "clan" narkomanskog socijalnog sloja, tako si i ti clan svog, navijackog. Ne krade svaki narkoman od dece novac za uzinu, pa isto tako ni svaki navijac ne razbija glave okolo. Samo sam napravio parelelu izmedju ta dva sveta na tvoj nacin, generalizacijom.
Ja ne generalizujem, vise puta sam spomenuo da mislim na pajdomane sto je ovaj nesrecnik i bio. Ne mogu i ne zelim da ulazim u raspravu preko interneta o tome koje droge i posle kakve upotrebe izazivaju veliku zavisnost, samo znam da pajdomane treba odstraniti iz drustva...
A ti si taj koji izjednacava pusenje trave sa pajdom, a ne ja, pa se onda zapitaj zasto je to. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Citat
A ti si taj koji izjednacava pusenje trave sa pajdom, a ne ja, pa se onda zapitaj zasto je to.

Vidis, zakon ne pravi razliku, kao ni veci deo drustva.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Samsung SGH-E590
Zakon ce uskoro praviti razliku to je bar jasno, a siguran sam da i drustvo vec pravi razliku, sad bre i babe od 90 godina ignorisu duvace. Smile Mada cak i redovno koriscenje vutre ostavlja posledice i siguran sam da ti to vec znas...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung 
Ne potresam se sigurno zbog smrti teskog narkomana, ali ironija u celoj prici, je da ce zavrsetak njegovog i po sebe i po druge, mucnog i bednog zivota, napraviti valjda bar nekakvu korist, a to je cinjenica da ce rad SPC konacno biti regulisan nekakvim propisima, zato sto za njih u ovoj drzavi odredjena pravila ocigledno ne vaze, jer da vaze ne bi ovaj pop najlaganije isetao iz Crne Reke i otisao u drugi centar, koji takodje nema nikakvu dozvolu za rad.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Ljudi,kakva je to priča-što bi mi ga  bilo žao,on je ionako završio svoje?
Pa kad je već došao u kliniku,došao je da se liječi,nije otpisan  Smile

sad već jeste
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Zakon ce uskoro praviti razliku to je bar jasno, a siguran sam da i drustvo vec pravi razliku, sad bre i babe od 90 godina ignorisu duvace. Smile Mada cak i redovno koriscenje vutre ostavlja posledice i siguran sam da ti to vec znas...

Kao sto sam rekao mnogo puta ranije, zavisi kako na vutru gledas. Ako trosis sve svoje misli i energiju (kao i novac) na nju, onda imas problem (to sa sobom vuce lanac posledica, medju kojima je zatupljenost, kompulsivna sebicnost, pa i, slicno heroinskim zavisnicima, delikvencija u vidu sitnih kradja, a cak, posredno, i afinitet prema kocki), a to moze lako da bude posledica dugorocnog koriscenja. Kad to krene da bude slucaj, batalis je na par nedelja i k'o nov si. Vutra izaziva psihicku zavisnost, kao i sladoled, cokolada, lizanje poklopca od jogurta itd. Misljenja sam da je zabrana gajenja konoplje stetna za ceo ljudski rod, buduci da ima visestruku primenu van inhaliranja. Ilegalni status konoplje je opasniji od same konoplje.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Realno, navijaci su vece zlo nego narkomani.

navijac ce da brani svoju zemlju. narkoman ne.

I zbog toga ih treba amnestirati za eventualno počinjene pljačke, ubistva i ostalo zar ne ?  Smile

ne.
e sad da ti objasnjavam vojnu doktrinu ... nema svrhe.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.