Ja volim jednu Mariju i ne mogu bez nje,napravio sam glupost(ne radi se o prevari) i sada ona ne zna sta da ucini,hajde da joj pomognemo da donese pravu odluku,a ja se pred svima kunem da cu biti najbolji covek na svetu. Prihvaticu sve samo da ostane deo mog zivota.
Hvala svima.
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora kokota (Vreme: 20. Dec 2010, 21:32:44)
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Gospodo molim vas, ako može malo ozbiljnosti. Čuj dečko, iz tvog pisam mogu da zaključim da ti još uvek misliš da imaš šansu, zar ne? Moj ti je savet da pustiš celu stvar. Znam da je teško i deluje nemoguće tebi, ali pusti stvar što više možeš. Ako je ona željna tebe, vratiće ti se sigurno. Ako je čarkaš možeš da napraviš kontraefekat. Predlog je da pustiš neko vreme, posveti se sebi, i problem će sam dati rešenje ako želi:D. Nemoj da očajavaš, ali nemoj ni da se nadaš, najvažniji budi samom sebi.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 03:00:02 od BlizzardJakkal »