Ja volim jednu Mariju i ne mogu bez nje,napravio sam glupost(ne radi se o prevari) i sada ona ne zna sta da ucini,hajde da joj pomognemo da donese pravu odluku,a ja se pred svima kunem da cu biti najbolji covek na svetu. Prihvaticu sve samo da ostane deo mog zivota.
Hvala svima.
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora kokota (Vreme: 20. Dec 2010, 21:32:44)
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Gospodo molim vas, ako može malo ozbiljnosti. Čuj dečko, iz tvog pisam mogu da zaključim da ti još uvek misliš da imaš šansu, zar ne? Moj ti je savet da pustiš celu stvar. Znam da je teško i deluje nemoguće tebi, ali pusti stvar što više možeš. Ako je ona željna tebe, vratiće ti se sigurno. Ako je čarkaš možeš da napraviš kontraefekat. Predlog je da pustiš neko vreme, posveti se sebi, i problem će sam dati rešenje ako želi:D. Nemoj da očajavaš, ali nemoj ni da se nadaš, najvažniji budi samom sebi.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 03:00:02 od BlizzardJakkal »
Ismevanje ovog tipa problema je neprimereno i nezrelo. Čoveku treba pomoć, a ne neko da ga zeza u mozak.
Izvini molim te, ali naslov teme bi bio ptrikladan da je u pitanju osoba kojoj visi zivot o koncu...Sta je ovo...?Smesno.. Ili da se uozbiljim pa da kazem.."Ne, gospodina ne poznajemo, niko ga video nije"
Pa bio sam u toj situaciji, tako da je saosećanje veliko. Tada bi sve da povratiš voljenu osobu, bez obzira na cenu. Slažem se da nije "smrt za vrat", barem ne nama koji smo ok, ali kao što rekoh, bio sam u toj situaciji, znam kakav je to bol, i smatram da treba pomoći, a ne nabijati postove i ismevati nekog.
Nikako mi nisu jasni ljudi koji prcaju nekoga kome je potrebna pomoć. Kakve veze ima kako se tema zove? Sačuvaj me Bože... ali dobro, to je stvar nečeg drugog.
Dečko - Blizard ti je napisao ukratko šta je najbolje za tebe u ovom trenutku. Pusti je na neko vreme, pokušaj da zaboraviš sve. Jeste teško ali je to za tvoje dobro. Ukoliko joj je stalo do tebe, ko što kaže Blizard, vratiće ti se... ukoliko pak nije... nikako ne očajavaj nego idi napred. A kad prođe neko vreme, taj trenutni bol će spasti a u međuvremenu će ti se desiti i neke lepe stvari... veruj mi
Ali opet, morao bi nešto više da napišeš o tvom slučaju.
A Sandra... nemoj da pametuješ mnogo... i sama znaš da se to žargonski tako kaže...
« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 13:11:19 od Tepachenko »
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Ja ću lepo ovu temu da zaključam, a autor ako odluči da je razradi, neka mi napiše na profil, jer još ne može da šalje privatne poruke, pa ću je otključati. Do tada, doviđenja i svako dobro.