Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 01:41:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomoc za savet - Kolega s posla  (Pročitano 14646 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Meni je samo zvučao čudno jer je napomenula da žena odbija da doji bebu...
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
sreca pa je ili on ili ja na nekim sastancima pa ga izbegavam pa smo ovih dana samo na dobro jutro, i cao.

ja zahvalna sto ne prilazi, on zahvalan sto ne pitam.

znam da to nikad ne bi spomenuo, pogotovo ne nekom s posla, da nije ozbiljno.  i ne sumnjam i u to da ce prvom prilikom nazvati ili hteti da se vidimo, da isprica to sto ima.
i kad pocne sa pricom sta ona radi, i onda nadje razumne izgovore zasto to nije dobro i sta on kaze njoj, ja ne znam sta da mu kazem. da precutim i kazem (kao sto je vecina ovde rekla) bracno savetovaliste ili da mu kazem: sam si trazio, sad trpi ili da mu kazem da je ostavi. jer je toliko volje, ljubavi, pa i novca ulozio da to bude jedna mlada, srecna porodica. tako je uvek govorio da ce jedog dana imati.

a to da ne doji dete, to sam videla prvo kad ju je dovodio (nju i dete) na posao, da je bebu hranila flasicom. i u fazonu sad smo doruckovali.

a na njegovom kompjuteru sam videla nekoliko puta da cita tesktove majcino mleko, dojenje i sl.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Očigledno je da između njih postoje nesuglasice, ali zaista nije na tebi ni da rešavaš, ni da savetuješ.
Ako imaš volje i živaca, saslušaj ga, ali nemoj da daješ nikakvo mišljenje, bolje ga obazrivo uputi na stručno lice.
Samo jedna strana priče je uvek dvosekli mač.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

i kad pocne sa pricom sta ona radi, i onda nadje razumne izgovore zasto to nije dobro i sta on kaze njoj, ja ne znam sta da mu kazem. da precutim i kazem (kao sto je vecina ovde rekla) bracno savetovaliste ili da mu kazem: sam si trazio, sad trpi ili da mu kazem da je ostavi. jer je toliko volje, ljubavi, pa i novca ulozio da to bude jedna mlada, srecna porodica. tako je uvek govorio da ce jedog dana imati.
Onda ga samo lepo saslusaj i kazi mu "Sredice se". Poneki put je i to dovoljno da se covek malo smiri. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia c6
Ne mesaj se, nije na tebi da raspravljas krive drine u njihovoj vezi, pogotovo iz razloga sto ces cuti samo jednu stranu price, zato neko je vec rekao osmeh i resice se to vec nekako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
previse pitanja, premalo odgovora... previse znatizelje sa tvoje strane..

ne mogu a da se ne zapitam, sta je bilo u proslosti medju vama ... ili u ne tako dalekoj proslosti  Smile  ili recimo sta si ti prizeljkivala da ce biti, a nije bilo ...

*realno, koliko bi meni pucala ona stvar za nekog tamo nebitnog kolegu sa posla koji mi je kao ortak, sto ima probleme sa zenom koja nece da doji dete, i zasto nece i zasto im brak ne stima... pa cim bi mi ispricao odmah bi zaboravila  Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 00:12:26 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 2003
Browser
Internet Explorer 6.0
Moj iskreni savet je budi iskrena i ono sto zelis da kazes .. reci .. jer posle ako se nesto desi ne moze taj isti prijatelj dici ruku na tebe i reci da si ti kriva
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
ne mogu a da se ne zapitam, sta je bilo u proslosti medju vama ... ili u ne tako dalekoj proslosti    ili recimo sta si ti prizeljkivala da ce biti, a nije bilo .

Smile
zanimljivo ...to sam se i ja zapitao... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Ne razumem zasto bi ti uopste ulazila u taj njegov problem... njegova stvar pa nek je resava kako zna i ume... najbolje on poznaje svoju zenu Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Nagovori ga da ostavi tu rospiju... Smile sta ga briga... svejedno nije njegove dijete... Smile
Vidis da Zmaj kaze ...da je beba - malo crMce... Smile
I  onda se jadnicak...moze "sam" gotiviti s nekim lijepim curama...u ogromnoj kuci u bazenu i sauni... Smile
A najbolje ce to sve prebroditi ako nadje utjehu na ramenu neke zgodne kolegice.... Smile
Jer on je jadnicak i vjerovatno dusica a i sladak je sigurno...i malko je i smotan vjerovatno...
i dok on nadjke drugu...sauna se moze pokvariti...u bazenu moze zaprljati voda pa ce je morati
prreciscavati hlorom...a i sto ce dzaba gubiti vreme na upoznavanje , zblizavanje i td..
kad kolegice vec poznaje... Smile i moze se odmah s njima saunat i kupat u bazenu...
ne mislim zaoprave...nego onako... da se druze i tjese...dok ne preboli ...tu zenu... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 01:41:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.