Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomen žrtvama ustaškog zločina u logoru Jasenovac  (Pročitano 139474 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
E vidiš, umorni hajd ti meni reci koje su to crkve srušene , gdje su četnici bili!

A ja ću tebi pripremiti spisak miniranih crkvi po Lici, Baniji i bosnaskoj Krajini!

A ustaške strhote je do detalja opisao njemački oficir Hermann Neubacher u svojim memoarima i ako se iko više približio tim mjestima , a ostao živ to je on!

po dalmatinskom zaleđu gdje je harao pop đujić uz talijanski blagoslov

objasni mi onda kako to da je pravoslavni manastir u gomirskom vrbovskom čitav i netaknut tolike godine

nakon toliko stranica na ovu temu jedno sam skužio a to je da gospoda srbi sa ovog foruma nemaju nikakvog pojma o ndh, njenom političkom i teritorijalnom uređenju, povijesnim okolnostima stvaranja ndh, a izvori saznanja o jasenovcu su priče i pričice bake i dedova+drugarice učiteljice iz osnovne škole a papagajsko ponavljenje 700000 je jednostavno uvjeravanje samog sebe a isto tako situacija i prilike u današnjoj hrvatskoj im je potpuno strana i nepoznata a i želja za informiranjem im je nikakva jer jednostavno je najlakše smatrati hrvatsku genocidnom jer je onda vlastita krivica i poraz blaža

samo tri izvora:
1) tzv. bilješka jugokomunističke komisije za utvrđivanje ratnih žrtava iz 1946. godine koja za «Jasenovac» navodi brojku od «12 do 15 tisuća» ubijenih.
2) američki dokument iz memorijalnog muzeja konc-logora «Dachau» gdje se navodi podatak o «20 tisuća ubijenih u jasenovačkom logoru», i to ne ubijenih Srba nego svih žrtava, i na kraju, manje relevantni dokument, iako ne i beznačajni,
3) statistički izračun jasenovačkih žrtava srpskog statističara Kočovića i hrvatskog statističara Žerjavića koji navode «oko 60 do 70 tisuća jasenovačkih žrtava», ali bez materijalnih dokaza o ubijenima.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2007, 09:40:24 od umorni »
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Nemojte se prepucavati o tome koliki je bio br zrtava je r smo to pokusali do sada par put i nije uspelo,sto znaci da nikada necemo naci zajednicki jezik po tom pitanju.
Vasa povjest ce i dalje govoriti da je bilo par tisuca ljudi a nasa istorija ce govoriti cifru od 800 hiljada i to je to.
Pokusajte bar na ovoj temi zaobici se prepucavanja i podbadanja  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ali misy u tome i je fora jer ekipa drugo ne zna nego samo o brojevima, nemaju pojma ni kad je osnovan, ni gdje je jasenovac ni šta je on bio, ni da posstoje dokumenti da su logoraši redovito godišnje bili pomilovani i puštani iz logora, ništa drugo osim brojeva

pa vidio si da nemaju pojma gdje je zapadna slavonija a gdje istočna i koja je oslobođena bljeskom a koja se mirno reintegrirala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Број жртава је мање битан од саме чињенице да је жртава било. Било их је, а није требало да их буде.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung , dobio od MTS-a
posstoje dokumenti da su logoraši redovito godišnje bili pomilovani i puštani iz logora

Kako te bre nije sramota da pishesh ovako monstruozne gluposti ????
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
i nitko živ ne osporava da je bilo žrtava ali iskorištavanje i prostituiranje sa žrtvama i brojem žrtava jednako je loše kao i samo negiranje žrtava

a shaka ti malo pretraži forum prije nego počneš pametovati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
posstoje dokumenti da su logoraši redovito godišnje bili pomilovani i puštani iz logora

Kako te bre nije sramota da pishesh ovako monstruozne gluposti ????

Зашто те то чуди? Многи тврде да Аушвиц уопште није ни постојао, или је у најгорем случају, био центар за рехабилитацију.,
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
http://public.srce.hr/sakic/materijali/pdf/Documents_Vol_IV.pdf
http://public.srce.hr/sakic/materijali/pdf/Documents_Vol_III.pdf

evo vam dva linka pa čitajte, učite i malo počnite razmišljati svojom glavom a ne samo ono što vam se servira,

tako mladi a već kokoši i nojevi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Livingston, svako ima pravo na svoje vidjenje stvarnosti oko sebe. Al ovo je monstruozno, pa Hanibal Lektor bi se posramio pored ovog momka  Smile Smile

A tebe bih petlu nijedan, poveo malo u krajeve gde josh postoje starine zdrave pameti, i svezeg secanja na to vreme..Poveo bih te kod nekih chlanova moje familije, pa da im objasnish da njihove ukucane nisu poklale i muchile ustashe u Jasenovcu..Da je to samo servirana im laz..
Oni su, dakle, umrli od nestrpljenja dok su chekali da budu pomilovani  Smile Smile

[b]Cenzura! Vredjanje ucesnika foruma je strogo zabranjeno! Ako na drugom mestu i imam tolerancije za ovakva verbalna i chinjenichna izdrkavanja, na ovoj temi, posvecenoj pomenu ovim stradalnicima - NEMAM!!![/b]
« Poslednja izmena: 07. Maj 2007, 11:34:21 od Livingston »
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
polako se ti spremi za školu, nadam se da danas imaš povijest, pažljivo slušaj što će ti učiteljica danas pričati

ps. nemoj ići praznog želudca, pojedi nešto, još si u razvoju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.343 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.