Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 07:41:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: poljubac - samo ili ne?  (Pročitano 9984 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Roditelj treba da osposobi svoje dete da se samo snalazi u svetu sa 18 godina. Naravno da će i posle toga biti tu, ali nije produktivno da roditelj pusti dete u svet uplašeno i nespremno za stvarni život, a onda da juri motkom okolo druge ljude.

Momak je bio ok, odustao je od veze i nije je povredio. To se poštuje svakako. Nije svako ok, čekanje na poljubac, romantično držanje za ruke i čednost ne odgovara zrelijim godinama. Svet je stereotipan, ljudi su baš onakvi kakvima ih zamišljamo kad govorimo s predubeđenjima. To je važna lekcija koju mlade, idealistične osobe treba što ranije da nauče da bi se lakše snašle.

A u ljubavi ima i uvek je bilo malo romantike a mnogo seksa. Seks sam po sebi nije loš, loše su neželjene trudnoće i polne bolesti. I loše je kad zbog seksa volan svog života ptrdaš u ruke nekog drugog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

opet greska...pravo punoletne kcerke niko ne ogranicava..
nego ogranicava pedofilima da se priblizavaju njegovoj kcerki... Smile

Ili durgacije receno, ogranicava cerki izbor partnera i tako ugrozava njena prava i slobode.

pa mu slomi koljena...i laktove...

Pa zato je policija tu da 
A moze i da ga ubaci u maricu pa da citamo u crnoj hronici  Smile

muz je zato saznao...i napio se i sjekirom je unakazio... Smile

Pa sada, to je Srbija, oce komsija da krese tudju zenu, mislim  Smile
Dobro, mogao je recimo i svaler da je rokne utokom, i to sluzbenom ko sad skoro, ali hebi ga, kolega ti je  Smile

opet greska...pravo punoletne kcerke niko ne ogranicava..

Pa tako mozes i sinu od 20 godina da zabranis da ode na utakmicu da ga usput ne sretne neko, ubaci u kombi i iskasapi nozem, mislim, traume su to sa dete, bolje da ostane kuci  Smile

jer tom pedofilu nista ne treba od nje...sem njenog tijela...u tome je poenta...

Pa sada, nisam cuo da se pedofili pale na zene preko 20 godina starosti, cudna definicija  Smile

Smile strasno... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
U svakom slučaju moja preporuka svima u gradovima(što bi rekao jedan poznanik-modernim koncentracionim logorima): -Beži, i ne okreći se sine!

Gradovi su nakazni i pogubni. Roditelji nemaju vremena pa im tako televizija vaspita mlade. Da se radi o televiziji iz zlatnog doba od sedamdesetih do kraja osamdesetih bilo bi drugo ali sada od dece prave ometene i agresivne teletabise pune emotivnih problema i nestabilnih ljudi kasnije dok im(gle čuda jbt)školski indoktrinacioni deo mozga savršeno radi a kognitivne funkcije slabe iz godine u godinu pa tako niko ne razmišlja zahvaljujući prionima iz vazduha koji otežavaju protok kiseonika u mozgu zahvaljujući takodje i aluminijumu i barijumu koji se istovaruju iz Nato chemtrails aviona kojima je(oh, gle čuda opet) -dozvoljen prelet bez ikakve kontrole iznad Srbije(!). (Tadiću smrade)

Gadjaju se gradovi, uništavaju medjuljudski odnosi putem medija, muško-ženski odnosi preko feminističkih pokreta, porodica preko LGBT(lezbo,gay,bisex,transgender) pokreta....

Rešenje za bolje odnose leži u osnivanju porodice što dalje od gradova,tih modernih logora.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
Zanimljivo... taj puritanizam je novijeg veka... negde s prelaza sa 19. na 20. vek...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
aluminijumu i barijumu koji se istovaruju iz Nato chemtrails aviona kojima je(oh, gle čuda opet) -dozvoljen prelet bez ikakve kontrole iznad Srbije(!). (Tadiću smrade)

O ovome je pricao Skusha al ga niko nije svatao za ozbiljno  Smile
Nanicu im njiovu chemtraislku, kad ce jednom vec da im nestane tog chemtraisla, casmo chemtrailsu  Smile

Gradovi su nakazni i pogubni.

"Idemo u gradove da bijemo gadove"   Smile Smile

Smile strasno... Smile

Smile

Jeste, strasno kad neko razmislja, svasta se vidi  Smile
« Poslednja izmena: 16. Dec 2010, 15:39:08 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
pajdo to ti kazem... razmisljanje ti je strasno... Smile
ja se nadam da se tako ne ponasas u reali..i tako pricas...s ljudima Smile
izgovaras mnogo  teske reci... Smile Smile
iznosis neprovjerene informacije...nagadjas...izvrces ljudima reci i miksas ih...i takvim mutiranim kacis im komentare... Smile Smile Smile
i onda komentarises te komentare... Smile ne vidi se kraj tome svemu... Smile
no...svako ima pravo na svoje misljenje...i svako ima pravo da prica sta hoce.... Smile
naravno dok to ne osteti nekoga... Smile
-------------
znam ja da je to  malo...kao zastarjelo... Smile
i to je tako sve dok se to desava tudjoj djeci...to je normalno... Smile
a kad se desi vasoj djeci....bas me zanima 'oce l' vam biti svejedno...
a desice se...ako ih budete tako vaspitavali da je normalno u dvadesetoj
godini drapati se sa nekim ko ima trideset godina... Smile
« Poslednja izmena: 16. Dec 2010, 20:14:55 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Dobro, nije bas strasno, hebi ga, jos nisam rekao da bi izlomio noge i ruke ako neki "cicica" od 30 godina smuva "dete" od 21 godine  Smile

iznosis neprovjerene informacije...nagadjas...izvrces ljudima reci i miksas ih...i takvim mutiranim kacis im komentare... Smile Smile Smile

Pa sada, kolko je neprovereno, recimo eto mozda novine i mediji lazu da su izboli onog malog u marici a isto tako i pravosudje dize lazne optuznice ili za prolazak u crveno se roka metak u glavu, mislim, malo je prestrogo za saobracajni prekrsaj.  Smile

Dobro, nije bas strasno, hebi ga, jos nisam rekao da bi izlomio noge i ruke ako neki "cicica" od 30 godina smuva "dete" od 21 godine. Mislim, ako je neko placen da cuva zakon i poredak, mislim, nadji mi gde postoji zakonska kazna lomljenja kostiju ako neko punoletan stupi u ljubavnu vezu sa drugom punoletnom osobom. Osim mozda u Iranu, ali sada Srbija mislim da nije preuzela nista iz sharija zakona.  Smile
Inace, nemam protiv policije bas nista. Ali kad mi dodje policajac recimo pa sam od sebe kaze kako bi sa zadovoljstvom lomio ruke i noge za nesto sto cak nije ni protiv zakona i cak se ne ostecuje niko, e onda nemam reci.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Одувек је било да искусни уче неискусне:

Старије девојке-млађи мушкарци и обрнуто - Старији мушкарци и млађе девојке.

Свако онај ко моралише у вези година пунолетних особа и сам је перверзног ума јер одмах мисли и замишља накарадност.

О да, заборавих да споменем да је данас проблем у томе што деца стасавају прерано за секс услед уношења отрова из индустријске "хране"(ђубре пуно "побољшивача укуса:МСГ-ја или Моно Содиум или Натриум Глутаминат-а). Уносе се хормони раста који се убризгавају скоро свим животињма а који су неуништиви при обради.
  Преран пубертет...Није ни чудо што је пораст педофила а све се копира из прљаве и деструктивне западне културе сатанизма.
-Једна од најмонструознијих компанија:Мек Доналдс поотровала је и унаказила многе људе а сада дозвољавају и првом кентаки фрај чикенс-у да овде пусти пипке. Па јбм му матер баш Тадићу наказо једна.

Тровачи са запада а деца ће да имају још више чибуља од отрова који покушавају да изађу на све стране по кожи; 
Тумори и канцери разних врста због Аспартама(заслађивача у нпр.Орбит жвакама)....
Дементност од МЦГ-а у Вегети -Mono Natrium(Sodium)Glutaminate...
Такође све ово је препуно хемикалија и хормона а Мек Доналдсов помфрит не може да поцрни и више од годину дана кад га оставите.

Све ово говорим јер је повезано и са односима који наравно трпе услед болесне исхране...
« Poslednja izmena: 16. Dec 2010, 23:04:54 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
О да, заборавих да споменем да је данас проблем у томе што деца стасавају прерано за секс услед уношења отрова из индустријске "хране"(ђубре пуно "побољшивача укуса:МСГ-ја или Моно Содиум или Натриум Глутаминат-а). Уносе се хормони раста који се убризгавају скоро свим животињма а који су неуништиви при обради.

Dobro, na pubertet najvise utice ishrana. Recimo, mislim da je posle rata u SFRJ, kad se sve malo oporavilo, granica ulaska u pubertet se snizila, upravo zbog bolje ishrane, kasnije je opet porasla ali manje zbog postepenog uvodjenja fizickog vaspitanja kao i pojacanog bavljenja sportom dece. Prirodna regulacija. Medjutim, kasnije su se pojavili hormoni, najvise u industrijskoj proizvodnji mesa, tako da je mislim negde na Karibima ispao neki skandal jer su pocele da rastu grudi deci od 6-7 godina, sto je uzrok bio valjda ostrogen kod uzgoja pilica i kroz konzumaciju pileceg mesa je tako uticao. Inace, i pojava hemijske kontracepcije utice na to jer prilikom preciscavanja vode je nemoguce odstraniti osrtogen koji se pojavljuje u otpadnim vodama iz mokrace.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ne znam sta je preverzno...seksualno poducavati osobu  deset godina mladju od sebe... Smile
ili je perverzno to smatrati nakaradnim... :flower:i osjecati gadost prema takvim ljudima... Smile
sta moze da garantuje da sledeca osoba koju takav bude poducavo nece biti maloljetna... Smile
i u zivotinjskom carstvu stariji muzijaci se ne pare sa mladim zenkama... Smile
priroda im to ne dozvoljava...ono sto je u njima urodjeno... Smile
izgleda da je to samo normalno kod ljudi...jer oni vise nisu prirodni... Smile

Citat
Dobro, nije bas strasno, hebi ga, jos nisam rekao da bi izlomio noge i ruke ako neki "cicica" od 30 godina smuva "dete" od 21 godine

ccc....niko nikome nece lomiti noge...
ako neko nekog smuva...i ako bude sve uredu...
nego ako neko nekog povredi...a to slucajno bude moje dete...
u tom slucaju bi svakome slomio noge... Smile

Citat
Pa sada, kolko je neprovereno, recimo eto mozda novine i mediji lazu da su izboli onog malog u marici a isto tako i pravosudje dize lazne optuznice ili za prolazak u crveno se roka metak u glavu, mislim, malo je prestrogo za saobracajni prekrsaj.

Smile pisali su nesto i o vanzemaljcima u ukrajini...

Citat
postoji zakonska kazna lomljenja kostiju ako neko punoletan stupi u ljubavnu vezu sa drugom punoletnom osobom. Osim mozda u Iranu, ali sada Srbija mislim da nije preuzela nista iz sharija zakona. 
Inace, nemam protiv policije bas nista. Ali kad mi dodje policajac recimo pa sam od sebe kaze kako bi sa zadovoljstvom lomio ruke i noge za nesto sto cak nije ni protiv zakona i cak se ne ostecuje niko, e onda nemam reci.

ne znam samo kako si skontao da sam ja policajac... Smile
ja sam rekao da su mi u porodici uglavnom svi policajci ili vojnici...i da sam ja ponesto do toga... Smile
bez obzira ...lomio bih i mnogo gore stvari uradio svakome ko mi povredi dete... Smile
ili bilo koga ko mi je drag...bez dvoumljenja i razmisljanja... Smile ubio bih ga k'o bijesnog  psa... Smile

« Poslednja izmena: 17. Dec 2010, 10:32:49 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 07:41:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.