Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ПОЉСКА: Забрањено поседовање комунистичких симбола  (Pročitano 25092 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

Не,то је оно што никако не успеваш да укапираш.Солунски фронт ти је био наметнут.Сремски није.

Po cemu nametnut, lepo raspustis vojsku na godinu, dve i cekas Francuze da oteraju Austorugare i da se raspadnu sami od sebe

Важи.Значи потпуно је исто да ли ћеш нешто урадити са 0 губитака,и да ли ћеш изгубити 2 милиона људи радећи то.А ја се баш питао што се Амери тако разбацују животима,мора да је то  Smile

Pa kad nisu imali izbora, padali su ko muve kad su se rokali sa Japancima, a Rusi su jurisali sa jednom puskom na dva vojnika pa opet ne pljuju otadzbinski rat. Kad su dosli do Poljske, mogli su i oni da iskuliraju i samo uzmu ono sto su imali pre pocetka rata.

Vlado, apsolutno si u pravu ! Sremski front je bilo kurčenje komunjara "da ne ispadne da ne pomažemo braći rusima" a pošto  su bili srpski životi u pitanju, onom ustaši titu je bilo najlakše da naredi klanicu.

Pa nista, kad izbije sledeci rat, ti sedi kuci al mi nesto izgleda da ces da otpalis negde jer neces da te eto ovi liberali (il ko je vec na vlasti) posalju na klaonicu. Pa cekaj opet Rusa da ti oslobodi zemlju samo sada Rus nema ni najmanje potrebe da pomaze.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 3510
Са војничке стране пробој солунског фронта је одлично одрађен и задивио је свет. Међутим по неким историчарима да је Пашићева влада прихватила услове из Лондонског пакта из 1915 којима би се намирила Бугарска и одрекла стварања Југославије погром српске војске и народа би био далеко мањи.
Такође стоји да су се савезничке снаге недовољно ангажовале при пробоју фронта дејствујући само са бокова и на тај начин се оградио од већих губитака док је клин остао српској војци. Ипак то није била само српска битка. О том е сам читао није ово моја процена.
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Са војничке стране пробој солунског фронта је одлично одрађен и задивио је свет. Међутим по неким историчарима да је Пашићева влада прихватила услове из Лондонског пакта из 1915 којима би се намирила Бугарска и одрекла стварања Југославије погром српске војске и народа би био далеко мањи.
Такође стоји да су се савезничке снаге недовољно ангажовале при пробоју фронта дејствујући само са бокова и на тај начин се оградио од већих губитака док је клин остао српској војци. Ипак то није била само српска битка. О том е сам читао није ово моја процена.

Pa ne bi ni Srbi bili u "klinu" da pored Francuza oslobadjaju Francusku. Drugo je kad oslobadjas svoje
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6

Тако је..., а тајни Лондонски уговор из 1915 године је остављао простор да се Србија потенцијалнио прошири на запад и више него што је званично "договорено" и да се кичма српског геопростора Дрина нађе у оквиру српске државе као компензација за јужно Повардарје, али погубна идеја "југославенске државе" је изгледа била много примамљивија са аспекта монархистичке грандоманије...
« Poslednja izmena: 22. Dec 2009, 14:47:16 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Samsung 
И после се каже да Срби никад нису јурили за територијама и да нисмо мегаломани.

А куд ћеш бољи пример побијања те тврдње, од одбијања Лондонског уговора?

Зинуло дупе будалама на влсти, чим су чули да могу имати границу на Алпима, а да притом задрже и Македонију.
« Poslednja izmena: 22. Dec 2009, 15:09:09 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
И после се каже да Срби никад нису јурили за територијама и да нисмо мегаломани.

А куд ћеш бољи пример побијања те тврдње, од одбијања Лондонског уговора?

Зинуло дупе будалама на влсти, чим су чули да могу имати границу на Алпима, а да притом задрже и Македонију.

Није ми јасно ко први скрену са теме.
Од петокраке завршисмо на Алпама.
Педесет задњих постова имају везе са свим осим са Пољском глупошћу.
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ух јеботе пробудим се кад оно имам шта и видјети."Земунац" се разбацо по теми
ко да је ово 1941 а Павелић на власти.Усташка гњидо знаш ти врло добро одакле
сам ја.Као активан учесник растурања свега усташког на подручју од Добоја до
Брода морам те обавијестити да вас више на том подручију нема.
Не пада ми напамет да ти удовољавам у твом усташком доказивању србијанства
јер ја нисам србијанац али хвала драгом богу ни педерски усташа.
Знам да је теби тешко што је Србија још увијек пуна срба и србчади што срби имају
чиме да се курче што имају свој идентитет и што у огромној већини нису примачи.
Али јебига таква ти је Србија курчевита и јасна.
Разлика између мене и тебе је да ја као не србијанац имам више поштовања и жеље
за добробит срба у Србији него "ти србијанац".
Опет ти понављам да ти можда "јеси" србијанац али само по адреси становања.
Београд ти смета јер на Врачару имаш огроман подсјетник да то није земља тебе
и таквих као ти,што је подсјетник кад своје пипке пустиш на уништавање
српске престонице и највеће групације срба на једној локацији.
Стално помињеш муслимане и турке.Нема потребе да не кажеш да си усташа
сјећаш како вам је Главаш говорио "слободно реците да сте усташе и нека сте".
Твој бол је страшан.
Умало да заборавим.Моји су из Црне Горе (унутрашњост) чисто да те информишем
дошли су у ове крајеве после ПСР (био сам заборавио твоју "молбу" па сам ово дописао).
П.С  Када ћеш поменути Степинца и Блајбург као жртве?
       Пешићку и Јовановића?
       Нема разлога да се устручаваш,све што те тишти ти изнеси.

Doboj kažeš. Pa tačno sam znao da si iz tog kraja. To je čisto vlaški kraj gde su Turci pre 3 veka naselili rumunske čergare zvane cincari, a danas se ta ista rumunska govna nazivaju Srbi. Sad mi je jasno zašto ti balaviš. Tamo pravih Srba nema. Poturica/posrbica krvav do ramena, vazda bilo.

Nego ne reče ti meni, koliko je tvojih vlašina prešlo Albaniju zajedno sa mojim pradedom i koliko ih ima na solunskom groblju Zejtinlik?

PS.  Šta su Vesna Pešić i Čeda Jovanović isto ustaše??? Koliko nas ima u ovoj Srbiji, moramo pod hitno da se organizujemo u "I srbijanska ustaška bojna - Hrvatski car Stjepan Dušan",   Smile  Vesna će nam biti bojnica, a Čeda krilnik.

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Еј мој Земунац.
Бог је теби дао мали мозак и велики анус.
Кад би морао бирати између Влаха,цигана или Усташског сина ја би изабрао
прво двоје.
Твоје србијанско поријекло се своди на службу твог оца и расплод твоје мајке.
По поријеклу си усташко унуче које је након малтретирања у дјетињству вјероватно
и инцестно згужен па ти функција коју надасве мислиш да добро обављаш стоји.
Твој деда је албанију видио само уколико се налазио на врховима чука пуцајући
на српску војску.
Не можеш да схватиш да крв није вода.
Хвала богу ја могу рећи да сам србин православне вјероисповјести.
Ти можеш поновити моју четврту реченицу и додати на њу другу.
Није разлог дивљачког секса усташе и одбјегле кћери твоје битисање бог ти је
дао ваздуха да други имају примјер какав злород од дјетета под утицајем усташких
секти може постојати.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Ja to savršeno shvatam, zato i hoću da ti objasnim da nije nikakva sramota biti Rumun.

Rumunski čergar ne može biti Srbin, jebe ga ta krv o kojoj govoriš.

PS. Moj deda nije ni mogao da vidi Albaniju jer je rođen 1919. godine, ali moj pradeda Dušan je prošao golgotu i zato odlikovan Albanskom spomenicom. Pravi Srbi i srbijanci su ginuli za ovu zemlju, dok su neki lažni Srbi 1915. godine nosili svetlo plave austrougarske uniforme i vešali srbijanske babe po Mačvi i Pomoravlju.

Ti i ja nismo isto, ja sam svoj na svome, ti nisi. I onda se ponašaj  u skladu sa time i neće biti problema.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6

Ja to savršeno shvatam, zato i hoću da ti objasnim da nije nikakva sramota biti Rumun.

Rumunski čergar ne može biti Srbin, jebe ga ta krv o kojoj govoriš.

PS. Moj deda nije ni mogao da vidi Albaniju jer je rođen 1919. godine, ali moj pradeda Dušan je prošao golgotu i zato odlikovan Albanskom spomenicom. Pravi Srbi i srbijanci su ginuli za ovu zemlju, dok su neki lažni Srbi 1915. godine nosili svetlo plave austrougarske uniforme i vešali srbijanske babe po Mačvi i Pomoravlju.

Ti i ja nismo isto, ja sam svoj na svome, ti nisi. I onda se ponašaj  u skladu sa time i neće biti problema.

Еј мој Земунац.
Бог је теби дао мали мозак и велики анус.
Кад би морао бирати између Влаха,цигана или Усташског сина ја би изабрао
прво двоје.
Твоје србијанско поријекло се своди на службу твог оца и расплод твоје мајке.
По поријеклу си усташко унуче које је након малтретирања у дјетињству вјероватно
и инцестно згужен па ти функција коју надасве мислиш да добро обављаш стоји.
Твој деда је албанију видио само уколико се налазио на врховима чука пуцајући
на српску војску.
Хвала богу ја могу рећи да сам србин православне вјероисповјести.
Ти можеш поновити моју четврту реченицу и додати на њу другу.
Није разлог дивљачког секса усташе и одбјегле кћери твоје битисање бог ти је
дао ваздуха да други имају примјер какав злород од дјетета под утицајем усташких
секти може постојати.
Ти свој на туђем (знаш већ отпаде).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.