Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policijska tortura, ponovo.  (Pročitano 13060 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
HTC Wildfire S
Neka bre Ranere, treba malo. Smile

De jure si u pravu... Smile stvarno nemaju pravo da biju ni u kojem slučaju... pa makar flambirao bebu u tiganju...
De facto... retko gde je to stvarno tako.  Smile  Barem u realnom životu.  Smile

Globalno posmatrano.
"Policijska brutalnost" (pod navodnicima jer ponekad je teško razaznati gde počinje brutalnost a gde prethodno prestaje... neophodna profesionalna delotvornost, podrazumevana u opisu radnog mesta.  Smile )  je ipak prisutna maltene svuda... pronaćićeš je i u razvijenijim zemljama u odnosu na našu... poput Nemačke, Francuske, Italije.
U nekim zemljama, je veoma umanjena jer je i stopa kriminala mala... ali ne i iskorenjena...
...ali, mi ni nismo takva zemlja.  Smile Daleko smo mi od takve zemlje. (Da bismo se tako ponašali... da sve funkcioniše i sve ide po zakonu)

A pravo da ti kažem... mene ova mirnija murija mnogo više plaši.  Smile (mnogo se smirila od prethodne, sem kad ne čačkaš tamo gde baš baš "ne treba"  Smile )
Ja sam bre navikao da su naši policajci ljuti i debeli... prvo tras šamar pa lična karta i sve ostalo po protokolu.  Smile
A ovo sad je mnogo mirno i pristojno...
.. mene oni zaista plaše više.  Smile

S druge strane
Drugačije sa stokom i ne možeš.. a mnogo se ova ciganija prokurčila... posebno otkad je čula da ima neka "posebna prava".  Smile
I ne. To ne govorim dok sedim udobno ispred monitora.
To govorim na osnovu incidenata kojih je sve više i koje sam lično doživeo sa ovom stokom.  Smile

Citat
uvesti americki princip

Opet.. u tom američkom principu ima policijske brutalnosti i "policijske brutalnosti" u pozamašnom broju. Usuđujem se reći, daleko daleko više nego kod nas.

Citat
Treba sto rece Roki ukinuti vrednosnu granicu, a takodje treba uvesti americki princip "3 strikes, out". Nebitno da li si treci put hapsen za prodaju po jednog dzointa ili nesto ozbiljnije, posle treceg dela ne mogu da ti daju manje od 15-20 godina.

Znaci tri puta se pobijes u gradu i ides 20 godina? Smile

Jbg, Amerika ti je to. Smile
Neko 15 godina za 100 dolara... a neko 40 meseci za 3 milijarde.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

tumblr_ln9aa10UAg1qzqlvro1_500.png
(292.49 KB, 500x624)
« Poslednja izmena: 15. Jul 2011, 22:49:04 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Muahahaha, kakva tema, o jebeni bože.  Smile

Cigoša ujeo komarac, pa odlučio da odvali za novine kako su ga namlatili policajci (koji? ne zna; nije se setio da upamti, a da kontaktira medije - to zna). Videli ga na ulici dok se ponašao kao pristojan građanin i iz čista mira ga umlatili. Smile Video da je onaj drugi cigoš izazvao medijsku hajku, pa bi i on deo kolača. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
jesu se cigani mnogo prokurčili.. ... ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
White Pride Smile
Get in line, that is my line  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
E sad, mozda i onaj klinac sto je izboden nozem u maricinije bas cist, ko i ovaj ciga, ko zna, eto, nece murija bez razloga, jel da  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
White Pride Smile
Get in line, that is my line  Smile

Avanti ragazzi Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2011, 23:30:19 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Јел и ово вонабиЈеша пријавио?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

R`N`R

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1356
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung d600
Ja zaista ne vidim razlog zasto bi cigani imali specijalan tretman, mogu oni da rade, pitanje je samo da li hoce, preblem je to verovanje da o njima treba da brine drzava koje je inace duboko uvrezeno.  Izrode po brdo dece pa se posle zale nemaju sredstava da se brinu o njima (ne odnosi se samo na cigana, mada je kod njih izrazenija pojava) pa meni treba da posle bude zao? Zao me te jadne dece koji po rodjenju postanu potencijalna replika svojih roditelja i tako u krug.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Nije dobro tuci nekoga ako to radis zbog svog licnog zadovoljstva jer tako pokazujes da si mali covek, ali ako ga tuces za njegovo dobro to je vec u redu  Smile

убедљиво најјачи пост на теми ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
Ja sam za to da svaku ciganku kojoj Dželjana i Bica ne idu u školu osudimo na 15 godina robije a svakog ciganina što krade kukuruze po baštama da nosi na pijacu na 20 godina. Ali pošto nemamo smeštajne kapacitete onda da lepo uvedemo nanogicu i za njih ko što su dobili razni eminentni lopovi, gangsteri i ekonomski teroristi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.742 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.