Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policija: Zloupotreba moći - Maltretiranje - Policijski kriminal  (Pročitano 21878 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
 Smile

Tvoja baba nije doživela sličnu sudbinu.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
какву судбину?
ако мислиш да није била мортус пијана,ћакнута и није покушавала да лети са крова зграде онда си у потпуности у праву
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC One
Hahahahaha  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
Motorola 
Ima onaj slučaj kada su bacili lika sa prozora u 29-om a posle napisali da je sam skočio. E sad, nisam razumeo, bacili ga bukvalno sa zgrade ili pao pri preskakanju? Malo sam zbunjen ovde jer kažeš da je Spasov napravio lažnu reportažu(bar tako kapiram iz tvog posta).
..............................................

decka je pojurila interventna,vitlali ga po ulicama zemuna.on je navukao interventnu na sebe,da bi ostatak ekipe uspeo da pobegne.jurili su ga dobrih sat-dva,ne jedna patrola,vec nekoliko.u naselju sava kovacevic je napustio svoj auto i poceo da bezi po naselju.uleteo je u jednu zgradu i pokusao da udje u neki stan.medjutim,tih godine vrata od stana nije zakljucavao samo onaj ko ih nije imao.nije uspeo,popeo se na vrh zgrade i sledece sta se desilo,bio je skok?poznavao sam momka,nije mu bila prva vijacina sa murijom,hapsili su ga kolko hoces puta,prebijali zilion.nije imao strah one vrste,sad ce da me biju u muriji.i nije 100% to vece skok izabrao kao resenje.pogotovo,sto je izvestaj glup!cuj pokusao da skoci sa zgrade na zgradu?sve su mogli da napisu ali to....
..................
i ovo,pre nekoliko godina,opet jedan moj prijatelj.dodje kod mene u lokal.sav izubijan,ali najozbiljnije prebijen covek.pitam ga sta bi?kaze,startuje ga na ulici u njegovim kolima interventna.urade pretres i nadju mu utoku bez dozvole.i sta ce uhapse ga,pomislio bi svaki normalan covek,pa sta drugo?medjutim!u dzipu mu saopsti vodja ekipe,da eto ima srecu sto poznaju iste ljude i da njima zahvali sto ga nece privesti.sad,moj prijatelj vec ono malo odahnuo,ali vec sledeca situacija mu je bila vise od strasnog.vodja mu saopsti,da ga vode kod tog poznanika,sa kojim je moj prijatelj u visegodisnjem sukobu i zbog kojeg je i naoruzan.i tako ga iz zemuna,odvedu u kosutnjak.kad su bili u kosutnjaku,vodja mu kaze,odavde ides sad sam i izbace ga iz dzipa.nije proslo pet sekundi,oko mog prijatelja se pojavi par automobila,njegov dusmanin sa nekoliko svojih prijatelja.ostalo ti je jasno sta se desilo mom prijatelju.samo mogu da kazem da je bio srecan sto je prezivo.sta se desilo?pa,taj cudomudo opasni kriminalac je platio tim majmunima,da startuju ovog i da ga ostave gde njima najvise odgovara,gde ga oni mogu lako gepekovati.verovatno bi ga ovi i ubili,ali to nije uslo u cenu usluge,koju su naplatili majmuni.
imam jos nekoliko primera,sta rade,na koji nacin dopunjuju svoj budzet i sta im je cilj,kada dobiju svoj reon ili grupu koju rade.
ali opet kazem,da ih nema pakao bi bio samo malo toplije mesto od ulica.

Pozdrav. Otkud znas sve te stvari da nisi novinar? A sto im je bio cilj da ga vode kod dusmana? Znaci tvog druga su jurili 1994?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
Ima onaj slučaj kada su bacili lika sa prozora u 29-om a posle napisali da je sam skočio. E sad, nisam razumeo, bacili ga bukvalno sa zgrade ili pao pri preskakanju? Malo sam zbunjen ovde jer kažeš da je Spasov napravio lažnu reportažu(bar tako kapiram iz tvog posta).
..............................................

decka je pojurila interventna,vitlali ga po ulicama zemuna.on je navukao interventnu na sebe,da bi ostatak ekipe uspeo da pobegne.jurili su ga dobrih sat-dva,ne jedna patrola,vec nekoliko.u naselju sava kovacevic je napustio svoj auto i poceo da bezi po naselju.uleteo je u jednu zgradu i pokusao da udje u neki stan.medjutim,tih godine vrata od stana nije zakljucavao samo onaj ko ih nije imao.nije uspeo,popeo se na vrh zgrade i sledece sta se desilo,bio je skok?poznavao sam momka,nije mu bila prva vijacina sa murijom,hapsili su ga kolko hoces puta,prebijali zilion.nije imao strah one vrste,sad ce da me biju u muriji.i nije 100% to vece skok izabrao kao resenje.pogotovo,sto je izvestaj glup!cuj pokusao da skoci sa zgrade na zgradu?sve su mogli da napisu ali to....
..................
i ovo,pre nekoliko godina,opet jedan moj prijatelj.dodje kod mene u lokal.sav izubijan,ali najozbiljnije prebijen covek.pitam ga sta bi?kaze,startuje ga na ulici u njegovim kolima interventna.urade pretres i nadju mu utoku bez dozvole.i sta ce uhapse ga,pomislio bi svaki normalan covek,pa sta drugo?medjutim!u dzipu mu saopsti vodja ekipe,da eto ima srecu sto poznaju iste ljude i da njima zahvali sto ga nece privesti.sad,moj prijatelj vec ono malo odahnuo,ali vec sledeca situacija mu je bila vise od strasnog.vodja mu saopsti,da ga vode kod tog poznanika,sa kojim je moj prijatelj u visegodisnjem sukobu i zbog kojeg je i naoruzan.i tako ga iz zemuna,odvedu u kosutnjak.kad su bili u kosutnjaku,vodja mu kaze,odavde ides sad sam i izbace ga iz dzipa.nije proslo pet sekundi,oko mog prijatelja se pojavi par automobila,njegov dusmanin sa nekoliko svojih prijatelja.ostalo ti je jasno sta se desilo mom prijatelju.samo mogu da kazem da je bio srecan sto je prezivo.sta se desilo?pa,taj cudomudo opasni kriminalac je platio tim majmunima,da startuju ovog i da ga ostave gde njima najvise odgovara,gde ga oni mogu lako gepekovati.verovatno bi ga ovi i ubili,ali to nije uslo u cenu usluge,koju su naplatili majmuni.
imam jos nekoliko primera,sta rade,na koji nacin dopunjuju svoj budzet i sta im je cilj,kada dobiju svoj reon ili grupu koju rade.
ali opet kazem,da ih nema pakao bi bio samo malo toplije mesto od ulica.

Pozdrav. Otkud znas sve te stvari da nisi novinar? A sto im je bio cilj da ga vode kod dusmana? Znaci tvog druga su jurili 1994?
ne nisam novinar.slucaj iz 1994 se desio mom drugu,pokojnom.
a drugi slucaj sa prebijenim poznanikom desio se 2007,a cilj je bio da uzmu lovu od krimi-dzimija,koji je iskoristio tu "prijateljsku" uslugu,naravno za lovu.ne znam koliko je ta usluga krimi-dzimija kostala,ali ono sto je sigurno za to "privodjenje" je platio.
mozda ne znas,ali postoje razne mogucnosti u komunikaciji sa policiom na ulici.kako mozes potplatiti saobracajca,tako mozes,samo za ozbiljniju lovu da potplatis bilo kojeg puba.naravno uslov je da se radi o prljavim pandurima,kojih na (ne)srecu ima PUNO.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
  Podstaknut ovom temom http://forum.burek.com/vozac-pokosio-devojku-pa-ga-putnik-pretukao-t563837.msg10153419.html#msg10153419 rešio sam da otvorim ovu gde bi ljudi mogli da ispričaju o nepravdama koje im je policija uradila.

Evo šta se meni desilo recimo...

Sećam se kad je policija upala u jednu gajbu gde smo se zezali o kasno u noć pa smo posle žurke svi polegali ko je gde stigao dok ne krenu busevi..Bilo nas je oko 3 ortaka sa devojkama, murija je lupala na vrata, neko im je otvorio i kako su ušli počeli su da se deru na sve i da udaraju ko god bi zucnuo. Od svih pokupe jednog ortaka i mene.
  Nismo znali ni zašto ni kako a već smo bili u marici. Odvedu nas do nekog solitera na Banjici, skroz gore(ne znam koji sprat beše) i udjemo u neki stan kad ono baba neka sedi. "Jesu oni baba?" Gleda ova, "JESU!" ortak kaže šta smo uradili čoveče i pandur ga nalupa a i ja isto se bunio šta ova veštica lupeta a panduri nas "malo" ispresavijali tu pred njom i spustili u maricu.
  Kad smo došli u voždovaćku muriju na ulazu pita čuvar u kućici-pandur šta sam radio a ovaj kaže: "Stoka silovao babu" ja razrogačio oči ne mogu da verujem (prvi put čuo tada zašto smo odvedeni) a ovaj mi pukne šamar...
 I tako, u stanici nas mrcvarili da priznamo itd. Ujutro kod inspektora maltretiranje pa nazad u ćeliju(to je bilo oko 08h). Negde oko 11-11:30 nas odvedu gore vidno promenjenog ponašanja prema nama.
 Inspektor koji nam je upao šamare se izvinuo zbog nesporazuma i traži da kažemo šta nam treba-on će nam učiniti. "Bilo šta, lična karta, pasoš.." Našli su prave počinioce. Izadjosmo ko popišani iz stanice.
-------------------------------------------------------------------------

Drugi dogadjaj je bio na Slaviji kada me je patrola saskočila ni krivog ni dužnog u sred bela dana. Uvukoše me u kola(kec stari) i odvedoše me u vračarsku stanicu. Inspektor me je mrcvario i lupio par šamara. Ubacili me u ćeliju, prošlo je par sati. Neko otključava istu i kaže mi pandur da sam odgovarao opisu nekog klinca koji je krao novine iz trafika. Negodujem ali šta mi vredi. Puste me uz nemušto izvinjenje.
------------------------------------------------------------------------------

Ponovo Slavija. Čekam bus koji kreće sa trga u 12 i 10. Odjednom pandurski auto staje, njih
 trojca iskaču kao zveri opkoljavajući me. Reko, koji im je bre jbt. Šitam ih u čemu je problem a ovaj jedan me pogleda nadrkano i ja zaćutim. Šta ću jbg. Čekamo , čekamo, ovi me trkeljišu, puna stanica, ja kažem pobeći će mi bus-oni ne fermaju ništa. Bus beži, imam sledeći tek za sat vremena. Vrše neke provere, došla još jedna patrola, provalim da im ličim na nekog ali da nisu sigurni. Izlazi neki saobraćajac sa tom drugom patrolom i kaže-nije taj.
  Vrate mi ličnu kartu i puste. Bez objašnjenja, bez izvinjenja, jebeno ništa.

To je bilo za vreme Slobe, devedesetih.. Nikad neću zaboraviti koliko je beščašća bilo u to vreme.
  Recite svoja iskustva.

Da li je policija iz/vršila nepravdu i prema vama?

hm...ne vidim u prvom slucaju krivicu policije...
bili ste osumnjiceni...za silovanje bespomocne starice...
jbg jedini nacin da od covjeka koji pocini takvo krivicno djelo...
izvuces priznanje ili bilo sta je upotreba sile... Smile
protiv cega apsolutno nemam nista...cak se slazem sa podizanjem granice.. upotrebe ovlastenja i naravno sile...

sad ...ako je greska..jbg..
pomisli  koliko se tako puta desi da nije greska...
a da inspektori  nemaju  takav nastup i prilaz osumnjicenim..ovi sigurno ne bi priznali... Smile

ne znam...imam godina sasvim dovoljno da sam prosao kroz skoro sve faze zivota... jednog momka iz kraja... Smile
ali nikad mi se nije desilo nista slicno kao tebi...fala bogu... Smile

naravno imali ste milion opcija kako dalje...da zadovoljite nepravdu... napravljenu nad vama..
onako kako je zakonom propisana...
a posto niste to ucinili ...meni to sve govori nesto drugo... Smile

moguce da je neko od vas vec imao neke sukobe sa policijom i zakonom.. kroz  mozda cak i  krivicna djelia..

ko zna... mozda se i salim ....u poslednjoj recenici... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
 Ti si jedan od onih što smatraju da su pametni ko pčelice
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2

.........
 jedini nacin da od covjeka koji pocini takvo krivicno djelo...
izvuces priznanje ili bilo sta je upotreba sile... Smile
protiv cega apsolutno nemam nista...cak se slazem sa podizanjem granice.. upotrebe ovlastenja i naravno sile...

...................

ti si neko ko nema pojma.
dok je murija mlatila ljude,sve je padalo kod istraznog sudije.jednostavno bi se privedeno lice izjasnilo da je u policiji tucen i da je pod prisilom dao izjavu.sudija bi od privedenog lica uzimao novu vazecu izjavu.
tako,da bi se ozbiljni kriminalci sa advokatom,pred istraznim sudiom obicno bili oslobadjani ili bi im se bitno u njihovu korist menjala situacija.
medjutim,od kada policija radi svoj posao,tako sto ne ide na kriminalca na prvu loptu,vec sistematizovano prati njegove aktivnosti(snima audio-video matrijal,predhodno zatrazenom i dobijenom dozvolom od minis.pravde(spec.tuzilac ili tuzilac)).bez ijednog samara,sem prilikom privodjenja,kada ih razvale,policija kriminalce izvodi skoro spakovane u zatvor pred sudiju.sudija mora samo da dozvoli drugoj strani,da nesto kaze,pokusa,u svoju odbranu.npr.slucaj darka ercega,pracen,uhapsen,osudjen,konfiskovana imovina.
naravno sve ovo gubi smisao,kada nekog cuva neka politicka partija ili nekome smesta neka politicka opcija.
i ono,ti si neko iz kraja,ko je doziveo nesto.......na sta si konkretno mislio?ono zvonis pa pobegnes,ili nesto ozbiljnije(kenjas zlom komsiji ispod otiraca?)lolo jedna.
« Poslednja izmena: 07. Jan 2012, 19:39:29 od upap »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

¡Zadržavam pravo na nepokornost! @NikolaJovic

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79

To je bilo za vreme Slobe, devedesetih.. Nikad neću zaboraviti koliko je beščašća bilo u to vreme.
  Recite svoja iskustva.

Da li je policija iz/vršila nepravdu i prema vama?

Tokom devedestih me nisu dirali, bio sam mali.

Jedinu neprijatnost imao sam prošle godine ali to se odnosi na niz nepravilnosti a ne na fizičko ili psihičko maltretiranje. Obraćali su mi se sa poštovanjem, nudili kafu i dovezli kući nakon razgovora. Sam ulazak u moju kuću je bio problematičan kao i oduzimanje računarske opreme jer je i jedno i drugo učinjeno bez sudskog naloga a instrukcije šta da rade dobijali su putem mobilnog telefona. Usput su mi se izvinili nekoliko puta zbog svega a čak sam dobio i savet kome da se žalim zbog oduzimanja opreme kao i to da obavezno navedem da je ona moje sredstvo za rad, kako bi mi je vratili u najkraćem roku. Što se tiče policajaca sa kojima sam bio u kontaktu, trudili su se da mi celu situaciju učine što lakšom ali to ne briše činjenicu da nisu postupali u skladu sa zakonom.

I posle svega, oduzeta oprema vraćena mi je u rekordnom roku i to na kućnu adresu. Obično je ne vraćaju do isteka roka (3 meseca) ili duže.

Koliko je na sve ovo uticalo to što mnogi moji školski drugari sada rade kao policajci, inspektori, advokati ili u sudstvu, ne znam. Moguće je da bi se neko drugi gore proveo.
IP sačuvana
social share
Član 38. Zakona o javnom informisanju: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.