Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policija u Budvi savetovala srpskoj državljanki da ne prijavi silovanje  (Pročitano 18516 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1005
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Opet pitam, u Srbiji nema nerazriješenih zločina?

Jedno je nerazjasnjen zlocin, a drugo je da policija nece da prijavi to sto im je devojka rekla da je silovana! Ne bi me cudilo da stite neke makroe. Dosta devojaka odvode u belo roblje.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2012, 13:36:05 od pante.rei197 »
IP sačuvana
social share
U pripremi je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.0
Browser
Chrome 21.0.1180.57
mob
Apple 15
Silovana Srpkinja: Život mi je uništen

BUDVA - Prolazi kroz pakao!
- Ja sam nečija majka i ćerka. Imam emocije, a žrtva sam najgoreg zločina. Nisam opljačkana ili uvređena, već sam silovana. S time ćemo se moje dete, majka, otac i ja zauvek boriti, a umesto podrške, dobijam stalne pretnje. Dobacuju mi čak i slučajni prolaznici!

Skupo me je koštalo

Ovako je, kroz suze, svoju ispovest za Kurir započela R. R. (32), koju je, kako tvrdi, krajem jula u Budvi silovao ruski državljanin E. B., suvlasnik kockarnice u budvanskom hotelu „Avala“.

- Skupo me je koštalo to što sam se medijima obratila za pomoć! Ljudi su uspeli da otkriju moj identitet i sada se udvostručio broj pretnji koje svakodnevno primam! Svi znaju šta mi se dogodilo i umesto privatnosti, koja mi je najpotrebnija, našla sam se u centru pažnje! Cela Srbija i Crna Gora bruje o meni - rekla je R. R. za Kurir.

Neću u Srbiju

Na pitanje da li će se vraćati u Srbiju i da li joj je neko iz domovine ponudio pomoć, R. R. je kratko odgovorila:

- Nemam nameru da se vraćam jer mi je u Budvi bolje! Uprkos svemu što mi se dogodilo, jednostavno je tako - rekla je R. R. i nakon toga plačući prekinula telefonsku vezu.

Podsetimo, R. R. se za pomoć obratila crnogorskim medijima pošto je, prema njenoj priči, nekoliko dana bezuspešno pokušavala da prijavi silovanje u stanici policije u Budvi.

- Dok me je, uz pretnju pištolja, silovao u mom stanu, uspela sam da mu strgnem zlatni lančić s vrata i sakrijem ga pod krevet. Kada je sutradan shvatio da je lančić kod mene, počele su da mi stižu preteće poruke i od E. B. i od njegovog telohranitelja! Bila sam u strahu i šoku, dvoumila sam se da li da bilo šta prijavljujem, a kad sam otišla u policiju, tamo su mi rekli da zaboravim na ceo događaj i da ne prijavljujem silovanje. Plašim se da na taj način policija želi da zataška ceo slučaj - ispričala je R. R. za podgorički Dan.

Devojka je radila u kazinu hotela „Avala“
Rus najavljuje kontratužbu!

Ruski državljanin kog je R. R. označila kao napadača je dvaput dolazio na razgovor u budvansku policiju.

- On je prijavio da mu je R. R. ukrala zlatni lančić! Devojka nema nikakvo lekarsko uverenje da je silovana, pa će on verovatno nju da tuži, umesto ona njega. Inače, protiv E. B. nema nikakve krivične prijave i on je najavio da će u četvrtak službeno da otputuje iz Crne Gore - rekao je izvor Kurira.
Naš sagovornik dodaje da E. B. ima jake veze u policiji.

- Pola crnogorskog MUP je u prijateljski odnosima s njim. Prošle godine je imao više od 60 saobraćajnih prekršaja, čak je udario u neko stado kraj puta i niti je platio, niti je dobio prijavu - kaže naš izvor.
Odbila da se slika

R. R. je za naš list rekla da je ogorčena jer su ljudi iz njene okoline uspeli da otkriju njen identitet iz članaka objavljenih u novinama u Crnoj Gori.

- Ne, ne želim da se slikam, ni s leđa, nikako! Zaboravite da postojim i ostavite me na miru, imam dovoljno problema u životu - bila je izričita državljanka Srbije R. R.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1005
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Hahaha, bas sam se nasmejala  Smile Lik ima para,mogao je kurvu da plati, ali je pohlepan. Opet, izgubi zlatni lancic i sad nju tuzi da mu je ukrala  Smile Budala ce pre da trosi pare na advokate,lud covek skroz
IP sačuvana
social share
U pripremi je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Hahaha, bas sam se nasmejala  Smile Lik ima para,mogao je kurvu da plati, ali je pohlepan. Opet, izgubi zlatni lancic i sad nju tuzi da mu je ukrala  Smile Budala ce pre da trosi pare na advokate,lud covek skroz

Bahatost, svaka kurava ce mu dati za kintu a verovatno je i ovoj ponudio pa ga odbila i povredila mu sujetu a on da dokaze sta moze i da mu niko nista ne moze
Al evo primera iz drugih drzava kako se to radi:

Citat
Thai police question Russian pianist Mikhail Pletnev
Thai police confront Mikhail Pletnev (in light blue shirt) Thai police questioned Mikhail Pletnev in a restaurant
Continue reading the main story   

Police in the Thai resort of Pattaya have questioned Russian musician Mikhail Pletnev over allegations of sex with an under-age boy.

http://www.bbc.co.uk/news/10532613
« Poslednja izmena: 07. Avg 2012, 16:18:54 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
- Nemam nameru da se vraćam jer mi je u Budvi bolje! Uprkos svemu što mi se dogodilo, jednostavno je tako - rekla je R. R. i nakon toga plačući prekinula telefonsku vezu.
Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Samsung SGH-E590

Bahatost, svaka kurava ce mu dati za kintu a verovatno je i ovoj ponudio pa ga odbila i povredila mu sujetu a on da dokaze sta moze i da mu niko nista ne moze
Al evo primera iz drugih drzava kako se to radi:

Citat
Thai police question Russian pianist Mikhail Pletnev
Thai police confront Mikhail Pletnev (in light blue shirt) Thai police questioned Mikhail Pletnev in a restaurant
Continue reading the main story   

Police in the Thai resort of Pattaya have questioned Russian musician Mikhail Pletnev over allegations of sex with an under-age boy.

http://www.bbc.co.uk/news/10532613
Daj banuj te ga vise, vidite da siri mrznju svakim svojim postom. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Citat
- Skupo me je koštalo to što sam se medijima obratila za pomoć! Ljudi su uspeli da otkriju moj identitet i sada se udvostručio broj pretnji koje svakodnevno primam! Svi znaju šta mi se dogodilo i umesto privatnosti, koja mi je najpotrebnija, našla sam se u centru pažnje! Cela Srbija i Crna Gora bruje o meni - rekla je R. R. za Kurir.
Jeste cela Srbija bruji o tebi, niko ne zna ni da postojis ni da si silovana.

Ja sam prosto ubedjen da se ovako nesto desilo npr na Zlatiboru da bi mu nasi panduri odbili bubrege nevezano za to sto je Rus i sto ima pare....
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Ao,što je dirala lanac,što ga nije izgrebla??
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1005
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Ao,što je dirala lanac,što ga nije izgrebla??

Videla zlato i rekla sebi, eh sad me je on silovao, uzecu mu zlato i unovciti ,kao da mi je platio   Smile Smile
IP sačuvana
social share
U pripremi je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
ne bre nego ga ogrebe jako,njemu ostane trag,njoj DNK pod noktima

nema ljekarsku potvrdu o silovanju..e jbg  Smile
« Poslednja izmena: 07. Avg 2012, 19:06:48 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.