Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policija štiti mural ratnog zločinca  (Pročitano 49506 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Još jedna neosnovana uvreda. I onda se buniš.

Ne znam kako ne uvidjaš ali dosadašnja vitalnost ove teme je u velikoj mjeri posledica tvoje opsesivnosti
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
mob
Sony 
Nije uvreda, konstatacija, ti imaš potrebu da brzo odgovaraš na svaki post i da ako nije po tvom, kritikuješ isti, mažeš nas sve govnima po faci jer je samo tvoj stav ispravan. Jedino ćutiš kada ispadne da nemaš više prostora za trolovanje, onda si ko mali mišić. Opsesivno si kompulsivna i nestabilna ličnost, dabashićka Smile
« Poslednja izmena: 24. Dec 2021, 08:53:46 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
A sve to vreme dok ti razmišljaš o meni mural ratnom zločincu stoji u sred Beograda na sramotu Srbije njenog glavnog grada.
Pridružio mu se još jedan zločinac i nažalost jedan slavni general prvog svetskog rata.

To je tema
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
nije samo pokušaj trol nego očigledno objektivno veoma uspešan trol jer vas zajebava i uspešno troluje godinama ako ne i mesecima

neuspešan trol i trol u pokušaju bi bio ako biste ga recimo ignorisali

Ti si bolji trol od nje. Dabishićka je opsesivno-kompulsivno neurotična i mentalno nestabilna osoba. Trol zahteva sociopatu, osobu koja će baciti štap u točak od bicikla i gledati salto mortale, ne neko ko će da bude, kako se to kaže kada "troluješ trola"? Smile
naravno, to se podrazumeva,ja sam van konkurencije, ali mora se priznati da je i on veoma dobar objektivno,skini mu kapu plz..
nije nego GLUMI da je neurotičan i mentalno nestabilan i zaostao,upravo zato što je trol,znaš,trolovi glume i prave se da su nešto što nisu.
pa dabisha je klasičan primer i sociopate i psihopate,garant! BRAVO
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
mob
Sony 
Inacio je za vas gospodin, umetnik u trolovanju. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
podpuno netačno lol inicio uopšte nije trol nego samo nepismeni maloumnik
jbt neznaš ni šta znači ''trol''  Smile that's okay cuz većina nezna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
A sve to vreme dok ti razmišljaš o meni mural ratnom zločincu stoji u sred Beograda na sramotu Srbije njenog glavnog grada.
Pridružio mu se još jedan zločinac i nažalost jedan slavni general prvog svetskog rata.

To je tema

Па, данас је температура у плусу, близу петнаест степени, шта те спречава да покушаш да префарбаш и прекречиш мурал лично својим рукама, ако већ мислиш да је велика срамота што су претходних ноћи чували мурал??

Smile Smile

Није ваљда да си храбар/храбра само на речима, док си на делима равнодушан/на???

Smile Smile Smile

Ево, може и у Каћу, више од десет степени данас, дођеш са длетом, чекићем, фарбом и четком и радиш нешто корисно, из убеђења, уместо што кукаш на теми...

Smile Smile

Још ће ускоро почети и распуст између два полугодишта, значи ако си просветни радник/ца, можеш за викенд из Ваљева да навратиш у Нови Сад, овде се данас завршава прво полугодиште и да, када већ неће нико други, онда на личном примеру један Ваљевчанин/ка просвећује Новосађане(нећеш се прехладити на тринаест степени Целзијусове скале), или да од трећег јануара изабереш датум и одеш у Београд да уредиш фасаду стамбене зграде или објекта, на којој је насликан мурал Smile Smile Smile

Smile Smile Smile

Уосталом, као што сам претходно већ написао, понављам да од ината нема рђавијег заната.

Мада, ко зна какве су и твоје естетске вештине, можда је ипак боље да не унаказиш фасаду зграде још више, па онда боље да остане мурал...

Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 24. Dec 2021, 14:46:31 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
mob
Sony 
Kažem ja lepo, sve je provaljeno, dabishićka, pala si test iz Patriotizma. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Сумњив/а ми је и из естетике и ликовне уметности...

Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 24. Dec 2021, 15:06:44 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
nedirajte ga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.