“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
"Ponekad je svet oko mene beskrajan, savršeno lep a trajan, sav u skladu sa mojim snagama i mojim željama, ili mojim odsustvom želja. Samo postojanje po sebi znači i sreću bez prekida. A ponekad se sav svet ispreči preda mnom kao nedogledan mračan tesnac, ne širi od iglenih ušiju, kroz koji mi valja proći ili tu pred njim jadno propasti. A znam dobro da proći ne mogu, ali i da propasti ne smem!"
Лично признаје да улазе у Кравицу без испаљеног метка и сведочи како је учествовала у нападу на Кравицу, коју су муслиманске дивље хорде Насера Орића напали на Божић 07. јануара 1993. године.
Срби су четници, по њеним речима, док снаге Насера Орића убијају Србе и отимају храну од Срба у Кравицама...
Као што видимо, многе од ''невиних мајки Сребрехнице'', претходно су лично убијале Србе, учествовале у масакру и пљачки српских села у окружењу око Сребренице.
У овом конкретном нападу, у којем се хвали како је учествовала ''невина мајка Сребренице'' Фадила Мујић, убијено је минимум педесет српских цивила у Кравици.
A, ово чак није ни једини случај у којем су муслиманске жене из Сребренице убијале Србе, међу којима и децу, и то- ножевима...
« Poslednja izmena: 01. Feb 2022, 14:05:26 od Odbojkaš »
He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster. And when you gaze long into an abyss the abyss also gazes into you.
Па, тужилаштво и полиција, да се вратимо на тему, сада истражују наводе Фадиле Мујић и њено сведочење о ратним злочинима, које су извршиле наоружане хорде Насера Орића праћене женама, потоњим и накнадним ''мајкама Сребренице'' на Божић, 07. јануара 1993. године у Кравици над Србима, који су живели у селу и обележавали свој Божић.
« Poslednja izmena: 04. Feb 2022, 15:24:22 od Odbojkaš »
Neosudjeni ratni zlocinac :mrgreen: Jel ste taj termin vi EU fanatici smislili jer ne umete dostojanstveno da se nosite sa tim da je EU leaglizovala zlocine nad Srbima sa cistom namerom..
Al valjda tesko da se podnese cinjenica da je to EU..pa coveka koga je SUD OSLOBODIO JER JE UBIJAO SRBE nazivamo..neosudjenim ratnim zlocincem :mrgreen:
Interesantno je da su svi "neosudjeni ratni zlocinici" uglavnom zlocnici koji su ubijali Srbe :mrgreen:
« Poslednja izmena: 04. Feb 2022, 16:52:11 od jasikasi »
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
"Ponekad je svet oko mene beskrajan, savršeno lep a trajan, sav u skladu sa mojim snagama i mojim željama, ili mojim odsustvom želja. Samo postojanje po sebi znači i sreću bez prekida. A ponekad se sav svet ispreči preda mnom kao nedogledan mračan tesnac, ne širi od iglenih ušiju, kroz koji mi valja proći ili tu pred njim jadno propasti. A znam dobro da proći ne mogu, ali i da propasti ne smem!"