Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 41074 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ja ne znam oko cega se ovde vodi rasprava. Covek je mrtav, pucao je policajac. Dakle, sve da je ovaj bio i najveci kriminalac u istoriji, policija nema pravo nikome da oduzme zivot, pogotovu policija, koja treba da cuva ljudske zivote.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple 15
Citat
treba da je sramota sve vas sto stajete u odbranu ovog krimnalca sa znackom..

Ne znam sta je problem u recenici - Ne verujem nekome ko je imao 1,36 promila alkohola u krvi, a ni policajcu... obojica lage...  Smile

Citat
ti Anea mora da ti je decko ili neko iz porodice u polliciji pa sa tolikom strascu branis policiju..

Mmmm... ne...   Smile

Citat
ko god zivi u Beogradu,izlazi po klubovima,ili ne daj boze ima tu mogucnost da sebi priusti da je lepo obucen i da ima pristojan auto za Interventnu je kriminalac!!

Cek.. sad mi nije jasno...
Zar nije socijala ta koja je na udaru policije...  Smile

e Anea ne pravi se naivna molim te.. Smile
znas i sama da su ovde na udaru Intervnetne i socijala i obicni gradjani..poenta je u tome sto u ovoj raspaloj zemlji si za pripadnike Interventne kriminalac u oba slucaja..ali opet kazem posto je drustvo degenerisano i oni koji malo bolje zive i posteno zaradjuju za hleb..najebu u svakom slucaju.. Smile
a posebno kad te vidi Interventna vozis dobar auto,lepo si obucen,imas lepu devojku..a on seljak dosao iz nekog pickovca pa jos dobio znacku i pistolj..e pa najebao si.. Smile
voleo bih zaista da se jednog dana nadjes u takvoj situaciji..da ti je decko intelektualac,posteno zivi,lepa kola vozi a ti sa njim u kolima vracas se iz grada i naletis na "rutinsku" kontrolu..drugacije bi pricala.. Smile

Vidis ja iz sopstvenog iskustva mogu da kazem... tretiraj ih kao stoku, tretirace te kao stoku... tretiraj ih kao ljudska bica, tretirace te posteno...
I ovo nema veze s tim sto sam zena... zaustavljali su i mog decka na rutinsku kontrolu (i mene), pa zanimljivo.. niti mu je ko hebo majku, niti je pravio drugacije probleme...  Smile

Mozda je problem u tome sto nikad nije lagao...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Ne bih da mracim... ali.. bosanske tablice, suskave trenerke... kahm...

Pa, ispostavilo se da sam u pravu... to je snimak hapsenja... pazi sad... kradljivaca automobila...  Smile

Za one koji bi da podlegnu ovoj tvojoj malog manipulaciji, radi se o snimku:
http://forum.burek.com/snimci-brutalnosti-policije-na-internetu-t429168.html

Jaoj, kako ti volis da budes u pravu  Smile al jbg, opet nisi..

Prvo, kada je momak stavio link za ovaj snimak, argument ti je bio "suskave trenerke i bosanske tablice, mora da su zasluzili".. Smile e sada, ako corava koka ubode zrno - ne znaci da je progledala, jer bosanske tablice su bile na autu koji su ukrali, isto tako su mogle biti i tablice dominikanske republike.. Smile

Momak kojeg biju je Goxy sa Vozdovca, kradljivac automobila..A ovaj sto se izivljava je tzv Dzonzi, vodja te patrole..Nije on njega tako krvnicki mlatio zato sto je ovaj neki opaki kriminalac, nego zato sto im je nekoliko puta do tada utekao..Sujeta druze!
Ako su ovoga toliko bili, koliko je trebalo da biju npr onog sto je ubio zenu i decu u okolini Vranja? Ma daaaj.. Veliki Dzonzi se zarekao da ce ga upropastiti od batina kada ga nadje, nebitno dal na ulici ili u stanici - ako ga neko prvi uhapsi..

To je pravilo: ne uradis sto ti ja kazem-e sada cu ti koske polomiti..Nisi stao kada ti ja kazem da stanes: odose bubrezi. Ako prodjes na crveno uz to, metak u glavu! Jer kada vidim da se to ovde opravdava, povraca mi se..Onda da uvedemo novo pravo, nepoznato u dosadasnjoj civilizaciji: podelimo populaciju na dve grupe: apsolutno nevine, koji nikada nisu nista zgresili, i ove druge - koji ce svi dobiti isti tretman   Smile ovog idijota sa snimka nije sprecilo ni to sto su sa njima u kolima i novinari sa kamerama .. uzas

Jednu stvar moram da proverim, kolega koji je bio u interventnoj i koji mi je objasnjavao taj snimak, mi je rekao da je taj snimak skoro izasao u javnost, i da su zbog toga davali izjave - a to bas nije u saglasnosti sa pricom iz policije da ovi tamo vise ne rade..
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
1.јел зна неко где је возач сад и шта је сад са њим

2.На другим форумима и свуда се провлачи да је он прешао на црвено и да је зато добио метак.Дечко који је убијен је био сувозач..

3.Јел може нко да ми објасни зашто су били млаки према гњиланској групи а све остале млате..Кад су ови ухапшени сви су стали ња њихову старну и жали ли се како је полција прекорачила овлашћење.Несмем ни да замислим шта би се деслио да је некоод њих којим слуичајем убијен
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung , dobio od MTS-a
1. vozac je u pritvoru, bar je to bila zadnja vest..

2. to je jeftin pokusaj "emancipovanih" da krivicu pripisu vozacu..On je kriv sto je policajac upucao njegovog druga  Smile

3. Zato sto ce sve o hapsenju gnjilanske grupe pratiti svet, pa onda mora da se radi po propisu..Tvoj narod je stoka, sa njima mozes kako hoces.. Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Citat
1. vozac je u pritvoru, bar je to bila zadnja vest..
Koja je njegova izjava i od kad ti je ta vest jer ja imam neku drugu vest

Citat
2. to je jeftin pokusaj "emancipovanih" da krivicu pripisu vozacu..On je kriv sto je policajac upucao njegovog druga  Smile
Video sam komentare gde pise kao tipa ko ga jeb... kad je prosao na crveno..A decko je bio suvozac...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
ko god zivi u Beogradu,izlazi po klubovima,ili ne daj boze ima tu mogucnost da sebi priusti da je lepo obucen i da ima pristojan auto za Interventnu je kriminalac!!
pa koliko su me samo pretresali,ivlacili iz kola, pa cak i samarali samo zbog toga sto ih lepo pitam zbog cega to rade,zasto me proveravaju po hiljaditi put kad nikad nisam privodjen,niti hapsen,redovan student..?? Smile Smile
jel treba da im se izvinjavam sto su mi majka i otac intelektualci i posteno zaradili i auto i novac..?? Smile

Ja znam da su iskustva razlicita, ali mene su bar jedno 10 puta u poslednjih par godina zaustavljali da legitimisu, sto obicni sto interventna... ni jednom nisam imao neprijatnost, najiskrenije.

Cak sam jednom bio u kolima sa likom za koga se tek kad su nas zaustavili ispostavilo da ima travu... rodjendan, vracanje kuci, u kola i ko se zna i ko se ne zna, samo da se do negde odbaci... pretres, njemu prijava uz komentar glavnog "ne boj se, demokratija, ne mogu vise da vas bijem".

Opet, iskustva su razlicita.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
xaxaxax, "ne boj se, demokratija...." "NE MOGU Vise da vas BIJEm ?!?!?!?"
da, definitvno su iskustva razlicita...

Budimo realni, panduri u srbiji su olos i gamad, i normalan covek u Srbiji nikada ne bi mogao da radi taj posao. A Pogotovo ne u interventnoj ! To su neizivljeni sadisti, verovatno nabijeni kompleksima zbog malog polnog organa ili loseg tretmana roditelja u detinjstvu. Sve u svemu, i svako ko ih pravda je olos.
« Poslednja izmena: 26. Mar 2009, 23:44:00 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
al ste se raspricali protiv drzavnih organa.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
xaxaxax, "ne boj se, demokratija...." "NE MOGU Vise da vas BIJEm ?!?!?!?"
da, definitvno su iskustva razlicita...

Budimo realni, panduri u srbiji su olos i gamad, i normalan covek u Srbiji nikada ne bi mogao da radi taj posao. A Pogotovo ne u interventnoj ! To su neizivljeni sadisti, verovatno nabijeni kompleksima zbog malog polnog organa ili loseg tretmana roditelja u detinjstvu. Sve u svemu, i svako ko ih pravda je olos.

eto...moja sestra je zavrsila policijsku akademiju i sad zavrsava i pravni fakultet...hoces reci da je ona olos?
kakve li ti tek imas komplekse i iz koje si ti septicke jame ispuzao...bas me interesuje? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.