Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 41129 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Qtek 小米

Don't blame me, gangsta rap made me do it.

п.с. по неком неписаном правилу Црногорци су увек најбахатији пандури комплексаши.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Делије-Хаос

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Evo jasne slike ko su i sta su zandari...manguopi  sa znackama i pistoljima...
IP sačuvana
social share
Делије - Хаос!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
п.с. по неком неписаном правилу Црногорци су увек најбахатији пандури комплексаши.
pa ko bi se bavio tim poslom da nam nije uvezenih mladića kojima škola nije baš išla.   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Remember everything,forgive nothing!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 970
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6700 classic
treba da je sramota sve vas sto stajete u odbranu ovog krimnalca sa znackom.. Smile
ti Anea mora da ti je decko ili neko iz porodice u polliciji pa sa tolikom strascu branis policiju.. Smile
ko god zivi u Beogradu,izlazi po klubovima,ili ne daj boze ima tu mogucnost da sebi priusti da je lepo obucen i da ima pristojan auto za Interventnu je kriminalac!!
pa koliko su me samo pretresali,ivlacili iz kola, pa cak i samarali samo zbog toga sto ih lepo pitam zbog cega to rade,zasto me proveravaju po hiljaditi put kad nikad nisam privodjen,niti hapsen,redovan student..?? Smile Smile
jel treba da im se izvinjavam sto su mi majka i otac intelektualci i posteno zaradili i auto i novac..?? Smile
jel ja zato sebi ne smem da priustim nike trenerku ili crni golf jer zato cu biti kriminalac??
pa jbt time i rizikujem da budem ubijen..??
ko god je doziveo torturu pripadnika interventne jedinice zna kakva je ljubaznost u pitanju tokom rutinske kontrole.. Smile
daleko od toga su svi u policiji idioti konkretno mislim samo na interventnu jedinicu koja je se u poslednje vreme zaista ponasa bahato i bilo je pitanje vremena kad ce ovako nesto da se desi.. Smile
pa bre ponasaju se kao kriminalci sa znackama..a pritom sa pravim krimosima se ljube..
tako da te price da nije ni njima lako ne piju vodu,znaju oni tacno koga smeju a koga ne smeju da diraju..
zao mi je samo u sta se ova zemlja pretvorila i koliko je narod postao zavistan.. Smile
IP sačuvana
social share
R9NALDO najbolji igrac svih vremena!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Citat
treba da je sramota sve vas sto stajete u odbranu ovog krimnalca sa znackom..

Ne znam sta je problem u recenici - Ne verujem nekome ko je imao 1,36 promila alkohola u krvi, a ni policajcu... obojica lage...  Smile

Citat
ti Anea mora da ti je decko ili neko iz porodice u polliciji pa sa tolikom strascu branis policiju..

Mmmm... ne...   Smile

Citat
ko god zivi u Beogradu,izlazi po klubovima,ili ne daj boze ima tu mogucnost da sebi priusti da je lepo obucen i da ima pristojan auto za Interventnu je kriminalac!!

Cek.. sad mi nije jasno...
Zar nije socijala ta koja je na udaru policije...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
ni meni nije jasno zasto Anea brani pandure, mora da je pandursko dete, ali mi je jos nejasnije to pljuvanje po nesrecnom decku.. mada nije usamljena na ovom forumu i to je strasno

a u hapsenju kriminalaca uglavnom ne ucestvuje interventna nego UBPOK eventualno SAJ, a interventna pretresa klince po parkinzima i trazi im vutru

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Citat
ni meni nije jasno zasto Anea brani pandure, mora da je pandursko dete, ali mi je jos nejasnije to pljuvanje po nesrecnom decku.. mada nije usamljena na ovom forumu i to je strasno

Gde?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
Ne bih da mracim... ali.. bosanske tablice, suskave trenerke... kahm...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Ne bih da mracim... ali.. bosanske tablice, suskave trenerke... kahm...

Pa, ispostavilo se da sam u pravu... to je snimak hapsenja... pazi sad... kradljivaca automobila...  Smile

Za one koji bi da podlegnu ovoj tvojoj malog manipulaciji, radi se o snimku:
http://forum.burek.com/snimci-brutalnosti-policije-na-internetu-t429168.html
« Poslednja izmena: 26. Mar 2009, 15:00:09 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Remember everything,forgive nothing!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 970
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6700 classic
Citat
treba da je sramota sve vas sto stajete u odbranu ovog krimnalca sa znackom..

Ne znam sta je problem u recenici - Ne verujem nekome ko je imao 1,36 promila alkohola u krvi, a ni policajcu... obojica lage...  Smile

Citat
ti Anea mora da ti je decko ili neko iz porodice u polliciji pa sa tolikom strascu branis policiju..

Mmmm... ne...   Smile

Citat

Cek.. sad mi nije jasno...
Zar nije socijala ta koja je na udaru policije...  Smile

e Anea ne pravi se naivna molim te.. Smile
znas i sama da su ovde na udaru Intervnetne i socijala i obicni gradjani..poenta je u tome sto u ovoj raspaloj zemlji si za pripadnike Interventne kriminalac u oba slucaja..ali opet kazem posto je drustvo degenerisano i oni koji malo bolje zive i posteno zaradjuju za hleb..najebu u svakom slucaju.. Smile
a posebno kad te vidi Interventna vozis dobar auto,lepo si obucen,imas lepu devojku..a on seljak dosao iz nekog pickovca pa jos dobio znacku i pistolj..e pa najebao si.. Smile
voleo bih zaista da se jednog dana nadjes u takvoj situaciji..da ti je decko intelektualac,posteno zivi,lepa kola vozi a ti sa njim u kolima vracas se iz grada i naletis na "rutinsku" kontrolu..drugacije bi pricala.. Smile
IP sačuvana
social share
R9NALDO najbolji igrac svih vremena!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.