Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 41166 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
"kad svesni nehat prelazi u eventualni umisljaj" Smile

Smile Smile Smile Smile

Upravo to , ja se nisam pravilno izrazio jer mi je predmet koji sam polagao pre 3 godine malo bajat .
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Требало је да их пусте да ломе по Београду док им не досади? Ти би Јоцо требао да будеш свестан да је због таквих истих дебила и онај митинг за КиМ добио негативну конотацију јер смо нас 99,99% дошли да изразимо свој протест, а онај остатак да ломи и краде.
Au brate kako si komplikovan...Jer postoji kamera i jer se sve snima...Ne pustis ga nego ga lepo privedes i osudis ga za to sto radi...A ovako prebijes ga i pustis  Smile Znam i ja da su ti debili upropastili protest za KiM i ja ih nikako nepodrzavam..Evo sta mi se desi juce neka balavurdija pretukla dvojicu momaka na moje oci.Stojim i gledam i neznam sata da radim odem ja lepo pozovem policiju i sta se desi?Nista nisu ni dosli.. Smile Boli njih uvo sto neko nekog bije ali kad su oni u pitanju ima ih na tone..Ja smao zelim da ukazem na nestrucnost policije i da jednostavno nezna da se snadje u tatoj situaciji i da reaguje kako treba..Ispod slema mozga nema.

А како без батина да разбију демонстрације и похапсе изгреднике? Шта ће камера да сними? Фантомке на глави?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Citat
А како без батина да разбију демонстрације и похапсе изгреднике?
То треба он да зна и то треба да га науче... Smile Нека он бије оне које треба да бије а не све..Колико знам по новом закону ти си крив само зато што си се нашау у скупини која је извршила неко кривично дело..Ти можеш да одеш мирно да протествујеш и да нека будала направи срање и ти ћеш одговарати само зато што си био ту
Citat
Шта ће камера да сними? Фантомке на глави?
Немају сви фантомке..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
А како без батина да разбију демонстрације и похапсе изгреднике?
То треба он да зна и то треба да га науче... Smile Нека он бије оне које треба да бије а не све..Колико знам по новом закону ти си крив само зато што си се нашау у скупини која је извршила неко кривично дело..Ти можеш да одеш мирно да протествујеш и да нека будала направи срање и ти ћеш одговарати само зато што си био ту
Citat
Шта ће камера да сними? Фантомке на глави?
Немају сви фантомке..

Немају сви али већина оних који дођу са циљем да ломе или краду маскира се на овај или онај начин.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

sha nagba imuru

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63

Smile Smile Smile Smile

Upravo to , ja se nisam pravilno izrazio jer mi je predmet koji sam polagao pre 3 godine malo bajat .
Smile
nema je nasa vajna pravnica. pise seminarski  Smile

u kulturnim zemljama, sve se snima, a izgrednici se hapse kad pocnu da se razilaze! sila se ne primenjuje ko prvo sredstvo nego zadnje!  Smile
20 tinejdzera je ipak mnogo opasno po srpski establisment!
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste.   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Joco, kazes 93. a oni ga biju? U pravu si, trebalo je da ga uhapse, uzmu podatke a onda odu kuci i slome mu od batina i oca i majku koji su ga tako vaspitali  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Zadatak polu pismenih kerova je jasan - da pred lice pravde izvedu izgrednike , a ne da oni dele pravdu .
Dokle god ovaj komunisticki zatucani narod misli da je zadatak narodne vlasti da bije i terorise ona ce to i da radi .

Joco, kazes 93. a oni ga biju? U pravu si, trebalo je da ga uhapse, uzmu podatke a onda odu kuci i slome mu od batina i oca i majku koji su ga tako vaspitali  Smile

Ne nego da pokrenu odgovarajuci postupak protiv maloletnika pred nadleznim organom u skladu sa zakonom o krivicnom postupku  Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2009, 17:25:52 od BaraceObamaPoduvajGaNama »
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Zadatak polu pismenih kerova je jasan - da pred lice pravde izvedu izgrednike , a ne da oni dele pravdu .
Dokle god ovaj komunisticki zatucani narod misli da je zadatak narodne vlasti da bije i terorise ona ce to i da radi .

Ne nego da pokrenu odgovarajuci postupak protiv maloletnika pred nadleznim organom u skladu sa zakonom o krivicnom postupku  Smile

Mislim da je ocigledno da sam ironican  Smile

Ali je takodje cinjenica da nije svima sudjeno da budu roditelji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple 15

Smile Smile Smile Smile

Svaka cast na znanju...  Smile

Smile Smile Smile Smile

Smile
nema je nasa vajna pravnica. pise seminarski  Smile

I jos jedan razlog zasto se ja nikad necu baviti pravom u ovoj zemlji - pravnici...  Smile

BTW. I vas dvojica na osnovu novniskih izvestaja mozete da pisete optuznicu... ma... bravo...  Smile Smile Smile Smile
Sta ce nam tuzilastvo i policija...
Ukinite profesionalne sudije, ostavite sudije porotnike...
« Poslednja izmena: 22. Mar 2009, 19:07:14 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Nasilje na ulicama Beograda. To nije nacin na koji bi se moglo nesto institucionalno promeniti, sto je svakako potrebno. Ali sta je bilo ovo ubistvo do nasilje i to ne bilo kakvo, nego institucionalno, ono najgore vrste, protiv koga nema drugog odgovora nego istog takvog. Mozda ovi klinci jedini imaju petlju, ne mogu se klinci od 17 godina nazivati vandalima kada kog to policiji odgovara. Da li ce oni nesto promeniti? Tvrdim da nece. Niti ce to vratiti ubijenog Zarica, niti ce policajac koji ga je ubio dobiti zasluzenu kaznu, kao sto jos ne znamo ni ko je ubio Panica na demonstracijama SRS-a.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.