Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 41296 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Druga je stvar,kad idu npr. da hapse nekoga,a on ima poternicu,ima neka teška dela i slično,onda je i normalno da upadnu sa oružijem,ali da potežeš pištolj na nekoga koga juriš zbog saobraćajnog prekršaja,to je van pameti. Smile

Nikog ne opravdavam, ali bas si diletant  Smile

Jedno je zaustavljanje, ali oni su krenuli za njima i po zvanicnoj verziji ovi su poceli da  beze. Otkud policija zna ko je u kolima, i sto nece da stane? Da li je neko pijan, ili je na poternici, ili ima ko zna sta u kolima pa nece da padne?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Svi smo mi diletanti , da nismo ne bi tracili vreme na kenjanje po forumima  Smile

Kako god irelevantno je da li je policajac imao ili nije imao pravo da potegne pistolj , nije imao ovlascenje da nenaoruzanom coveku prospe mozak .
« Poslednja izmena: 22. Mar 2009, 01:39:53 od BaraceObamaPoduvajGaNama »
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Ne sme oni da potežu pištolje tek tako,pa šta bi onda smeli da rade kad nalete na grupu navijača koji krenu na njih,da izvade svi pištolje.
Znači,samo kad lice predstavlja pretnju,a ako lice nema oružije,onde nama šta da vadi pištolj,za to mu služi pendrek,po toj logici pendrek mu i ne treba,koji će mu pendrek kad odmah vadi pištolj.
Čak i kad pruža otpor prilikom hapšenja,to se pendrekom rešava,sve dok ne potegne pištolj ili neko drugo oružje,on nema potrebu da poteže pištolj.
Sad,što to kod nas niko ne poštuje, i nema šanse da to neko kontroliše ili kažnjava,to je druga stvar.

Пре свега полиција у цивилу не носи пендреке већ само пиштоље, а правилник је један за све. Твоја прича би имала можда неки основ када би постојао посебан правилник за позорнике, инспекторе, интрвентну... Овако је беспредметна.

Он није смео да пуца у њега јер му живот није био угрожен али је сасвим логично да са пиштољем у руци приђе ауту јер постоји објективна могућност да су се у бекство дала лица која су на потерници или беже из извршења кривичног дела или носе гудру или шта већ.
Замисли кад би они реаговали тако што ће са пендреком у руци или голоруки да прилазе колима у таквој ситуацији и да чекају да тај из аута запуца да би се они латили пиштоља? Која је вероватноћа да тај из аута промаши полицајца који стоји на метар од њега?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Која је вероватноћа да тај из аута промаши полицајца који стоји на метар од њега?

Ajde ti naciljaj precizno i sa pola metra kad neko uperi repetiram pendrek u tebe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Која је вероватноћа да тај из аута промаши полицајца који стоји на метар од њега?

Ajde ti naciljaj precizno i sa pola metra kad neko uperi repetiram pendrek u tebe  Smile

Па знаш како...док ти видиш да ја држим пиштољ, па док потегнеш свој пиштољ и да сам тотално слеп погодићу те са те раздаљине. И шта подразумеваш под прецизно у тој ситуацији? Сигурно те нећу гађати у трепавицу али например у стомак ћу те сигурно погодити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One

Ajde ti naciljaj precizno i sa pola metra kad neko uperi repetiran pendrek u tebe  Smile

Па знаш како...док ти видиш да ја држим пиштољ, па док потегнеш свој пиштољ и да сам тотално слеп погодићу те са те раздаљине. И шта подразумеваш под прецизно у тој ситуацији? Сигурно те нећу гађати у трепавицу али например у стомак ћу те сигурно погодити.

Joj bre twice, nekad stvarno iskomplikujes. Procitaj jos jednom tvoj post, pa moj kojim repliciram. Mislim da si samo presao pogledom preko posta  Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2009, 02:49:54 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Просветли ме?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Ne radi ti mozak u kasne sate  Smile

Nadovezao sam se na tvoju pricu i ironicno rekao da nije lako ni sa pola metra naciljati kad neko uperi repetiran pendrek u tebe. Pamtis li diskusiju koju vodis poslednjih par postova  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N95 8gb
Policajcu kriv pištolj

TEŠKO mi je zbog svega što se dogodilo. Nisam u stanju da ponovo dajem odbranu. Ostajem pri onome što sam ispričao policiji - jedino je što je pred istražnim sudijom pored ličnih podataka rekao Miljan Raičević, pripadnik Interventne brigade Policijske uprave Beograd.
Posle ovoga, istražni sudija Vuk Tufegdžić doneo je rešenje o pokretanju istrage protiv osumnjičenog policajca zbog ubistva Đorđa Zarića i odredio mu pritvor do 30 dana. Pognute glave odveden je u Centralni zatvor.
Odbrana koju je ranije dao u policiji bazirala se na tome da je bio prinuđen da se brani i da je njegov službeni pištolj opalio dok se otimao za njega sa Đorđem.
- Žao mi je. I za mene i moju porodicu ovo je velika tragedija, nesreća, ali bio sam napadnut - ispričao je Raičević. - Bio sam u patroli sa trojicom kolega, kad smo primetili da je "pežo" prošao kroz crveno. Krenuli smo za njim, ali iako smo upalili rotaciju, oni se nisu zaustavili. Uspeli smo da im preprečimo put u Ulici omladinskih brigada. Kolega i ja smo izašli napolje. Nekoliko puta smo im rekli da izađu iz kola, ali nisu to uradili. Primetio sam da ih je u vozilu dvojica. Kolega je otišao prema vozačevim, a ja prema suvozačevim vratima. Otvorio sam ih, a pištolj sam u ruci držao iz bezbednosnih razloga, jer nisam znao ko je unutra i da li su naoružani. Mladiću su ruke bile pored tela, u tom trenutku nisam mogao da znam ima li oružje ili ne. Izvukao sam ga napolje, kad me je uhvatio za ruku u kojoj sam držao pištolj. Pokušao je da mi ga otme. Tada je opalio.
Đorđe Zarić je pogođen u glavu i na mestu je ostao mrtav. Policajci su odmah pozvali Hitnu pomoć, ali lekari su mogli samo da konstatuju smrt.
U trenutku dok je Raičević izvlačio
Đorđa, njegov kolega se obreo kod Milićevića. Ovaj mladić bio je pod dejstvom alkohola i to je najverovatnije razlog što se oglušio o pozive policije da se zaustavi. U njegovoj krvi, kasnije je ustanovljeno 1,36 promila alkohola.
- Đorđe je više popio, pa nije hteo da vozi svoj "sitroen"- kazao je Milićević. - Prošli smo kroz crveno. Nisam zaustavio vozilo kad je policija to tražila. Preprečili su nam put. Odmah su izleteli iz vozila sa uperenim oružjem. Mnogo sam se uplašio. Zar se tako radi kad neko prođe kroz crveno? Jedan policajac je došao do mojih vrata, otvorio ih, izvukao me i udario pesnicom iz sve snage u glavu. U tom trenutku začuo sam pucanj, ali nisam znao šta se desilo. Odmah su me ubacili u njihovo vozilo.
Milićević u tom trenutku nije znao da je njegov drug smrtno stradao. Protiv njega će biti pisana prekršajna prijava zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa i vožnje u alkoholisanom stanju.
Prema onome što se zna, Raičević je u Interventnu brigadu došao iz policijske stanice Savski venac. Do kobnog događaja, nadležni tvrde da je dobro obavljao svoj posao. Dalja istraga utvrdiće da li je prekoračio svoja ovlašćenja i da li je bilo potrebe da reaguje onako kako je reagovao.     

SMENA
NEBOJŠA Dragović, načelnik Interventne jedinice smenjen je posle ubistva u Ulici omladinskih brigada. Na to mesto postavljen je Toma Radovanović, dosadašnji pomoćnik načelnika.

DAČIĆ: PUNA ISTINA
MINISTAR policije Ivica Dačić rekao je da je MUP-u u interesu da se utvrdi puna istina u slučaju Đorđa Zarića, koga je pre tri dana na Novom Beogradu ubio pripadnik Interventne jedinice Miljan Raičević. Dačić je rekao da je policija uradila svoj deo posla, i da je Raičevića privela istražnim organima i protiv njega je pokrenut postupak. - Ako je u pitanju nesrećan slučaj, odnosno da li je u pitanju ubistvo iz nehata, klasično ubistvo, ili prekoračenje odgovornosti, mi želimo da se ta istina utvrdi - rekao je ministar policije. - Mislim da je to bitno zbog porodice, ali i zbog policajca i mi tu nemamo razloga ništa da krijemo.

POMEN
ČLANOVI porodice, prijatelji i rodbina ubijenog Đorđa Zarića, kao i stotinak meštana Jakova okupili su se juče na mestu ubistva u Omladinskih brigada na Novom Beogradu kako bi mu odali poslednji pomen. Oni su blokirali saobraćaj na pola sata, upalili sveće i položili cveće, a potom su krenuli u mirnu šetnju do zgrade opštine Novi Beograd.
Transparent na kojem je pisalo "Poslednji pozdrav za Đoleta" nosili su njegovi drugovi, a Zarićeva devojka Jovana njegovu sliku.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Нема већих олоша од ових новинарских смрадова. Ово је бар трећа верзија ако не и десета.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.214 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.