Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 41235 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Sony xperia
Verovao ili ne, tako je bilo ranije, pre nekih 5-6 godina. Bar to znam, jer sam bio u slicnoj bransi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Брате нема никакве логике. Па како да ме ухапси ако не потегне пиштољ? Шта ће да ме спречи у бекству? Лепа реч? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Sony xperia
Nije smeo. Mogao je da te juri, trci za tobom, pistolj nije smeo da potegne. Kako je sada, stvarno ne znam. Radio sam neko vreme, na obezbedjenju R. Nisa, koje je bilo direktno, mislim da je i sada, pod patronatom sluzbe obezbedjenja RTS-a. Pravilnik koji smo imali, policajci koji su ponekad svracali, su komentarisali u stilu, pa vi imate veca ovlascenja od nas. I onda se pokrene razgovor o tome. Zato i znam za to vreme.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Мислим да ниси у праву. Јер у супротном имаш гомиле снимљениног материјала као доказ да су кршили закон. Погледај било коју емисију типа позовите 92, рикошет и сл. у свакој хапсе са пиштољем у руци. Да је то било у супротности са законом зар мислиш да би дозволили емитовање на тв-у, а да притом нико за све ове године не потегне то питање?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Sticajem okolnosti sam skoro bio u USA. Tamo muriju niko ne zarezuje kao mi ovde, niti se neko oseca nelagodno u njihovom prisustvu. Murija te ne gleda osim kad nema razloga, i tamo da skoro i ne postoji nasumicna kontrola na ulici i legitimisanje.

Ali, kada se odluce za to, bolje nemoj da mrdnes mali prst na nozi ili si najebao. Tada nema ni objasnjavanja kao kod nas, samo "yes, sir" "no, sir". Pridju ti kulturno kao neki akademici, sve fino, sa osmehom, ali je ruka na pistolju. Trznes li vade, a ne daj boze da krenes rukom sumnjiv pokret, ili ako si u polozaju da ne vide sta bi mogao da uzmes... pozdravi se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Sony xperia
Stvarno Twice ne bih znao da ti na to odgovorim. Po logici tebalo bi da odgovaraju. Ja sam ovde preneo iskustvo koje imam iz tog vremena. E sada, ako sam ja tada bio slagan, onda i Vas ovde, bez inajmanje zelje za tim, lazem.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sticajem okolnosti sam skoro bio u USA. Tamo muriju niko ne zarezuje kao mi ovde, niti se neko oseca nelagodno u njihovom prisustvu. Murija te ne gleda osim kad nema razloga, i tamo da skoro i ne postoji nasumicna kontrola na ulici i legitimisanje.

Ali, kada se odluce za to, bolje nemoj da mrdnes mali prst na nozi ili si najebao. Tada nema ni objasnjavanja kao kod nas, samo "yes, sir" "no, sir". Pridju ti kulturno kao neki akademici, sve fino, sa osmehom, ali je ruka na pistolju. Trznes li vade, a ne daj boze da krenes rukom sumnjiv pokret, ili ako si u polozaju da ne vide sta bi mogao da uzmes... pozdravi se.

...kao neko ko zivi u Kanadi mogu reci da je ovo apsolutno tacno .. znaci ovde jednostavno ne smes ni da pomislis da radis bilo sta kad ti murija pridje kolima .. cim uradis nesto protiv njihove molbe, kao sto je vec receno, pozdravi se ..

Ko je kriv u ovom slucaju ostaje samo da se nagadja. I jedan i drugi su krivi u neku ruku.

Fudbaler je kriv zbog toga sto kao prvo nije postovao zakon i nije bio miran dok mu policajac i kao drugo sto je uopste i kretao na policajca i poceo da ga napada.

Policajac je kriv zbog toga sto je pistoljem krenuo kao osobi bez ikakvog povoda jer je, koliko ja razumem, fudbaler bio svo vreme u kolima dok policajac nije prisao.

Da li je policajac slucajno opalio od straha ili je to bila neka namera ili ... ko zna sta .. to ostaje da se nagadja ovde medju nama ali jedinu istinu zna policajac koji ce, sigurno, kad tad reci istinu i sve ce biti reseno.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Kao neko ko je ziveo u Kanadi , moze samo da kaze da tamo kada te policija zaustavi posle saobracajnog prekrsaja ti njemu mozes da jebes kevu,pljujes ga i kozna sta jos, on pise kaznu da ti je pa posle kada te zviznu po djepu ne pada ti na pamet da to ponovis.

Ovo ne vazi u nekim delovima Toronta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ja se izvinjavam, to je neka nova terminologija? Smiley

U opstem delu krivicnog prava udzbenik Zorana Stojanovica je postojala nekakva takva formulacija kad je razmatran umisljaj , primer je bas bio taj ako neko potegne oruzje i uperi ga u nekoga bez umisljaja da ga ubije , ali ipak to ucini smatra se da postoji umisljaj jer je morao da pretpostavi da do toga moze da dodje u momentu kad ga je potegao . To su objektivni elemni razmatranja umisljaja jer da se radi samo o subjektivnim svako bi mogao da kaze , e jbg slucajno sma ga ubio . ( znam ja da si i ti to ucila , ali volis da trolujes )
Kako je u nasoj sudskoj praksi regulisano ja ne mogu da kazem jer ne znam .

Ako se ovo uzme kao tacno onda vozac mora da odgovara ne samo za crvena svetla i voznju u pijanom stanju vec i za pogibiju drugara jer je on svojim postupcima doveo do situacije da pandur i izvadi pistolj. Ne znam kako se ovo pravno zove ali verovatno postoji naziv.

Pa bas i ne moze posto prolazak kroz crveno nije prouzrokovao da pandur potegne i puca vec je to njegova odluka , lepo si rekao mogao je da ih ispendreci .
« Poslednja izmena: 21. Mar 2009, 22:50:11 od BaraceObamaPoduvajGaNama »
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC Tattoo
Koliko se secam, po zakonu, policajac ne sme da potegne oruzje, sve dok se ne zapuca druga strana. Pazite, mislim, vec se i ne secam, da je to vazilo za pozornike. Kako je za interventne jedinice i specijalce stvarno nisam siguran.

Не сме да пуца ако није угрожен, а да потегне наравно да сме. У свакој акцији хапшења или потери свеједно полиција потеже пиштоље. Нема логике да ти прилази голорук и да чека да ли ћеш ти да потегнеш пиштољ јер у том случају његове шансе да преживи су равне нули.
Ne sme oni da potežu pištolje tek tako,pa šta bi onda smeli da rade kad nalete na grupu navijača koji krenu na njih,da izvade svi pištolje.
Znači,samo kad lice predstavlja pretnju,a ako lice nema oružije,onde nama šta da vadi pištolj,za to mu služi pendrek,po toj logici pendrek mu i ne treba,koji će mu pendrek kad odmah vadi pištolj. Smile
Čak i kad pruža otpor prilikom hapšenja,to se pendrekom rešava,sve dok ne potegne pištolj ili neko drugo oružje,on nema potrebu da poteže pištolj.
Sad,što to kod nas niko ne poštuje, i nema šanse da to neko kontroliše ili kažnjava,to je druga stvar. Smile

Sam ovaj čin,da ljudi nisu bili naoružani,a ovi dripci su mahali pištoljima je prekršaj. Smile

Druga je stvar,kad idu npr. da hapse nekoga,a on ima poternicu,ima neka teška dela i slično,onda je i normalno da upadnu sa oružijem,ali da potežeš pištolj na nekoga koga juriš zbog saobraćajnog prekršaja,to je van pameti. Smile

Poenta je što interventna kod nas ima pogrešnu funkciju,oni treba da patroliraju gradom,i na dojavu da se desilo neko kriminalno delo,ili je u toku,da prvi stignu na lice mesta,a ne da maltretiraju narod.

Da ovaj nije ubio ovog momka,ceo događaj bi se završio na sledeći način,pozvali bi saobraćajnu patrolu,ovi bi došli,napisali bi prijavu za prolazak kroz crveno svetlo,i svi bi otišli kući,a džukci iz interventne bi otišli po dolasku saobraćajaca,jer oni nemaju nikakav osnov da se dalje tu zadržavaju,ni razlog,to je najtužnije od svega,ekipa iz interventne je totalno bespotrebno ubila momka zbog smešnog prekraja. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.