Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 41309 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG 
- Više od kilometar smo pratili „pežo”, koji je četiri puta prošao kroz crveno svetlo na semaforu.

Од сплавова до места злочина 3 семафора и кружни ток. Значи нема 4 црена ни у лудилу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia e51
i bas su svi semafori pokazivali crveno....
ko ovu pricu proguta, svaka mu cast
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
i bas su svi semafori pokazivali crveno....
ko ovu pricu proguta, svaka mu cast

Па шта је ту чудно? Семафори и треба да буду синхронизовани, а не да на релацији од 1 км стајеш 3 пута због три семафора. Посебно у Београду где су колоне и гужве немоновне па замисли онда тек ако семафори раде сваки за себе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia e51
ali twice, oni su jurili nenormalnom brzinom!!!!! nije valjda semafor sinhronizovan za one koji jure  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N95-2 & 5800
Procitao sam od pocetne stranice do zadnje. Nemam komentar. Interventna jeste stoka ali jeste i da im je tesko, jer to znaci da cistaci ulica kojima je tesko i koji puno rade treba da ubijaju ljude metlama ako im stoje na putu? Daj ljudi, na kojim ste dorgama? Ovo je hladnokrvno ubistvo. Na dozivotnu robiju i da se on ne oglasi vise i da bude za nauk ostalim njegovim kolegama. Kad bi nasi politicari manje krali imali bi para da ugrade kamere u svako vozilo i onda ne bi bilo rekla kazala. Ako se i malo popusti "policajcu godine" ja cu prvi izaci na ulice da protestujem i ako treba da se okupimo i sami da ga lincujemo! Mene su mnogo mnogo puta vukli, cimali i smarali i ako sam sve radio kako traze od mene, dao im dokumenta i rekao izvolite a pandur meni samarcinu i kaze mi "kaze se izvolite,gospodine" i to sad nije izdrkavanje?????????????????????????????????????????????????
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung s3
kako god, polcajac prvo mora da upozori, pa puca u vazduh, pa u noge "kriminalcu"
A ne tras pa u vugla Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG 
Сваки дан али сваки дан и опет понављам, сваки дан пролазим том трасом колима и сваки дан али понављам сваки дан станем на бар 2 од 3 семафора. Никад усаглашени ако ћемо сад баш да идемо у детаље.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Alcatel 258
Е то за отимање са полицајцем управо није караткеристично за пијане ликове који су конфликтни, само онај ко није имао искуства са полицајцима може се тако понашати, не кажем да је то било, али и то је врло могуће и вероватније за очекивати од мирног момка кад попије него од неког ко је падао пар пута у мурију. нагледао сам се таквих примера небројено пута, кад је најмирнији кретао на пандура пијан јер није био свестан у шта се упушта
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
ali twice, oni su jurili nenormalnom brzinom!!!!! nije valjda semafor sinhronizovan za one koji jure  Smile

Па постоје одступања и толеранција. Могуће је и да нису синхронизовани па уколико идеш неком идиотском брзином потрефи се да је свуда црвено.
Опет понављам нико не поставља питање одговорности возача. Зашто на црвено па макар и само један семафор? Зашто бежање од полиције?
Полицајац је крив за убиство па је крив. Ту спора нема.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6120c
e sad...dal je policajac kriv za ubistvo ili za ubistvo iz nehata (ili kako vec) tesko cemo mi sa foruma saznati.To bi morali vestaci da zakljuce zar ne ?

Samo par pitanja. Kakvu reakciju policije ocekujete ako bezite kolima,prolazite na 4 (ili 3 ) semafora i ne izlazite iz automobila kad vam se naredi + otimate pistolj ?  Verovatno ne metak u glavu ali ...

+ sam nalov teme mi ne stima preterano.Umesto "mladog fudbalera" moglo je da stoji  "momka" recimo.Ovako zvuci kao da je lik nevinasce a pandur neka teska zloba.Namece misljenje citaocu i pre citanja teksta.

I za kraj...dobijao sam ja batine od pandura...i ne volim ih ni ja (na stadionu krene sorka 2 navijaca..uleti milicija i krene da bije  CURU koja stoji pored,mene koj sam se sago da je podignem i jos par ljudi +  par puta za vreme otpora ..onako...bez preteranog razloga par cuski). isto kao i vi ali....nesto mi se ne cini da imamo i trunke simpatija prema miliciji. Zbog budala koje postoje definitivno...cini mi se da unapred osudjujemo ovog policajca. Ne kazem ni da je kriv ni da je nevin...samo da su misljenja ljudi malko preostra. Uostalom... "pravda za urosa" dosta govori o tome.Kad pandur popije baklju u usta...to je ok...a kad se (recimo--nedokazano) neko otima za njegov pistolj i pogine...e to je za dozivotnu ?

bm li ga...meni nije bas najjasnije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.