Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 41508 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Ne mesaj huligana u temu sa deckom koji je nastradao na ovako zalostan nacin.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ne mesaj huligana u temu sa deckom koji je nastradao na ovako zalostan nacin.  Smile

a zashto da ne mesham "huligana" ... Smile ... taj uros misic je samo izrazio ono shto svaki poshten covek u srbiji danas oseca prema policiji .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Zajebi me te price. Te fore, jeste pandur, nije pandur, jeste na duznosti, nije na duznosti... koga zabole?  Smile

Jedan maloumni fanatik je dao sebi za pravo da odlucuje o tudjem zivotu i nekome da gura u baklju u usta. Ma da je bio i drugi zvezdin navijac, partizanovac ili totalno nevin prolaznik na ulici, ne pravi razliku ni najmanje. I nadam se da ce presuda biti opet potvrdjena.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2009, 19:54:49 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
taj uros misic je samo izrazio ono shto svaki poshten covek u srbiji danas oseca prema policiji .

Ма немој! Да ниси и ти мало хули хули а?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7

Jedan maloumni fanatik je dao sebi za pravo da odlucuje o tudjem zivotu i nekome da gura u baklju u usta.

ja se nadam da ce u srbiji biti sve vishe takvih "maloumnika"  Smile koji ce imati hrabrosti da brane svoj zivot i svoje dostojanstvo od te takozvane "policije" - odnosno od uniformisane mafije.

video sam da je tvoj savet da treba da budemo mishevi - kad naidje policajac da se poklonimo do zemlje i da mu olizemo cipele  Smile . izviini ,ali mislim da ljudi treba ipak da budu ljudi ,a ne glodari .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Nisi me razumeo, ali gledajuci tvoje postove, nisam ni ocekivao da imas kapaciteta.

Naravno da ne, ni ja nemam takav odnos prema njima. Govorio sam u situaciji koja ce ti se desiti jednom u zivotu a mozda i nikad, da izvade pistolj, da li murija da li neko treci. U toj situaciji je pametno da iskuliras, nisi mis samo ces spreciti da prodjes kao ovaj momak.

Ali vi junacine mozete sve, pa ti lepo pravac policijska stanica sad i odmah, reci "sta je picke, sad cu da vam pokazem", pa se vrati da nam javis kako je bilo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Nisi me razumeo, ali gledajuci tvoje postove, nisam ni ocekivao da imas kapaciteta.

Naravno da ne, ni ja nemam takav odnos prema njima. Govorio sam u situaciji koja ce ti se desiti jednom u zivotu a mozda i nikad, da izvade pistolj, da li murija da li neko treci. U toj situaciji je pametno da iskuliras, nisi mis samo ces spreciti da prodjes kao ovaj momak.

Ali vi junacine mozete sve, pa ti lepo pravac policijska stanica sad i odmah, reci "sta je picke, sad cu da vam pokazem", pa se vrati da nam javis kako je bilo  Smile

izvini ,ali shta da radim kad sam glup  Smile ... ja sve mislio da si govorio o situaciji da treba da prihvatimo da je "normalno"  Smile da policajac ubije nekog zato shto mu se ne svidja njegova trenerka ,naochare , frizura ....

a shto se tiche sukoba naroda i policije - pa ne bih iskljucio mogucnost  da dodje i do toga  Smile . jer kad policija brani kriminalce ,pedere ,narkomanski olosh ,svakog ko je protiv srba ... a ubija obicne ljude ,onda takvo stanje ne moze dugo da potraje , narochito ako su srbi josh uvek srbi .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Pazi, i ti narkomani, kriminalci, pederi i sve sto nabrajas su srbi, deo tvog naroda, priznavao to ti ili ne. Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2009, 20:27:55 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
А што да се макљамо са пандурима? Лепо мотке па да политичаре понабијамо на колац. Пандури су само инструмент, битно је да политичаре рашчеречимо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Pazi, i ti narkomani, kriminalci, pederi i sve sto nabrajas su srbi, deo tvog naroda, priznavao to ti ili ne. Smile

oni su otpad srpskog naroda ,a shtite ih kao da su vrhunska vrednost . s druge strane , ono shto je dobro se suzbija . jednom rechi - organizovanana i namerna negativna selekcija.

---------

prazni klipu , ja shvatam da su policajci samo ruke rezima ,ali oni ce ti prvi razbiti glavu kad bi pokushao da sprovedesh tvoju zamisao u delo .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.