Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 41402 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
koliko ja znam, polupan je i pokraden centar grada, od trafika do velikih prodavnica. sve odento što se odneti moglo. ne sećam se da je iko na čelu imao urezano kojoj stranci pripada a vrlo se dobro sećam ko je skup organizovao. mi smo rulju gledali preko tv-a tako da Joco, ne trabunjaj bezveze i ne skreći sa teme.

užasno je što je dečko ubijen, još užasnije što ga je ubio policajac ali pozivati na nerede, pobunu ili ko zna šta još, to je potpuno idiotski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
btw. Pitam se gde su sada sva proseravanja o ljudskim pravima , valjda su ih kod nas modifikovali tako da veze samo za manjine raznih vrsta  Smile

doslo vreme da se menjaju patike pa podgrevas drugare?

pozivati na nerede, pobunu ili ko zna šta još, to je potpuno idiotski.

Pre par dana sam kupio Nike za 9 k i nikog ne podgrevam i pozivam vec samo konstatujem sta se desilo u Grckoj povodom ovakvog slucaja  .

« Poslednja izmena: 21. Mar 2009, 00:58:04 od BaraceObamaPoduvajGaNama »
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Citat
koliko ja znam, polupan je i pokraden centar grada, od trafika do velikih prodavnica. sve odento što se odneti moglo. ne sećam se da je iko na čelu imao urezano kojoj stranci pripada a vrlo se dobro sećam ko je skup organizovao. mi smo rulju gledali preko tv-a tako da Joco, ne trabunjaj bezveze i ne skreći sa teme.
Ti gledala TV a ja bio na skupu..Nije pisalo na celu kome pripadaju ali sa tim sto su radili pokazali su koliko im je stalo do KiM..Tim lopovima stalo je do KiM kao Tadicu i Cedi tako da jedino neko iz njihove stranke je mogao to da uradi...

Citat
užasno je što je dečko ubijen, još užasnije što ga je ubio policajac ali pozivati na nerede, pobunu ili ko zna šta još, to je potpuno idiotski.
Decko je samo rekao sta se desilo u Grckoj posle ovakvog slucaja..Da je srece kao sto nije ministra bi podne ostavku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Пре неких десетак година, сличне су се ствари дешавале. А онда се десило нешто.

Можда је време за нешто 2.
Сви на улице

IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Da se kod nas i jedna jedina organizacija NVO tipa iskreno zalaze za ljudska prava svih gradjana odmah bi zapocela peticiju za smenu ministra .
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
glupa ti je konstatacija. opštenarodna pobuna nikako ne bi popravila učinjenu štetu, samo bi bilo još više žrtava.

Joco, imam predlog za tebe i vas kojima je stalo ali to bi trebali na nekoj drugoj temi, ne na ovoj. ovde smo da kažemo da nam je žao što su upropašćene dve porodice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Citat
ovde smo da kažemo da nam je žao što su upropašćene dve porodice.
Ovde je upropasceno mnogo vise...

Citat
glupa ti je konstatacija. opštenarodna pobuna nikako ne bi popravila učinjenu štetu, samo bi bilo još više žrtava.
Nazalost to si u pravu..Ovi se nebi lako predali kao Sloba..Tako da mislim da bi ovde imali vise krvi a i nema nam sad legije da pregovra...Ostaje nam samo da se nadamo u Bog da nam on pomogne..Od puca nema nista
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Slicne stvari su se desavale i za vreme slobino-radikalske policije. Jedina razlika je u tome sto sada ova vest SME da se objavi u svim medijima, a ne samo u zabranjenim. I ovaj jadni decko nije okarakterisan kao narkoman koji je pokusao da oduzme zivot hrabrom i odlikovanom policajcu koji ga je u samoodbrani ubio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Realno interventna brigada je samo jedna od pretorijanskih gardi Milosevicevog rezima koju su kasniji rezimi samo preuzeli . Sluzi za uterivanje straha u kosti gradjana . Tukli su i ubijali devedesetih kao sto to cine i danas samo za drugog gospodara ( ker je ker - slusa onog ko ga hrani )

Vrlo mali broj obicnih Beogradjana je bio u situaciji da ga maltretiraju kriminalci i huligani ako se kloni takvog okruzenja ( polazim od sebe i ljudi koje poznajem ) , ali procentualno ogroman broj je bio zrtva maltretiranja od strane interventne brigade . Pretresaju , propituju , samaraju , bacaju na haubu itd... Oni su danas velika opasnost po sigurnost gradjana .

Da je bilo volje da se izgradi demokratsko drustvo sve varijante Slobinih pretorijanskih gardi u kojima se neguje kult najgrubljeg krsenja ljudskih prava i ratnih zlocina bi bile rasformirane jos odavno ( rofl zvucim ko LDPovac i pored toga sto to nisam ) .

Jbt,  jel si ti retardirana ili me jednostavno zajeba*as ? Konstatacija znaci da sam ja ukazao na situaciju u Grckoj posle ovakvog dogadjaja , a ne da sam ukazao da bi to popravilo stetu ili stanje  Smile .

« Poslednja izmena: 21. Mar 2009, 01:21:23 od BaraceObamaPoduvajGaNama »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zanimljivo mi što se jediš Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.