Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac ubio mladog fudbalera  (Pročitano 40985 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
zašto ih je onda presrela policija ako oni nisu bežali od policije?

Pa to bi i javnost htela da zna. Izgleda da je to postala praksa u Beogradu...dovoljno je da se nekome učiniš sumnjivim, da e u pogrešno vreme i na pogrešnom mestu nadješ i za tebe zakon,ni zakonski propisi ne postoje, već vlada pravo jačega...
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC trophy
zašto ih je onda presrela policija ako oni nisu bežali od policije?
.. onako iz zezanja ..
.. malo bi da roknu nekog ..
.. pa oni naisli .. mirni i pitomi ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Shiretoko 3.1b4pr
moj drug je proša kroz crveno, jurili ga po celom Novom Beogradu. bio je pijan pa nije ni bio svestan da su ga jurili. stao na semaforu konačno i panduri ga za kragnu izvukli iz auta. radili ljudi svoj posao. posle je bio adekvatno kažnjen.  

Kako adekvatno.....pa po nekima sa ovog foruma su trebali da ga ubiju...zar ne....? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hm, onda ovde postoji gadna zavera. policija radi za krimose i oni zajedno učestvuju u maltretiranju i ubijanju nedužnih građana koji ama baš nigde ne greše.  Smile
fabio, po tebi je prolazak kroz crveno u alkoholisanom stanju ništa drugo do pogrešno vreme i pogrešno mesto? šta da je tvoje dete baš tada zakoračilo na pešački prelaz? i to bi bilo pogrešno vreme i pogrešno mesto , puj pike ne važi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC 
Ljudi pa to je cista kaubojstina,izivljavanje polupismenih kursadzija od 20 i kusur godina koji su mastali kao klinci da budu zestoki momci sa asfalta!Ali posto za to treba bar malo mozga,ovako zavrse kurs,obese pistolj o pojas i cepaj!
U svakom gradu je tako,uvek strepis posle grada da li ce te neki nadrkani pandur u najmanju ruku verbalno maltretirati,a onda bacati po haubi,a posle...Znam nekoliko pajsera koji rade u interventnoj,jedan maltretira zenu,drugi mrko gleda,zivi kod mame i tate i koristi 3 padeza,treci je u Bgu,stalno se kurci kako radi po u obezbedjenu po splavovima i zna puuuno zajebanih likova,na neke je vadio pistolj dok su bili u dzipovima,a on ih je posle cascavao viskijem...Dno!Ljudi,nastala je opsta hipokrizija,nista vise nije sigurno pa ni goli zivot dok sedis u fotelji!Sta znas mozda nekom panduru ili krimosu slucajno opali pistolj...
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC trophy
.. mislim .. u srbiji svako malo poginu neki klinci u nekoj od saoracajnih nesreca ..
.. koje se dese zbog brze voznje .. i alkoholisanog stanja mladog vozaca ..
.. pa niko ne drami ...
.. jel neki klinac izvukao pouku .. nije ..
.. jel ce se sada desiti nesto spektakularno ..
.. da se klinci malo opamete .. nece ..
.. pa u cemu je problem .. ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
hm, onda ovde postoji gadna zavera. policija radi za krimose i oni zajedno učestvuju u maltretiranju i ubijanju nedužnih građana koji ama baš nigde ne greše.  Smile

hm,mislim da je tvoj problem neobavestenost o zivotu u Srbiji,ko je samo malo upuceniji zna da vecina narkotickog pusi travu,da dosta inspektora vuce belo,da ne bi duzio dosta njih se ponasa kao kriminalci koje stiti zakon,raste im ego moc i totalno izgube kontrolu i svest sta je ustvari njihov poso.Ulazis u raspravu bez pravih informacija i onda se desi da napises ovako nesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia e51
.. mislim .. u srbiji svako malo poginu neki klinci u nekoj od saoracajnih nesreca ..
.. koje se dese zbog brze voznje .. i alkoholisanog stanja mladog vozaca ..
.. pa niko ne drami ...
.. jel neki klinac izvukao pouku .. nije ..
.. jel ce se sada desiti nesto spektakularno ..
.. da se klinci malo opamete .. nece ..
.. pa u cemu je problem .. ???

sta reci na ovu tvoju inteligentnu izjavu, sta sad po tebi, treba da precutimo? desilo se, nema veze, nije niko od nasih poznanika, dok se nekom drugom desava sta nas briga.. zamisli da je tvoj brat tako ubijen, sta bi onda bilo? jel bi i onda rekao u cemu je problem?

hm, onda ovde postoji gadna zavera. policija radi za krimose i oni zajedno učestvuju u maltretiranju i ubijanju nedužnih građana koji ama baš nigde ne greše.  Smile
fabio, po tebi je prolazak kroz crveno u alkoholisanom stanju ništa drugo do pogrešno vreme i pogrešno mesto? šta da je tvoje dete baš tada zakoračilo na pešački prelaz? i to bi bilo pogrešno vreme i pogrešno mesto , puj pike ne važi?

polako, cekaj... znaci trezna devojka je vozila druga kola, znaci da su oni bili tu negde u vidokrugu sa ovim pezoom, aj ako je ovaj pijani jurio, ti mislis da je i devojka jurila?!? to su price za malu decu, ti veruj blicu ako hoces... oni jesu prosli kroz jedno crveno svetlo, i  to je bio razlog zasto je interventna krenula sa njima i ukljucila rotaciju, oni su odmah stali, zato sto su normalni momci... malo mi cudno zvuci, oni prosli kroz 3 semafora koja se nalaze na minut, idu velikom brzinom, ii za taj minut ovi su vec stigli da dogovore dolazak drugog vozila koje ce im napraviti blokadu?!?!?!? razjasni mi to molim te.. nemojmo biti ovce i verovati onome sto cujemo na tv-u... ukljucite malo mozak ljudi...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Shiretoko 3.1b4pr

e (glavna) sestro Smile pa ja stvarno ne znam u kojoj zemlji ti zivis i odakle se javljas......za slučaj da si u Srbiji... Smile reci mi kada si videla da policija zaustavlja velike crne automobile ili dzipove, cesto ekonomskih tablica, vrlo popularne kod "gadnih krimosa".....kada dize takve automobile koji su nepropisno parkirani.......pa idi na plac gde pauk odvozi automobile....mislila bi da samo "sirotinja" pravi parking prekršaje.....kada si videla da ti tvoji jadni i požtvovani policajci vezuju pojas u vožnji....idi do Nemačke, tamo i parkirani policajci u patroli imaju pojas....
Ja kao građanin mogu da pogrešim, ali niko zbog toga NE SME da me bije, već da me kazni po zakonu.....ili misliš da je pisano pravo glupost koju su dokoni Rimnjani smislili iz dosade...tako da treba sve da nas pobiju.....koji grešimo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
  Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2009, 13:40:14 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.