Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokušaj otmice u gradskom prevozu  (Pročitano 19522 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Smile  Da si ti procitao koga sam citirala, znao bi na sta sam mislila.
 Smile

Нико није цитиран.  Smile И не само то, него сам још добио и 2  Smile смајлија. Ееее шта све нећу доживети.  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ljudi zaboravili ste na sustinu: jedan majmun je zloupotrebio naivnost devojcice od 13 godina i pokusao da je kidnapuje,  da nisu reagovale dve zene i vozac ko zna gde bi mala zavrsila .Ne moze,  ne ume, dete da reaguje kao odrasla osoba, njoj je bila porebna zastita a vecina odraslih putnika se ponasala nezainteresovano.

bravo o tome se radi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Ljudi zaboravili ste na sustinu: jedan majmun je zloupotrebio naivnost devojcice od 13 godina i pokusao da je kidnapuje,  da nisu reagovale dve zene i vozac ko zna gde bi mala zavrsila .Ne moze,  ne ume, dete da reaguje kao odrasla osoba, njoj je bila porebna zastita a vecina odraslih putnika se ponasala nezainteresovano.

bravo o tome se radi
Ne radi se o tome,nemoj da lupaš,ti si kukala kako ne smeš da izađeš a ulicu jer ako neko krene da te izbode niko neće da ti pomogne,a,pa devojke,borile ste se za samostalnost,da ne budete u senci muškarca,pa lepo i ovo spada u samostalnost,da se same brinete o sebi,21. vek je,ravnopravnost polova na delu.Vi bi ste da budete samostalne ali samo u nekim oblastima,a kad zaškripi,onda samostalnost nije više dobrodošla kategorija. Smile

Nađi sebi dečka pa na njega možeš da se osloniš,a ako očekuješ od slučajnih prolaznika da se žrtvuju za tebe,pa evo svi trče da rizikuju život zbog tebe,prosto si im prirasla srcu čim su te videli. Smile

« Poslednja izmena: 22. Mar 2010, 12:12:02 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
samostalnost od 13 godina ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

inace...kazu da ne vozimo decu u skolu pravimo od njih debile...treba da se setaju...da se osamostaljuju,da se navikavaju da budu sami ..

eto i sta sada ...dete samo u gradskom prevozu "legitimise" je ko zna ko .

kako sada da objasnim svome detetu sta se desilo ?
kako da ga pustim da ode sam i do prodavnice ?
kako da ide sam sa drugarima u skolu ?
kako sam ja isla sama i dolazila ,ostajala po citavo popodne sama dok roditelji nisu dosli sa posla ...

kako mirne duse da ga ostavim samog u stanu i na pijacu da odem ?

jbt...skroz sam se istraumirala Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
diletante, stvarno si lupio...

Citat
borile ste se za samostalnost,da ne budete u senci muškarca,pa lepo i ovo spada u samostalnost,da se same brinete o sebi,21. vek je,ravnopravnost polova na delu.Vi bi ste da budete samostalne ali samo u nekim oblastima,a kad zaškripi,onda samostalnost nije više dobrodošla kategorija

Pa samostalnost je jedna stvar, ali ne i samoodbrana od fizički nadmoćnijeg protivnika. Zar je lični integritet "oblast" ?!
Da ne pričam koliko je ova tvoja priča besmislena obzirom da se radi o detetu...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
upravo tako .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N97
Ko ne zashtiti dete, bilo svoje, bilo tudje, mozhe lepo da se pogleda u ogledalo i kazhe "ja sam pizdurina koja ne zasluzhuje vazduh koji udishe".
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
prijatelju slazem se sa tobom ...pitanje je kako ne da li  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
preventivno - edukacijom. naučiš ga kako da reaguje u tim situacijama
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N97
prijatelju slazem se sa tobom ...pitanje je kako ne da li  Smile

mislio sam na ovakav i slichne sluchajeve, ne uopshteno. uopshteno, shto kazhe radulac edukacijom, a kad smo prisutni motkom, ciglom, shakom, nogom ...
« Poslednja izmena: 22. Mar 2010, 12:43:07 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.