Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokušaj otmice u gradskom prevozu  (Pročitano 19560 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
to je tačno... mislim, uvek možeš da poneseš ključ 18, pa i ako ti ga nađu, kažeš da si upravo krenula da 'opraviš lavabo...

Za lavabo je 19 provalili bi te.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
još bolje, 19 je veći  Smile

od svih legalnih sredstava, najbolji mi je asortimana upravo tih "francuza" i eventualno papagajke
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
poneses 'teleskop' u torbi Wink kad se sklopi ima 20cm kad se otvori ima pola metra da vidim koji junak ce da se zaleti kad ga izvadis Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Nisam nervozna, besna sam jer shvatam polako da kad izadjem na ulicu mogu da budem izbodena i pretucena pored toliko muskaraca da svi lepo okrenu glavu da ne bi proveli 4 sata u policiji dajuci izjave.
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Moj ti je savet da uopšte ne izlaziš na ulicu pošto se toliko bojiš,i mnogo gledaš filmove sa Brus Vilisom.

Tebe neko krene da izbode i ja junak postavim se izbode mene,i tebe sam kao spasio,ti kažeš hvala i odeš a ja na dugotrajni oporavak,bolje je onda da tebe izbodu,više mi se isplati. Smile

Tako je.

Secam se kada je pre par godina riba u golfu 2 napravila prekrsaj prilikom skretanja(jos jedna devojka je bila u kolima), i neki stariji gospodin je udari. I u tom trenutku prolazi najnoviji dzip sa 3 momka u njemu, i preprece put, otvori prozor, nasloni ruku na bradu i kaze mu: Plati devojci! (a gospodin nista nije skrivio)
I on kaze pa zasto, nisam ja kriv, a ovaj na mestu vozaca dzipa, ni pet ni sest, Plati devojci!! A ribe u golfu se smeskaju. I posto je baraba preprecio celu ulicu da niko ne moze da prodje, ubrzo dolazi interventna i uhapsi ih. A ribe lepo zapalile. sta je bilo kasnije ne znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
ja i jesam skakala u pomoć  Smile, kada je jedan kreten napao bakicu u mom ulazu, opalila sam ga i šutnula niz stepenice  Smile

Svaka cast Am  Smile

Sto je napao bakicu, zbog novcanika ? Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
ja i jesam skakala u pomoć  Smile, kada je jedan kreten napao bakicu u mom ulazu, opalila sam ga i šutnula niz stepenice  Smile

Svaka cast Am  Smile

Sto je napao bakicu, zbog novcanika ? Smile

možda je glasala za Slobu....
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 3220
Ljudi zaboravili ste na sustinu: jedan majmun je zloupotrebio naivnost devojcice od 13 godina i pokusao da je kidnapuje,  da nisu reagovale dve zene i vozac ko zna gde bi mala zavrsila .Ne moze,  ne ume, dete da reaguje kao odrasla osoba, njoj je bila porebna zastita a vecina odraslih putnika se ponasala nezainteresovano.
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ljudi zaboravili ste na sustinu: jedan majmun je zloupotrebio naivnost devojcice od 13 godina i pokusao da je kidnapuje,  da nisu reagovale dve zene i vozac ko zna gde bi mala zavrsila .Ne moze,  ne ume, dete da reaguje kao odrasla osoba, njoj je bila porebna zastita a vecina odraslih putnika se ponasala nezainteresovano.

to je tačno... posebno što je problem naših ljudi nedovoljno poznavanje građanskih prava i samim tim, još uvek velika većina ljudi preza od službenih lica. Verovatno su poverovali da je on stvarno neki kontrolor, ali mi nije jasno kako se samo jedna žena setila da mu traži legitimaciju na uvid...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Citat
njoj je bila porebna zastita a vecina odraslih putnika se ponasala nezainteresovano.

Pa devojcica je zasticena !  Smile

Svaki put kad procitam odgovre na ovoj temi, moram da se vratim na pocetak i ponovo procitam uvodni text da vidim jesam li nesto propustila?! Citajuci odgovore dobijam utisak da su devojcicu oteli, mucili i sl.
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
U situaciji kada neko nekog maltretira ili ces pomoci ili neces, "ali" je opravdanje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.