Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokušaj otmice u gradskom prevozu  (Pročitano 19630 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
da je bilo tu par 'terorista' (hint BoTa Tadic) sve mi se nesto cini da bi taj otmicar leteo naglavacke kroz zatvoren prozor autobusa Smile

Srecom je sve zavrseno okej
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Naravno da se u pravnom postupku i to sto si udario lopova koji ti je provalio u kucu moze uzeti u obzir,
ali ne mozes ti (lako) postati glavni krivac.

Imaju ljudi nekog pojma o pravu, ne mozes takve stvari da pricas.

Zasto nije kaznjen vozac autobusa - pokusao je da se umijesa???  Smile

ako me vec vucesh za jezik , mogu da ti kazem da se policija isto ponasha i prema napadacu i prema onom ko je pokushao da zashtiti zrtvu (a ne govorim napamet  Smile ) . dakle , sledi maltretiranje u policijskoj stanici od nekolio sati ,davanje izjava i sl . ponekad budale idu dotle da izvode ljude pred istraznog sudiju ...  Smile

vozach autobusa se "izvukao" jer je napadach vec pobegao ,a i na neki nachin je sluzbeno lice (odgovoran za bezbednost putnika) . medjutim , verujem i da su njemu uzimali izjavu u panduraciju i da mu nisi rekli ni hvala shto je spasao dete .

prikupljanje obaveštenja od građana, ograničeno je na 4 sata, Zakonom o krivičnom postupku  Smile

lice lišeno slobode, mora biti sprovedeno istražnom sudiji bez odlaganja, ukoliko on to zahteva
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 22:53:22 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
ja i jesam skakala u pomoć  Smile, kada je jedan kreten napao bakicu u mom ulazu, opalila sam ga i šutnula niz stepenice  Smile
A da je kreten imao 2 metra i ruku kao lopatu,da li bi onda pritekla bakici u pomoć,ili da su je napala tri kretena. Smile

Nije isto kad upadne par likova u autobus i jedan izvadi nož i izbode nekoga i kad neki klinac otima bakici torbu na trkača. Smile

« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 22:56:04 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49735
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung Galaxy S24
bilo je dosta ljudi, više nego napadača, da su se udružili mogli su ih srediti...
nešto slično se desilo prije dvadesetak godina, ali su ljudi pomogli djevojci koja je bila napadnuta i prebili, odnosno zgazili napadače i zovnuli miliciju, a milicija ih je na licu mjesta toliko isprebijala, da je jedan podlegao batinama.... ali to je bila milicija, sada drogeraši na parkingu u sred bijela dana provaljuju u auto, policija prolazi i nikom ništa... Smile
Ma sve to zavisi od situacije,nekada može da se pomogne,a nekada ne,jer niko neće da rizikuje svoj život tek tako.budi realna,a čim je ubijen,znači da je situacija bila izrazito ozbiljna,i da je neko bio rešen da pomogne,ugrozio bi i svoj život,tu je problem. Smile
jeste, ugrozio bi svoj život, ali i kada je ta djevojka napadnuta, takođe je neko mogao ugroziti svoj život, ali ljudi su bili solidarni, bilo ih je više nego tih kretena i uspjeli su...
 prije su ljudi bili spremni pomoći drugome, sada to više nije slučaj, svako samo sebe gleda...  Smile

Када је озбиљна ситуација у питању гдје човјек може да погине или буде тешко повријеђен нормално је да се боји, и нормално је да неће реаговати. Нису сви супер хероји (није већина). Знам за момка који је скоро погинуо (завршио је у коми) јер је спасао два дебила...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
HTC One

ako me vec vucesh za jezik , mogu da ti kazem da se policija isto ponasha i prema napadacu i prema onom ko je pokushao da zashtiti zrtvu (a ne govorim napamet  Smile ) . dakle , sledi maltretiranje u policijskoj stanici od nekolio sati ,davanje izjava i sl . ponekad budale idu dotle da izvode ljude pred istraznog sudiju ...  Smile

vozach autobusa se "izvukao" jer je napadach vec pobegao ,a i na neki nachin je sluzbeno lice (odgovoran za bezbednost putnika) . medjutim , verujem i da su njemu uzimali izjavu u panduraciju i da mu nisi rekli ni hvala shto je spasao dete .

Word matori

Imas da skines novi Word, za Windows 7  Smile

Slazem se sa BF-ovim zapazanjem. Ok?

Pa bas to i nije ok... al' ajde.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ako kojim slucajem pomognes nekome u nevolji a imas dosije u policiji mozes samo sebi bedu na vrat da navuces Wink
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036

Word matori

Imas da skines novi Word, za Windows 7  Smile

Slazem se sa BF-ovim zapazanjem. Ok?

Pa bas to i nije ok... al' ajde.  Smile

Ma obadvojica ste upravu.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

worrrrdd.jpg
(32.16 KB, 394x500)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
e ako su obadvojica u pravu onda full! Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
eeeeeeeeeeeeee sad čitam sve ovo i pitam se gde je otišao ovaj svet kad neko u autobusu ili na sred ulice u podne može da te siluje, izbode, raspori, iskopa oči, opljačka a oko tebe 100 muškaraca cepti od straha...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
zato trk kod kineza, imas zanimljivo jeftino oruzje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.