Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokušaj otmice u gradskom prevozu  (Pročitano 19645 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
Stvarno je neshvatljivo koliko su ljudi apaticni kod nas kada se desi ovako nesto...

uopshte nije neshvatljivo . ceo sistem je tako podeshen da se forsira egoizam i "gledanje svojeg posla"  Smile .a tu je josh i ideja da smo "svi jednaki" pa ako kojim sluchajem nekom pomognesh ,policija ce se isto ponashati i prema tebi i prema kriminalcu .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
Stvarno je neshvatljivo koliko su ljudi apaticni kod nas kada se desi ovako nesto...

uopshte nije neshvatljivo . ceo sistem je tako podeshen da se forsira egoizam i "gledanje svojeg posla"  Smile .a tu je josh i ideja da smo "svi jednaki" pa ako kojim sluchajem nekom pomognesh ,policija ce se isto ponashati i prema tebi i prema kriminalcu .
ma,moze policija posle da radi sta hoce,to me ne zanima...i ovako uvek kasne i nikada ih nema tamo gde su potrebni,ali znam da bhi ja sigurno reagovao,jer bih prvo pomislio na mog klinca,e,sad, sto nije bilo takvih u tom autobusu je malo zabrinjavajuce....
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49735
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung Galaxy S24
Мени је све ово на први поглед звучало смијешно. Smile Док нисам схватио да је прича жива истина...  Smiley 1
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 11:13:13 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
Dakle u svakom desavanju on stigne da ubaci taman ten i judeo liberizam. Odmori malo Wink

taman ten nisam ja ubacio ,a shto se tiche judeo-liberalizma : proveri malo koji je zakonski postupak ako obichan gradjanin pokusha da sprechi izvrshenje krivichnog dela  Smile

Naravno da se u pravnom postupku i to sto si udario lopova koji ti je provalio u kucu moze uzeti u obzir,
ali ne mozes ti (lako) postati glavni krivac.

Imaju ljudi nekog pojma o pravu, ne mozes takve stvari da pricas.

Zasto nije kaznjen vozac autobusa - pokusao je da se umijesa???  Smile

==============

Inace bilo bi dobro da ga je neko slikao mobilnim telefonom, to bi bila podrska u identifikaciji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49735
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung Galaxy S24
Meni nikako ne pada na pamet razlog zbog koga taj lik sutra (a mozda i danas!?) ne bi kidnapovao neko drugo dijete. A kozna koliko takvih u BG-u ima?
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 14:05:05 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35

Naravno da se u pravnom postupku i to sto si udario lopova koji ti je provalio u kucu moze uzeti u obzir,
ali ne mozes ti (lako) postati glavni krivac.

Imaju ljudi nekog pojma o pravu, ne mozes takve stvari da pricas.

Zasto nije kaznjen vozac autobusa - pokusao je da se umijesa???  Smile

ako me vec vucesh za jezik , mogu da ti kazem da se policija isto ponasha i prema napadacu i prema onom ko je pokushao da zashtiti zrtvu (a ne govorim napamet  Smile ) . dakle , sledi maltretiranje u policijskoj stanici od nekolio sati ,davanje izjava i sl . ponekad budale idu dotle da izvode ljude pred istraznog sudiju ...  Smile

vozach autobusa se "izvukao" jer je napadach vec pobegao ,a i na neki nachin je sluzbeno lice (odgovoran za bezbednost putnika) . medjutim , verujem i da su njemu uzimali izjavu u panduraciju i da mu nisi rekli ni hvala shto je spasao dete .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
Price o "sistemu" su mi uvijek sumnjive. Sta da radim..

Uvijek se zali onaj koji je najmanje ugrozen.  Smile

Npr. drugar na Megatrendu non stop prica o teorijama zavjere, masonima, iluminatima. A lijepo mu je u zivotu.
Losi studenti najvise pljuju fakultet, djaci ne vole profesora kod kog su pali.. itd.

Ti (nista licno) koliko vidim imas kompjuter i dobru konekciju sto mogu da racunam da si dobrostojeci, tj. u boljem polozaju od vecine.
Gdje tebe (i mene isto) sistem blokira???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
Uvijek se zali onaj koji je najmanje ugrozen.  Smile

ja se ne zalim jer nemam kome da se zalim  . a ono shto sam zaradio ,zaradio sam uprkos sistemu ,a ne njegovom pomocu .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
Postujem, pa eto nije te  sprijecio - ocigledno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Price o "sistemu" su mi uvijek sumnjive. Sta da radim..

Uvijek se zali onaj koji je najmanje ugrozen.  Smile

Npr. drugar na Megatrendu non stop prica o teorijama zavjere, masonima, iluminatima. A lijepo mu je u zivotu.
Losi studenti najvise pljuju fakultet, djaci ne vole profesora kod kog su pali.. itd.

Ti (nista licno) koliko vidim imas kompjuter i dobru konekciju sto mogu da racunam da si dobrostojeci, tj. u boljem polozaju od vecine.
Gdje tebe (i mene isto) sistem blokira???
Verovatno nesvesno potvrdjujes ono sto bf prica. Zasto bi ikom trebao razlog da se zali na nesto lose? Ako je nesto lose to treba da se menja, i ja cu da se zalazem da se to menja, bez obzira da li sam konkretno ja ostecen. I mene nervira sto se svuda forsira taj "gledaj svoja posla" stil zivota. A nisu za potcenjivanje i pojave kao sto su "doci cemo da napravimo zapisnik" , "a sta ste vi tamo radili" , "to nije nasa nadleznost" itd...
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.