Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poklon 5.000 dinara za letovanje u Srbiji, ali pare ne dobijaju svi  (Pročitano 13537 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
HTC One
Ko kuka? Iznosim svoje misljenje na temu letovanja.

A sto se teme tice moji stavovi su to veoma jednostavni - nezaposlenima se treba pomoci, i to samo ako se ne mogu zaposliti, za stvari koje su zivotno potrebne. Protiv sam svakog podsticaja za razonodu i zabavu kada je rec o nezaposlenima. Socijalna pomoc da, subvencionisani racuni da, itd... letovanje apsolutno ne bez obzira o kojoj je lokaciji rec.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Ti nisi kukao ali pogledaj temu. Cak si i ti skretao paznju kako je zapravo jedino pravo letovanje na moru  Smile Ne znam da li sam dobro shvatio, ali posto je ovo tema oko 5000 dinara dotacije ljudima koji letuju u Srbiji koja nema more. Da li to znaci da ti ne podrzavas tu dotaciju ili samo iznosis svoje misljenje o tome da je more jedino vredno letovanja. Smile

Nije poenta ovoga da razdvajas nezaposlene i zaposlene. Nego je poenta da taj koji ide negde ima veci motiv da bude u Srbiji i da pare potrosi u Srbiji.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2015, 01:47:41 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
Jedno pitanje

Zasto bismo ostavljali vise para u Srbiji  Smile

Smanjili su plate u drzavnom sektoru i penzije, povecavali komunalije cetiri puta od kako se vlast promenila, povecali porez duplo, poskupeli namirnice 20-25% za poslednjih godinu i po dana.
Vladu nije briga za muke njenog naroda. Zasto bi narod ostavljao svoj novac u Srbiji koja ga sistematski upropascava i unazadjuje? Zato da bi ostavljali pare hotelijerima i pansionarima koji ne prijavljuju radnike i prijavljuju ih na minimalac? Zato da bi drzavna uprava imala vise para za gorivo? Zato da bi se povecavale dnevnice za inostranstvo svima u drzavnoj upravi koji putuju? Zato da bi placali letove avionom delegacijama koje sa porodicama putuju po svetu? Zato da bi seoski turizam nastavio da utaljuje poreze i doprinose? Zato da bi nasim novcem placali najbesmislenije izmisljene investicije koje nikome nisu potrebne?

Zasto ne okoncaju ugovor sa svim stranim robnim markama, robnim kucama, supermarketima i privrednicima? Zasto ne pokrenu proizvodnju domace hrane, obuce, odece? Zasto je okej da punimo kasu Hrvatskoj pazareci namirnice ali nije okej da punimo kasu Grckoj letujuci kod njih? Gde je kampanja "kupujmo domace"? Sta se sa njom desilo?.. a pa logicno.. mi vise nista ni ne proizvodimo.

Prvo sredite privredu gospodo, obuzdajte korupciju, vratite zaposlenima i penzionerima ono sto ste im protivustavno oteli, pa onda apelujte na ostavljanje novca u drzavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Zato sto ja drzim restoran ti drzis hotel a raner drzi agenciju. Anea je turista i ona spava u tvom hotelu preko ranerove agencije i jede u mom restoranu. Ako ode u Grcku ide preko Spirosove agencije, spava u hotelu kod Kostasa a jede u restoranu kod Petrasa.

I onda Spiros, Kostas i Petras imaju pare a Munkaze, Coolrunner i Orfanelin imaju dobru zelju da im drzava napreduje tako sto ce neko drugi da resi problem dok oni takodje letuju kod Spirosa, Kostasa i Petrasa. Smile

A da zaboravio sam da ja meso za moj restoran kupim od Mrgeca, namestaj od Inicia i zaposlim Lazu kao konobara. Isto tako i ti u tvom hotelu.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2015, 01:52:52 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
Problem je sto ni ja ni ti ni Qran ne ispunjavamo pune obaveze prema drzavi a radna snaga nam radi na "dodjem ti".  Ali nas privatnike niko ne sme da takne jer smo mi okosnica drzave.

Svi hvataju krivine a raja nema za struju.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2015, 01:58:12 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Sto ne zabrane Kosticu da prepakuje secer i uvozi ispod zita sta god... i eto... 100.000 Srba odmah moze da ide gde hoce na odmor, a da im niko ne viri u novcanik....
Cak bi i drzavnim sluzbenicima mogli da vrate plate na staro... pa ne bi bilo potrebe za vaucerima...

A secate se kada je tih 5000 oduzimao za novogodisnje paketice... Smile

Ja i dalje mislim da nije resenje u domacim turistima  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Resenje je umreti kukajuci da je drzava sranje.  Smile

Drzava je sranje, mi smo sranje. Smile Vas dve ste sranje, ja sam sranje, coolrunner je sranje. Svi smo sranje, jedno veliko sranje Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
planina zimi je prelijepa..i naravno ima tu car..i bit...zimovanja..
ali planina ljeti...svo ono zelenilo..svi oni mirisi i zvukovi..
i svi oni potocici nemirni bistri ....

i sav taj zivot...u jednom pogledu i dahu...
to je nesto na cemu more ne moze da parira planini...

more je dosadno....ako si na plazi...
a i ako si na pucini..nakon par sati dopizdi..sve je isto...

dok na planini svaki korak.. nesto je  novo..
i sto je najvaznije...kad vidis jedno more..vidio si sva mora ovog svijeta..

a planina..eh...planina se u jednom danu...zna po par puta izmjeniti...
pa cak toliko ...da mozes da zalutas..u 200 m2...i da se izgubis ...ko papak u boci viskija...

ali svakome svoje...

da se mene sta pita... ja bi ljetovao na planini... a zimovao na moru.... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
Ja necu umreti kukajuci bar ne kukajuci o drzavi.. nije sranje drzava vec nesposobna vlada. Moja drzava je lepa i puna potencijala. Na zalost, njeno stanovnistvo je 30 godina u depresiji a vlast je najidiotskija ikada i sramota me je sto delim vazduh sa tim nepismenim, nesposobnim, neobrazovanim, nevaspitanim gmizavcima.

Omreni skupstinu, odslusaj poslepodne, ugasi i kontempliraj o onome sto si cuo. Bice te blam. Zeleces da zivis negde drugde. I uopste ne treba to da ti se zameri. To je kompletno normalna reakcija racionalnog bica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Zato sto ja drzim restoran ti drzis hotel a raner drzi agenciju. Anea je turista i ona spava u tvom hotelu preko ranerove agencije i jede u mom restoranu. Ako ode u Grcku ide preko Spirosove agencije, spava u hotelu kod Kostasa a jede u restoranu kod Petrasa.

I onda Spiros, Kostas i Petras imaju pare a Munkaze, Coolrunner i Orfanelin imaju dobru zelju da im drzava napreduje tako sto ce neko drugi da resi problem dok oni takodje letuju kod Spirosa, Kostasa i Petrasa. Smile

A da zaboravio sam da ja meso za moj restoran kupim od Mrgeca, namestaj od Inicia i zaposlim Lazu kao konobara. Isto tako i ti u tvom hotelu.
Ја овакве мере сматрам лицемерним и кретенским, из следећег разлога : Те паре ће пре или касније завршити код Спироса и Костаса, пошто Мунка и Ранер и да хоће, више не могу ништа домаће у продавници да купе  Smile Продали смо нашу (одличну) прехрамбену индустрију, уништили смо сву производњу, и (да не испадне сада да причам само о прошлости) продајемо Телеком, али ћемо зато новац задржати у земљи од летовања незапослених  Smile  Стварно нисам хејтер, али ово је чист идиотлук  Smile
Ево, отац ми рече да у тренутку у Нишу не ради ни једна једина јавна чесма, јер град није платио рачун водоводу  Smile Значи деклеративно развијамо туризам, а у ствари једемо говна лопатом за снег.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.