Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 10:29:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 201092 puta)
Ucesnik diskusija

~* ni_xX *~

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 89
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Hvala Hvala Hvala Hvala Paliface,za tumacenje i za vrijeme koje si odvojaila da mi dogovoris...mislim sta recii... dosta ima tacnog u ove sto si rekla o meni.. iz srca ti se zahvaljujem divna si Cmok Smile
IP sačuvana
social share
~* Ni_xX *~
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 157
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Da li bi neko pogledao moje 7.  polje? Pocinje u Ovnu i ima Severni mesecev cvor pa me zanima sta to govori kod mene. Pogledajte, bio bih zahvalan:

IP sačuvana
social share
Iskustvo je najbolja škola, samo je školarina vrlo skupa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Za Pisces Starbright

Vrh tvog 7. polja se nalazi u strelcu-sto ukazuje na razvod,takodje u polju braka ti se nalazi I Uran sto je jos jedna naznaka za razvod,tako da verujem da ce do njega I doci ,narocito sto ti je uran retrogradan I jos u konjukciji sa vrhom tvog 7. polja…bice tu nekog cimanja,neko ce se nekome vracati,zbog te retrogradnosti urana,ali kako je uran vrlo explozivan I buran I reaguje u trenutku,mislim da ce samo jednog dana neko od vas dvoje pokupiti stvari I otici…a pre nego sto do tog razlaza dodje ti lepo iskoristi sve sto ti taj brak pruza…
Kako ti se 7. polje nalazi u strelcu,njegov vladar Jupiter je otisao u Skopriju u 6. polje,sto pokazuje da svog muskarca upoznajes preko posla…bice to strastven muskarac,kako je dispozitor jupitera mars u vagi,onda to ukazuje na sarmantnog muskarca,duhovitog,imace smeka u sebi I voli da ugodi zenama…

muskarci ce ti cesto donositi tugovanja I brige,jer ti se sunce-muskarac nalazi u znaku riba-patnja,sunce ti je I u polukvadratu sa venerom,sto znaci da tvoji partneri sa kojima ces biti u vezi nece zadovoljavati tvoju ideju o vezi I ljubavi,cini mi se da si malo ponosna kada je veza u pitanju,ne volis da ti zoves prva kada dodje do svadje ili da izvinjavas...i tvoj partner ce ti zadavati brige,jer je dispozitor sunca upravo Jupiter-tvoj muz…
problem je u tome sto si ti vrlo impulsivna osoba,umes da se iznerviras u trenutku I da se vec u sledecem smiris kao da nista nije bilo,zato sto ti uran gradi skoro egzaktnu opoziciju sa tvojim ASC I u kvdratu je sa tvojim merkurom,koji je vladar tvog podznaka…umes da budes ostra I direktna na recima…

tvoja Venera se nalazi u 10.polju u Vodoliji I nalazi se na samom MCu…dispozitor venere je uran…ovo je jos jedna naznaka da cete ti I tvoj partner biti poslovno vezani…ti bi trebalo da se bavis nekom umetnoscu,jer planeta koja se nalazi na vrhu MC,u 95 % slucajeva pokazuje nase zanimanje…

takodje,venera je I vladar tvog 6. polja-posao …venera,kao planeta ljubavi,u znaku vodolije stalno trazi inovativnost u vezi,originalnost,neka konstantno nova I zanimljiva desavanja…Jupiter-tvoj partner je u konjukciji sa tvojim mesecom-osecanja,tako da ces biti vrlo vezana za svog partnera I cini mi se da  ces ti biti ta koja ce teze podneti taj razvod…
takodje mesec je u kvadratu sa tvojom venerom,sto opet ukazuje da tvoja definicija ljubavi I onako kako ti dozivljavas ljubav nece biti u skladu sa tvojim emocijama,dolazi do tog rascepa sta ti zelis u jednoj vezi,a kako ces se ponasati u toj istoj vezi…mesec u skopriji je u padu,zbog toga umes biti suvise strastvena I posesivna, I da se suvise rukovodis osecanjima…I Jupiter-tvoj partner je u kvadratu sa tvojom venerom-dakle on nece biti ono sto ti mozda prizeljkujes u jednoj vezi,a takodje je u opoziciji sa tvojim hironom…hiron predstavlja tacku bola u nasoj karti,a kako je u opozitu sa tvojim partnerom,tvoj muz ce ti doneti puno briga…
Uopste vecina veza koje budes ostvarila tokom zivota,bice sa muskarcima koji ce nekako biti povezani sa tobom preko posla,jer ti 5. kuca-polje ljubavi I veza zahvata znakove Devicu I Vagu,a njihovi vladari se nalaze u tvom 10. polju-polje karijere,takodje I tvoj mars-sexulani partneri se nalazi u tvom 6. polju-polje posla…
Ono sto je bitno,a to je da treba da iskoristis povezanost tvog muza I tebe na poslovnom planu…tebi je,inace karijera vrlo bitna,jer ti se vladar tvog ASC nalazi u 10. polju u Vodoliji…gde ode vladar naseg ASC to je I polje naseg zivotnog interesovanja…zatim,6. kuca ti je krcata planetima,sto opet govori o tvojoj usredsredjenosti ka poslu…bice tu dosta I oscilacija,I izgubljnih zivaca I truda kada je tvoj posao u pitanju…kao prvo,licne planete merkur I venera se nalaze u tvom 10. polju,zatim mars ti se nalazi u tvom 6. polju,R je I u konjukciji je sa vrhom tvog 6. polja…dakle,zbog ovakve pozicije marsa,veoma ces se boriti kada je tvoj posao u pitanju…mars je ovde u znaku svog izgona,ali ipak se nalazi u vagi,pa ovakav mars tezi diplomatiji,kompromisu,sto tebi treba kada je u pitanju posao…bice tu dosta sputavanja,I nekog kocenja,jer ti se i R Saturn nalazi u tvom 6. polju…dobro je sto se Saturn nalazi u znaku svoje egzaltacije,tako da ces ipak imati strpljenja kada zelis da ostvaris nesto,Saturn ako je dobro aspektovan,I dobro polozen cesto daje dobre zivce,strpljivost,dubioznost onome sto radimo,sto tebi itekako treba,jer si impulsivna …zatim,vrh tvog 10. polja je u vodoliji,a njegov planet se nalazi u 7. polju,u jakoj je  konjukciji sa tvojim DESC…ovo je ukazuje na to da umes da poslujes,dobro se snalazis u partnerskim odnosima kada je posao u pitanju…u svakom slucaju,ti si fanatik za radom,predajes se poslu vrlo strastveno I potpuno si u tome,steta je sto je tih nekoliko planeta u 6. polju R,jer retrogradnost uvek govori o nekom vracanju,dakle,bice tu dosta kocenja kad je tvoj posao u pitanju,ali si borbena I imaces strpljenja kada je to polje tvog zivota u pitanju.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2007, 21:00:35 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

L'ame n'a pas de sexe

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 6769
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson Xperia mini
ako je neko raspolozen, voljela bih cuti nesto o mojoj 7. kuci  Smile
karta u index-u ...grazie Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung e900
Paliface zamolio bih te da pogledas i moje pokazatelje braka ako imas vremena.Moja je karta na 15 strani predposlednja.Please.Hvala ti unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

wow

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ko uspe da me obraduje po pitanju 7 kuce i da mi nekim trikom nadje lep, sretan i dugotrajani brak....castim
IP sačuvana
social share
moja natalna karta

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Paliface please mozes li pogledat moju 7.kuću i reći mi malo više o ljubavi..gdje me čeka..sviđaju mi se tvoja tumačenja pa eto ako uhvatiš vremena za mene bila bih ti jako zahvalna! Što više informacija to bolje;)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Moja 7.kuca je prazna, pocinje u ribama a zavrsava u ovnu. Molim vas  za komentar (Venera je u devici-12.kuca)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Znachi,trazish vladara VII a to je neptun,gdje je u kojoj je kuci i u kom znaku,kakve aspekte pravi...

Venera u Djevici je Venera u padu,njom vlada racio,Merkur,a XII kuca je kuca tajni i izolacija,pa je moguca koja ljubav u toj simbolici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
neptun je u strelcu 3.kuca( pravi trigon sa merkurom i jupiterom-oba su u 11.kuci u lavu; i pravi sekstil sa plutonom koji je u 1.kuci u vagi a kvadrat sa saturnom-12.kuca u devici).  ja sam ovo zakomplikovala... Andjo hvala za komentar!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 10:29:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.