Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 23:52:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 201417 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 jel moze neko da pogleda moju VII? tip bracnog partnera?
ja sam nesto tumacila i ne mogu da se odlucim,da li bi bio neki obrazovan covek(jupiter) koji radi u nekoj tajnoj oganizaciji (12.kuca),ili neki stranac (jupiter) fizicki radnik (na stepenu ovna,u ovnu) +mator(saturn) i razveden (uran)   Smile... a i deluje mi i kao neki zenskaros... Smile   karta mi je u indexu... Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10

cao Makshion,

Bila bi ti zahvalna kad bis mi protumacio moju 7 kuci. Nisam u braku ani u vezi tako da bi voljela da vidim kdje to koci...a koci vec godinama.

hvala puno

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

achart_1vpfileF1OsFU-u1157131418.77614.29325.gif
(52.6 KB, 748x1102)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Pa nije ovdje Maki jedina koja tumači. Wink

Iz ovoga što ja vidim radi se o jednoj burnoj vezi koja je počela na strastima. Mars u Raku svjedoči o vjernosti partnera a moguće je da u zadnje vrijeme postaje malo ljubomoran. Ono što ja vidim u ovom trenutku je da osoba voli svoju slobodu zbog trigona Marsa i Urana..i neće je se lako odreći. Uvjeren sam da će doći do braka ali nakon zaista dugo vremena...nekih 8-10 godina veze. Prije toga ćete živjeti u izvanbračnoj zajednici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ja sam žensko pobogu  Smile

Cornix, hvala što pomažeš  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovo podvučenim crvenim, može ali i ne mora da se desi...a sve zbog onog uklještenog Lava u tvom sedmom polju. Pročitaj malo temicu o uklještenim znacima Smiley Ništa bwe ne brini, samo se vi volite, poštujte i dobro slažite pa ćete tako te neke loše aspekte ublažiti Smiley Partner po uzoru na oca, pa nije valjda taj čovek bio samo zao... Smile možda neke njegove dobre osobine koje ti kod njega voliš.. Ali to je samo jedan od aspekata koji, eto, u tvom slučaju ne radi
Onaj aspekt dole vezan za prevaru može da se desi i sa tvoje strane, zbog toga pamet u glavu oboje i sve će biti ok Smile Smile

Imate li dečicu? Smile Interesuje me, ako imate dečicu, da li je prvo dete došlo odmah po ulasku u brak? Smile

Smile Hvala Maki, za decicu...apsolutno tacno i smesno ali istinito posle devet meseci dobili smo prvo dete  Smile ( koji ti je aspekt to pokazao ?) . Da ima slicnosti sa mojim ocem , uvek je glavni za zabavljaljnje i pravljenje stimunga, svi ga vole   Smile  Smile  s tim sto je moj muz vezan za porodicu i decu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
514 vrh tvoje sedme kuće je u raku što ukazuje da si bila trudna pre braka, ili da deca ubrzo dodju tj. da se porodica ubrzo oformi  Smile Sve najlepše vam želim, volite se, to je najbitnije  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

moze li neko pogledati moju 7. kucu Smile

Karta se ne otvara
(ovo je tumachenje za drugu mery)

@mary

Merice,vrh kuce braka ti je u snenim Ribama,kojim vlada planeta Neptun,planeta iluzija,koja ukazuje na ilegalnost ili tajnost.Moguce je i da u braku ti budesh tezila nekoj tajnoj vezi,bar u nekom periodu zivot.
Partner bi trebao biti jako uspjeshan tip,na visokoj ljestvici i dobar organizator na poslu.
Obzirom da je vladar Neptun otishao u IV kucu i to u Jarca,kojim vlada saturn ,trajanje,partner ce biti vezan za kucu,brak ce trajati.Moguce je radi kvadrata vladara VII sa Marsom,da budu povremene svadje u kuci.
U svakom sluchaju imacete jaku komunikaciju.
Tvoja Venera,koja je  prirodni signifikator braka,jer vlada prirodnom VII kucom braka,je u Vagi ,znachi u svom sjedishtu,odlichno postavljena,shto ce umnogome uljepshati tvoj zivot u braku.
Nju chuva Jupiter planeta srece,kao neki andjeo cuvar,a Uran joj shalje neke vanserijske vibracije,moguce upoznavanje nekog vanserijskog lika,mozda chak i kad budesh u braku,al nishta ozbiljno ,shto bi moglo da ga poremeti.
Muz bi trebao biti veliki radoholichar,bas okrenut ka poslu i uspjehu,pa ce se iscrpljivati do iznemoglosti,pa cesh samim tim ti ponekad biti usamljena i zbog toga ce mozda i proraditi Neptun.On ce bash pretjerivati u tome.
Mislim da mu strasti nece biti jacha strana,onako neshto mlako.Vishe ce biti u svijetu nekih snova,sanjalachki tip,nece zivjeti u svejtu realnosti,a bice uglavnom hladan i distanciran.
U Vagi,kao prirodnom signifikatoru za brak ,su i Mars i Venera,pa ce znachi i biti periodi svadja i ljubavi.
 Smile

Iako Imshiragic u knjizi Tochak sudbine kaze

Citat
vrh tvoje sedme kuće je u raku što ukazuje da si bila trudna pre braka,

meni je vrh VII kuce u Raku,pa nisam bila trudna,kad sam se udala,to su samo predispozicije Smile
« Poslednja izmena: 04. Mar 2007, 11:06:21 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Htio bih nadodati da Neptun u 4. polju nikako nije dobar. Često daje prijevare od strane partnera. Ovo se pokazalo u doista mnogo slučajeva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Andjo, tnx.  Smile To je npr. predispozicija a šta nam to isto (trudnoća pre braka ili da dečica dolaze ubrzo po sklapanju braka) može potvrditi ? Da se obrati pažnja na petu kuću pa da se onda donese zaključak ?   Smile Smile

Htio bih nadodati da Neptun u 4. polju nikako nije dobar. Često daje prijevare od strane partnera. Ovo se pokazalo u doista mnogo slučajeva.

Evo u dva slučaja (za koja mogu sa sigurnošću da tvrdim, glavu dajem Smiley ) verni su svojim devojkama dugih 6-7 godina...  Smile Tako da se tu moraju dobro i aspekti sagledati?  Smile
« Poslednja izmena: 04. Mar 2007, 12:21:10 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 23:52:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.147 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.