Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 14:20:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 201248 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa procitala sam u nekoj knjizi Osnovi astrologije,e sad ne znam kako se zove autor,dala sam je drugarici,pise da ne mora da bude pravilo,ali da se cesto desava...jedino je nezgodno ako je partneru podznak rak ili lav,ali onda bi aspektovana planeta trebala da bude bar jako izrazena u horoskopu...funkcionise i za neke ozbiljne veze Smile sad ne znam,proverite...bas me zanima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
A šta kada npr. prvi aspekt pravi sa Merkurom- partner Blizanci ili Devica?  Smile Smile
Ili sa Venerom- Vaga ili Bik?
Ako uspeš da saznaš za autora, javi mi  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
prvi aspekt sa merkurom-znaci da je on podznak blizanac ili devica...pogresila sam nije osnovi astrologije,nego principi astrologije.. Smile neki strani autor,mala zuta knjiga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Pa da, to sam i ja napisala... ali koji će biti onda  od te dvojice Blizanac ili Devica? Smile

p.s. da nije Stiven Arojo?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ko god da je...ovo je extra

moj drug i drugarica izlaze vec skoro 2 godine...

njemu je prvi aspekt mjesec kvadrat merkur a njoj je podznak u djevici
dok je njoj prvi aspekt sunce opozicija saturn,a njemu je podznak jarac

inace oboje su ovnovi

vrh...
i u mom slucaju vazi  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Čarls Karter je pisao... Smile pa ne znam da li blizanac ili devica...ili jedno ili drugo... Smile
jel se poklapa ovo jos kod nekog?  Smile
« Poslednja izmena: 01. Mar 2007, 21:42:32 od ninaaaaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cornix ili Makishon, velika molba za vas, pogledajte molim vas moje sedmo polje  posto sam pocela da se brinem da li ce moj brak opstati ? Ne bih ovako "na glas" da objasnjavam odakle poticu moje brige samo vas molim za pomoc oko tumacenja  Smile
Karta u Index-u 6 strana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
514

Od svog partnera očekuješ emotivnost, toplinu i bliskost. Mislim da je on posle nekog vremena provedenog u braku počeo da pokazuje da nema smisla za odnos sa dr. stranom tj. sa tobom budući da je on centar oko koga se sve vrti. Pertner ti je kao kralj Smiley Mislim da si našla partnera po uzoru na svog oca i da ti je vrlo važna očeva saglasnost sa tvojim izborom. Partner je jako proračunat i racionalan, pa to može stvarati probleme...ali taj se problem može preavazići medjusobnim razumevanjem.
Vladar sedme u prvoj govori da je partner jako vezan za tebe, kao i ti za njega. Ovaj položaj govori o sudbinskom braku, odakle i potiče tolika vezanost. Jeste li vi imali česte selidbe, porodične zavrzlame, mešanja drugih sa strane?
Ti u sebi nosiš sklad muškog i ženskog principa. U braku bi trebalo da se dobro slažete i da imate porodičan život (Sunce sekstil Mesec) ali zbog vladara sedmog polja u Ribama kao da je vaš zajednički život i porodica stalno u nekom haosu...
Imaš vatrena osećanja, hrabrost i strast, stalno si nezadovoljna uvek su želje veće od mogućnosti. Čuvaj se rastrzanosti, nervoze, stresa...

Venera u Vodoliji voli zavodjenje, seks kao igra, kao obrt, kao iznenadjenje, iznenadne situacije, nikako planirane susrete, niti pet sati unapred nagovešten seks. Venera trigon Mars: sklad izmedju muškarca i žene, skladan odnos ljubavi i strasti, ali ti kao da se rado sećaš bezbrižnih dana ljubavi dok još nisi stupila u brak. Venera sekstil Saturn: govori o ozbiljnoj i vernoj ljubavi. Ljubav sa bradatim muškarcima Smiley

Sunce u jarcu - moguće da je tvoj partner oprezan, razborit, veran i iskren, voli fair-play i u svome krugu zaslužuje poštovanje i cenjenje. Ne priznaje autoritete i dolazi u sukob sa svakim ko mu se suprotstavi.
Ima li on neka veća ulaganja, planira li kakve poslove...i slično...gde postoji rizik da se novac izgubi? Smile

Aspekti koji čuvaju brak:
Venera sekstil Saturn: trajnost braka

Aspekti koji ruše brak:
Mesec inkonjukcija Uran: i on i ti ne prihvatate nikakvu odgovornost i težite slobodi, moguće prevare koje se otkriju.
Sunce kvadrat Uran
Mesec polukvadrat Saturn: kao da brak nedostaje  Smile

Eto tako to vidi početnik  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Maki na tumacenju  Smile
Mogu ti reci i ovo, da , mi smo se iselili iz svoje zemlje, ovde se za kratko vreme (5 god)  dva puta selili a necemo se zaustaviti na tome sva je prilika  Smile toliko o haoticnoj situaciji. Mada sam ostala zabrinuta , kazes da sam nasla muza po uzoru na oca , to ne bi valjalo jer koliko god da sam volela svog oca on nije bio bas porodican covek a i njegovo neverstvo je i unistilo brak mojih roditelja  Smile , a koliko citam dole jedan od aspekata koji ugrozava moj brak je moguca prevara ?!  Smile  E da i zaista se osecam kao da mi je on negde bio sudbinski odredjen, kao da sam konacno "kod kuce" zaista mi  mnooogo znaci  Smile . Nisam sigurna kako da protumacim ovo  "  Mislim da je on posle nekog vremena provedenog u braku počeo da pokazuje da nema smisla za odnos sa dr. stranom tj. sa tobom budući da je on centar oko koga se sve vrti. Pertner ti je kao kralj Smiley " a ja jesam zaista podlozna stresu , nervozi ...
I na kraju da li gresim ako zakljucim da se necemo razvoditi?
« Poslednja izmena: 03. Mar 2007, 03:18:08 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ovo podvučenim crvenim, može ali i ne mora da se desi...a sve zbog onog uklještenog Lava u tvom sedmom polju. Pročitaj malo temicu o uklještenim znacima Smiley Ništa bwe ne brini, samo se vi volite, poštujte i dobro slažite pa ćete tako te neke loše aspekte ublažiti Smiley Partner po uzoru na oca, pa nije valjda taj čovek bio samo zao... Smile možda neke njegove dobre osobine koje ti kod njega voliš.. Ali to je samo jedan od aspekata koji, eto, u tvom slučaju ne radi
Onaj aspekt dole vezan za prevaru može da se desi i sa tvoje strane, zbog toga pamet u glavu oboje i sve će biti ok  Smile Smile

Imate li dečicu?  Smile Interesuje me, ako imate dečicu, da li je prvo dete došlo odmah po ulasku u brak?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 14:20:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.254 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.