Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 05:46:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 201289 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 843
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia n70
I mene zanima da li cu i kada, i ja napokon naci "zivotnog sapunika", posto do sada bas i nisam imala srece.
Sedma kuca mi pocinje 5 stepenom Ovna. Karta je u indeksu.
Unapred hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
prazna 7 kuca  Smile Smile Smile Smile Smile
dc na samom rubu.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
prazna 7 kuca Smile Smile Smile Smile Smile
dc na samom rubu.
 Smile

Postavi kartu u temi Indeks natalnih karata (pročitaj prvu poruku). Nije bitno ako je sedma kuća prazna, gledaju se gde je vladar sedme, kako je položen, aspektovan... Smile
I ne može ti Dc biti na rubu, i on je u nekom znaku  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
pipsn,

zbog Sunca u jedanaestoj i istovremenog Meseca u rastu (u šestoj kući) mislim da ćeš se udati za mladju osobu od tebe i da ćeš se udati u ranijim godinama. Smile
Bik na vrhu sedme kuće je znak da će tvoj brak početi stabilno kao i to da će ti partner biti finansijski dobro situiran.
Venera (u škorpionu u izgonu), vladar sedme je u prvoj, partner će biti vezan za tebe kao i ti za njega.
Imaš Veneru i Pluton u prvoj kući: rekla bih da si ti jako lepa osoba, pre svega jako privlačna pa energična i ljubomorna osoba Smiley Kada voliš-verna si,šarmantna, uvek lepo izgledaš. Ljubav možeš pronaći ili u komšiluku ili na nekom putu.
Jupiter trigon Venera govori o obrazovanom, bogatom i partneru da dobrom položaju.
Pluton konjukcija Venera: morate da smirite nepotrebne strasti u vezi.
Sunce u devici: može da opiše tvog muža-uspešan čovek, osetljiv, koji brzo računa što će mu ići u korist u promociji posla, ugodan i društven, ali dominantnoga nad zaposlenima i saradnicima, slatkorečiv ali ne uvek i neiskren, traži najbolje. Sunce ovde stvara dobre hemičare, lekare-farmakologe; Zbog Marsa u Jarcu mislim da će biti i previše energičan, nervozan i da će biti sklon donošenju ishitrenih odluka.
Vrh dvanaeste kuće je u Vagi pa je moguća ljubav koja prvo počinje kao tajna ljubav, tajna veza...(sa kumom Smile ) a i peta kuća ti je u Ribama što ukazuje na isto, na veze koje uglavnom počinju kao tajne veze.

Imaš Veneru tj vladara sedme u trigonu sa Jupiterom što je jako dobar aspekt za brak: sa brakom ćeš dosta dobiti (uopšte)
Čuvaj se ljubomore i prevelike strasti i nekanalisane energije.

Mali offtop: da li si mnogo zainteresovana za mistične stvari: neka religija, astrologija...mistika uopšte? Ili si ti preterano tajnastvena osoba ?

« Poslednja izmena: 14. Feb 2007, 12:51:34 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
 Smile
najljepsa hvala
Citat
Mali offtop: da li si mnogo zainteresovana za mistične stvari: neka religija, astrologija...mistika uopšte? Ili si ti preterano tajnastvena osoba ?

1. da!/astrologija, hiromantija, i-ching...prouicavam vezu stvarnog i predvidenog
2. jesam, ali ne namerno!
(kako to znas?)
« Poslednja izmena: 14. Feb 2007, 18:39:50 od pipsn »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Smile
najljepsa hvala
Citat

1. da!/astrologija, hiromantija, i-ching...prouicavam vezu stvarnog i predvidenog
2. jesam, ali ne namerno!
(kako to znas?)

Nema na čemu Pips, to je to što ja umem...možeš dobiti i dublja tumačenja od drugih, iskusnijih, astrologa...

Ovako, imaš Pluton na 10° stepenu Škorpiona,na 11° je egzaltacija Urana što može govoriti da se baviš mističnim stvarima, ili da si sama mistična, tajanstvena. Fiksna zvezda Akruks na ovom stepenu,povoljno utice na rad u astrologiji i bavljenje okultizmom,pa cak i religijom i ceremonijama.Okultni pisac.
Još je Pluton u prvoj blizu Asc, u Škorpionu...pa rekoh da to proverim  Smile Šta god radila, usmeri to ka dobrom pravcu, okultizam ti dobro ide (šta god bilo: astrologija, hiromatija i sl.)  Smile

Mali offtop, vraćamo se na temu (a postoji već i tema o Plutonu)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Per Aspera ad Astra

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Maki, a kad cu ja ????  Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
BRAK - MAKISHON

DC u Djevici, Merkur u Biku, u srcu Sunca. Sunce također označava muža. OSoba je izraziti materijalist, biti će dosta bogat, krupne građe, izrazito obiteljski čovjek, rekao bih da će harmonije u braku biti i to dosta jer je Venera kao dispozitor u Raku, dom, obitelj. Kod Makihson drugog braka biti neće, jer su i Sunce i Merkur kao pokazatelji muža u trigonu sa Saturnom = trajnost. Povremeno će dolaziti do žestokih sukoba i skorog razvoda braka zbog opozicije Sunca i Merkura sa Uranom (razvod). No trigon sa Saturnom je jači od ove opozicije sa Uranom tako da će brak u konačici opstati. Osoba ulazi u brak zbog novca, ne ljubavi, pragmatična je dosta, i ne zanosi se previše ljubavlju i emocijama. Ovome svjedoči Mjesec u Biku koji je vrlo materijalan a u 1. polju baš i nije pretjerano emotivan kad je brak u pitanju. Osoba će živjeti negdje u prirodi, na lijepome mjestu van grada. Postoje indikacije da će muž biti stariji od nje zbog Sunac na 22 stupnju analogija Jarca = stariji. Ne bih rekao da njezin suprug ima faks, ali ima mnogo novaca. Privatni obrt, možda građevina ili tako nešto, nisam siguran. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Cornix, ti si prva osoba koja mi je zavirila u sedmo polje.  Čak ni ja nikako da sednem i protumačim ga  Smile
Najdalje sam stigla do tumačenja vrha sedme kuće, koji je u devici-što bi ukazivalo na razvod...i tu stanem jer izgubim volju da bilo šta otkrijem nadalje  Takodje, tragala sam za odgovorom šta kog djavola znači onaj Retro Pluton u uklještenom znaku Vagi...Neki su prognozirali da će se Pluton probuditi tek tamo nekad kad budem bila u kasnijim godinama i učiniti me bogatom kroz nasledje od strane partnera (što bi valjda značilo da ću ostati udovica, jer je Pl vladar osme Smile ) a možda ću u kasnijim godinama postati fatalnija žena i bolja ljubavnica.
Dok su drugi prognozirali brak sa razvedenim muškarcem i u kasnijim godinama (Sunce opozicija Uran, Sunce opozicija Merkur, pa zbog uklještenih znaka i Saturna u devici, Venera u četvrtoj-kasnija udaja), biće stariji od mene i upoznaću ga u svojoj kući... i biće to velika ljubav.
A ja, da spomenem, imam dugu vezu koja ''preti''  da preraste u brak i nikako mi se ne uklapa u priču. Sve to me sad buni.

Hvala ti za tumačenje, stvarno si me oduševio što si se setio da baciš pogled na moju kartu. I ako nije previše, da li bi mogao da prokomentarišeš gore napisano, interesuje me i tvoje (i mišljenje drugih koji se bave astrologijom)  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Evo Maki za jedno dva sata ću ti objasniti , no to što ti je djevica na vrhu 7. polja nema veze sa razvodom. Ne vidim nikakav razvod u to možeš biti sigurna. Kriza će biti...ali ne i razvoda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 05:46:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.