Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 08:56:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 201380 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Hvala ti mnogo na odgovoru ! Kazi mi da li moze iz toga da se sazna cime ce se on baviti ?

Obzirom da se svaki aspekt mora odziviti u natalu a njih ima jako mnogo Smile
Ovo samo moze biti predispozicija,nemoj me drzati za rijech...Mjesec ti je u Djevici,a Djevica moze sibolizovati oblast medicine.Mjesec ima sextil sa Plutonom,on takoodje moze da ukaze na istu,Mjesec ima aspekt i sa Neptunom,koji moze da predstavlja ljekove,farmaciju,opet ponavljam,ovo mi je chisto palo na pamet,po simbolici.Mjesec na X st,to je stepen jarca,bice jako uspjeshan,osoba na polozaju.Eto tako nekako...nek neko doda svoje mishljenje Smile
Posto ti je Asc u znaku Raka, trebalo bi da ti je 12. kuca (sto je sesta od partnerove) u znaku Strelca, pa njegov posao moze biti i vezan na neki nacin za inostranstvo, stranu firmu ili bilo sta u simbolici Strelca. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Apple 
Hvala ti mnogo na odgovoru ! Kazi mi da li moze iz toga da se sazna cime ce se on baviti ?

Obzirom da se svaki aspekt mora odziviti u natalu a njih ima jako mnogo Smile
Ovo samo moze biti predispozicija,nemoj me drzati za rijech...Mjesec ti je u Djevici,a Djevica moze sibolizovati oblast medicine.Mjesec ima sextil sa Plutonom,on takoodje moze da ukaze na istu,Mjesec ima aspekt i sa Neptunom,koji moze da predstavlja ljekove,farmaciju,opet ponavljam,ovo mi je chisto palo na pamet,po simbolici.Mjesec na X st,to je stepen jarca,bice jako uspjeshan,osoba na polozaju.Eto tako nekako...nek neko doda svoje mishljenje Smile
Posto ti je Asc u znaku Raka, trebalo bi da ti je 12. kuca (sto je sesta od partnerove) u znaku Strelca, pa njegov posao moze biti i vezan na neki nacin za inostranstvo, stranu firmu ili bilo sta u simbolici Strelca.

Ne, meni su i prva i 12. kuca u znaku jarca. Malo mi je cudna natalna karta.
A 12 kuca je na 3. stepenu jarca ?!
Sta je jos cudno je da su meni i sesta i sedma kuca u raku. Meni je natalna karta u indeksu natalnih karata, pa pogledaj. Bila bih zahvalna kad bi mogla da mi kazes jos nesto vezano za to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
philomela, moje mišljenje je da tvog muža predstavlja Mesec u devici jer ti je Mesec i vladar sedme i još je u sedmoj kući... Dakle posmatraj Mesec u Devici i njegove aspekte - nesumnjivo će biti oštrog uma i opasan analitičar po pitanju svega (em Mesec u Devici em dispozitor u Škorpionu  Smile )  Andjela ti je već protumačila šta to znači, da ne ponavljamo.  Smile

Pa nije tvoja karta ni čudna ni posebna u smislu da se sad nešto drastično razlikuje od drugih po pitanju da dve kuće počinju u istom znaku. Smile

Da ne offtopujemo, ovde govorimo o sedmoj kući. Za svaku kuću postoji posebna tema. Smile
« Poslednja izmena: 09. Feb 2007, 15:23:35 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni 7. kuca pocinje u Raku,ali zahvata i ceo znak Lava.

Tu su dve planete: Mars-u Raku, i Jupiter u Lavu.

Mars ima 4 aspekta: -sekstil sa Saturnom(u Devici)
                            -trigon sa Uranom(u Skorpiji)
                            -kvadrat sa Plutonom(u Vagi)
                            -opziciju sa ASC.(u Jarcu)
Jupiter nema aspekata.

Znam da je povrsno i netacno tumaciti da dve ili vise planeta u ovoj kuci, ukazuju na dva ili vise braka,mada su mi neki i to pricali. Predpostavljam, da ove planete opisuju mog buduceg partnera. Takodje,procitala sam u temi,da je pokazatelj braka za zene,pri dnevnom rodjenju- Venera. Venera mi je u Devici,u 8.kuci.

Moze li neko da mi kaze sta sve to znaci, sto se braka tice?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Briga me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 410
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson K550i
ajde da vas vidimo
evo natalne karte Goce Trzan, gde se vidi da se udaje bas ove godine, da je on mladji..
neka neko malo protumaci
ne mogu staviti kartu
evo podaci
8.7.1974 4.23 beograd
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
ajde da vas vidimo
evo natalne karte Goce Trzan, gde se vidi da se udaje bas ove godine, da je on mladji..
neka neko malo protumaci
ne mogu staviti kartu
evo podaci
8.7.1974 4.23 beograd

Nisi staviio bar priblizan datum vjenchanja al ajd...

Tranzitni Saturn,pravi konjukciju nad natalnim Marsom,Mars vladar V kuce,ljubavi
Trnzitni Saturn dolazi iz kuce braka,jer je DC u Jarcu,a pravi 120 sa tranzitnim Jupiterom,koji je nad njenim SMČ.
U natalu ima konjukciju Saturna vladara DC i Merkura,shto moze ukazati na mladjeg partnera.Mada u XII kuci,pa je moguce da ce partner imati tajni...Pluton kvadrira vladara kuce braka,loshe po brak...
U natalu ima Jupiter 120 Saturn,vladar DC,sada preko Jupitera tranzitira Uran,trenutno je u konjukciji sa Merkurm i Venerom(tranzitno)i SMČ,Uran tu moze isto da djeluje kao okidac sreci i u mom sluchaju je bilo tako
 Smile
Vladar kuce ljubavi,Mars prelazi u kucu braka...
To bi bila moja zapazanja Smile
« Poslednja izmena: 10. Feb 2007, 00:41:42 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Baby, did you forget to take your meds?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Mozhda bi bilo bolje baciti pogled na Solar... Smile
IP sačuvana
social share
See you at the bitter end....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
čupko okači natalnu kartu u top temi Indeks natalnih karata (sve je objašnjeno u prvoj poruci te teme).
Ne mogu ja to ovako, moram da gledam kartu... Smile
Što se tiče planeta u sedmoj, pisali smo o tome, mogu ukazivati na partnera,ali ukazuju i to kakav će vam brak biti.
Venera je prirodni signifikator za ljubav, pa se ona obavezno gleda i prilikom tumačenja predbračne ljubavi ali i braka.
U predbračnim vezama Venera sibolizuje devojku (tebe u vezi, Mars je tvoj momak) u braku ženu predstavlja Mesec i samo Mesec Smiley a muža Sunce (ali kao što smo rekli ima još pokazatelja našeg partnera)

Postavi karticu pa da vidimo o čemu se tu radi  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Maki, trazim ti tumacenje  Smile Ti, boga mi kako si krenula sa ovom astrologijom, za par mesec koliko je aktivno  ucis, na dobrom si putu da nas sve prestignes zajedno, vrlo uskoro. Svaka cast, drago mi je zbog tebe  Smile

Nego, majstore, reci der  Smile sta mi vidis. Kad naravno, dodje red na mene.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Apple 
philomela, moje mišljenje je da tvog muža predstavlja Mesec u devici jer ti je Mesec i vladar sedme i još je u sedmoj kući... Dakle posmatraj Mesec u Devici i njegove aspekte - nesumnjivo će biti oštrog uma i opasan analitičar po pitanju svega (em Mesec u Devici em dispozitor u Škorpionu Smile ) Andjela ti je već protumačila šta to znači, da ne ponavljamo. Smile

Pa nije tvoja karta ni čudna ni posebna u smislu da se sad nešto drastično razlikuje od drugih po pitanju da dve kuće počinju u istom znaku. Smile

Da ne offtopujemo, ovde govorimo o sedmoj kući. Za svaku kuću postoji posebna tema. Smile

Mozes li da mi kazes kad cu naleteti na tog meseca u devici u 7. kuci  Smile ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 08:56:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.