Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 17:59:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pojeo ga medved!  (Pročitano 17148 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
 Smile Smile Smile

Жалосно је што се изнад костурнице бранилаца Београда 1914 -1918, налази угоститељски објекат. Такво непоштовање предака који су дали живот за слободу града, мислим да нигде не постоји.

Туга и срамота за Београд и Србију!  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

10.04.06 (3).jpg
(214.03 KB, 909x682)
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Ne znam zashto chitam sve ovo...

Momak 22 god mrtav Smile (ubijen pa bachen, ili..) Alooooooooo mrtav je...Najodvratnije mi je shto osudjuju tog momka Smile
A, neko sakuplja ponene i to politichke Smile

Strashnooooooooooooooooo....

P.S. To je moglo da se desi i bez tog glupg festa. Trava,droga..na svakom koraku.Drzhava cuti jbt Smile
Da ne kazhem diluje Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Saučešće porodici pre svega. A onda pitanje zašto je zoo vrt još uvek u centru Beograda? Da nije u tvrđavi nego na Košutnjaku, da su kavezi sa životinjama napravljeni tako da budu bezbedni i za ljude i za životinje verovatno dečko ne bi završio rastrgnut. I to nije odgovornost Vuka Bojovića samo nego pre toga gradske vlade koja neće da finansira novi zoo vrt.Na žalost drugo je pitanje da li je slučajno pao ili ga je neko maltretirao pa bacio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Još je tragičnije saznanje da je dečko bio živ kada je dospeo kod medveda !!!

Teško je i zamislite muke u kojima je umirao ...

Ja nešto ne verujem da je bio živ kada je dospeo kod mede Smile

Tako je izjavio doktor koji obalja obdukciju !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Citat
Obdukcijom je utvrđeno da je Branko umro čim je pao jer je tada prelomio kičmu.
Znači umro je pre nego što ga je meda dohvatio
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
PREKRŠAJNI POSTUPAK PROTIV MEDIJA ZBOG FOTOGRAFIJE NASTRADALOG MLADIĆA

Ministarstvo kulture će pokrenuti prekršajni postupak protiv medija koji su objavili fotografije raskomadanog tela mladića koji je poginuo kada je pao u kavez sa medvedima u Zoološkom vrtu u Beogradu, saopštio je danas pomoćnik ministra Dragan Janjić.

Postupak će biti pokrenut u skladu sa nadležnostima koje Ministarstvo ima u primeni Zakona o javnom informisanju.

U saopštenju se navodi da su „objavljivanjem ovih fotografija, bez ikakve posebne zaštite, na skandalozan način prekršene osnovne moralne norme, a žrtva izložena javnom poniženju”.

„Umesto informacije o samom tragičnom događaju, mediji su posegli za morbidnostima koje grubo narušavaju javni interes”, dodaje se.

Janjić objašnjava da će se tražiti primena člana 41 Zakona o javnom informisanju u kome se kaže da se u javnim glasilima mora „posebno voditi računa da sadržaj javnog glasila i način distribucije ne naškode moralnom, intelektualnom, emotivnom ili socijalnom razvoju maloletnika.

Ovom prijavom, Ministarstvo kulture želi da stavi do znanja da su mediji obavezni da poštuju ovaj i druge zakone i ocenjuje da bi „svaki pokušaj tumačenja ovakvih koraka kao pritiska vlasti na medije bio krajnje zlonameran”.

U saopštenju se primećuje da su mediji preneli mahom iste fotografije, što navodi na zaključak da su došle iz jednog izvora i preporučuje se da istražni organi provere da li su pojedinci iz službi koje su obavljale uviđaj neovlašćeno distribuirale fotografije načinjene tokom službene istrage.

„Pozdravljamo brzu i blagovremenu reakciju Nezavisnog udruženje novinara Srbije i Udruženja novinara Srbije na najnoviji slučaj kršenja zakonskih i etičkih normi i još jednom pozivamo novinarske asocijacije da ubrzaju rad na formiranju Medijskog saveta koji bi svojim autoritetom pomogao podizanje profesionalnog nivoa srpskih medija”, stoji u saopštenju.

Tanjug
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
Obdukcijom je utvrđeno da je Branko umro čim je pao jer je tada prelomio kičmu.
Znači umro je pre nego što ga je meda dohvatio

Nemoj tako, zvicnik kaze da nisi u pravu.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Misteriozna smrt Beograđanina
Porodica misli da je mladić bačen u kavez sa medvedima
Autor: Ana Ž. Adžić | 21.08.2007 - 08:26

BEOGRAD - Kako je Branko Jovanović (22) iz Beograda u noći između subote i nedelje pao sa Kalemegdanske tvrđave u kavez sa medvedima Beogradskog zoološkog vrta još je misterija. Dok policija utvrđuje šta se tačno dogodilo, rođaci mladića izneli su sumnju da je on možda ubijen.
- Mislim da ga je neko ubio, jer je njegova odeća bila razbacana po kavezu. Da je bio obučen, medvedi bi rastrgli i njegovu odeću - kaže teča nesrećnog mladića.
Brankovi rođaci, prijatelji i komšije, okupili su se juče u kući Jovanovića na Karaburmi da sa Brankovom šesnaestogodišnjom sestrom podele tugu. Brankov otac Radoslav otišao je juče ponovo u policiju da proveri da li ima nekih novina u istrazi.
Brankova sestra, dok je sedela u dvorištu i uplakana primala saučešće, pita se kako su dva mobilna telefona nađena u kavezu:
- On je imao samo jedan. Neki od novijih tipova „nokije“.
Ona priča da je Branko u subotu, pre nego što je sa trojicom drugova iz komšiluka otišao na festival piva, bio dobro raspoložen. Dodaje da je ona na taj festival otišla sa svojim društvom, ali da se sa bratom dogovorila da se nađu tamo.
- Već od 23 sata njegov telefon je bio nedostupan. To me nije zabrinulo jer je imao običaj da, kada izađe, isključi mobilni telefon - kaže Brankova sestra.
Sestra kaže da je policija o tragediji prvo obavestila njihovog oca Radoslava. Za to vreme ona je bila kod komšinice. Kada se otac vratio iz policije, u šoku i uplakan, saznala je da joj je brat poginuo.
- Zvala sam njegove drugove sa kojima je otišao na „Beer Fest“ i ja sam ih obavestila o Brankovoj smrti. Sva trojica su mi rekla da je Bane bio sa njima i da se posle izvesnog vremena izgubio, ali nisu znali koliko je tada bilo sati - priča Brankova sestra.
Kako saznajemo, policija treba da razgovara sa tom trojicom mladića koji su s Jovanovićem otišli na „Beer Fest“. Istraga je za sada otežana jer se nije javio nijedan svedok. Policija, međutim, ne isključuje nijednu mogućnost - slučajan pad, ubistvo, samoubistvo.
Obdukcija je do sada utvrdila da je Branko Jovanović u trenutku pada sa zida bio živ i da je umro čim je glavom udario o beton, jer je tada zadobio prelom vratnog dela kičme. Na njegovom telu nisu nađene rane od noža ili vatrenog oružja.
Prema dosadašnjim rezultatima istrage, mladić je u trenutku pada bio obučen. Policija pretpostavlja da su njegovu garderobu koja je u kavezu nađena pocepana i krvava medvedi Miša i Maša rastrgli s njegovog tela. Životinje su potom telo odvukle do mesta gde uobičajeno jedu. U mladićevoj garderobi nađena su dva mobilna telefona „soni erikson“ i „nokija“. Kako saznajemo, policija ispituje listing poziva. Jedan telefon je nađen i na zemlji, pored zida sa kojeg je mladić pao. Još nije poznato da li je taj telefon na bilo koji način povezan sa Jovanovićem.

Nađen alkohol u krvi mladića
Kako „Blic“ saznaje od izvora bliskog istrazi, utvrđeno je da je te večeri Branko Jovanović imao alkohola u krvi, kao i da su mu u urinu nađeni tragovi marihuane. Naš izvor navodi da se pretpostavlja da marihuanu nije pušio u subotu veče već prethodnih dana.
- Moj brat se nije drogirao. Valjda bih ja to prva primetila, jer smo od maja, kad nas je majka napustila, živeli sami. Brinuo je o meni, čuvao me, bio je moja senka - kaže Brankova sestra.

Gradske vlasti i Zoo vrt se međusobno optužuju

Nakon tragične smrti Branka Jovanovića, gradske vlasti juče su opet otvorile pitanje izmeštanja Zoo vrta iz centra grada.
- Nigde u svetu se ovakav užas ne dešava u centru grada! Pitanje je i zašto ovi kavezi nemaju zaštitni krov, a baš u njima, kao najdostupnijim, smeštene su upravo životinje-ubice - kaže za „Blic“ pomoćnik gradonačelnika Beograda Gorica Mojović.
Međutim, direktor Beogradskog zoološkog vrta Vuk Bojović ističe da ni jedan savremeni kavez u svetu nema krov.
- Besmisleno je tražiti naš deo krivice za mladićevu smrt. Jasno je da se radi o agresivnim tibetanskim ogrličarima, ali Zoo vrt nije biblioteka - kaže Bojović za „Blic“.
On napominje i da je zid iznad kaveza sa medvedima nizak i da je mesto na kojem mladi „najčešće izazivaju sudbinu“. Bojović kaže da je za sanaciju tog zida Vrt slao „bezbroj pisama gradskim vlastima“, koja su ostala bez odgovora. U gradu, opet, tvrde da im se Bojović tim povodom nikada nije obratio.
B.J.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nadam se da ćemo već danas zvanično čuti nešto više o obdukcionom nalazu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Rovac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3106
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung D900i
Leleeee.....pojeo ga medjed....ja bi crko kad bi samo pao unutra,ne bih ni stigao da vidim kako me jede....
IP sačuvana
social share
Ovo je moj forum Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 17:59:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.