Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pogrešna pitanja se stalno javljaju  (Pročitano 259795 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
Koliko planeta je bilo otkriveno do kraja 19. veka? odgovor: 8

Koliko planeta je bilo otkriveno do kraja 19. veka (ne računajući Zemlju)? odgovor: 6

kako je moguce Smiley
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Ericsson t10
Citat
Koliko planeta je bilo otkriveno do kraja 19. veka (ne računajući Zemlju)? odgovor: 6
ja sam bio odgovorio 6 u onoj partiji, a tačan odg. je 7, pomešao si nešto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
kako je odgovor na pitanje "Koliko godina je trajalo srednjovekovno srpsko carstvo?" 26 godina?

ako je nastalo 1346. i trajalo do 1371. onda ne moze biti 26 odgovor

a i malo zbunjuje pitanje kad je osnovana gimnazija "Jovan Jovanović Zmaj" u Novom Sadu.. jer je živeo od 1833. do 1904. i onda gledam da je odgovor negde posle njegove smrti a u stvari je 1810... kad bi bar izbacili njegovo ime iz naziva gimnazije ili da se napravi novo pitanje od koje godine gimnazija nosi taj naziv
« Poslednja izmena: 23. Okt 2011, 14:20:30 od Majkl J23 »
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Za ovo prvo proguglaj malo. Proglasio se za cara krajem 1345. u Seru, a krunisan je tek na Uskrs naredne godine u Skoplju.

Za drugo mi je žao što te zbunjuje. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
poslah od koje godine nosi taj naziv :PP

a samo jos ne kapiram kako je moguce da je pitanje "Kog oktobra 2011. godine je ubijen Moamer Gadafi?" isuvise posebno.. bolje da ste sacekali sa pregledanjem tog pitanja neko vreme, a ne istog momenta da mi obrisete
« Poslednja izmena: 23. Okt 2011, 19:08:33 od Majkl J23 »
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Ti ćeš da odrediš kada će to da se pregleda. Smiley Pa posebno je. Aktuelno je nedelju dana i koga briga za to za godinu-dve ili deset. Poslalo je još nekoliko ljudi isto pitanje.
Odavno se ne prihvataju pitanja kog u mesecu je neko rođen ili umro, šta je u horoskopu i slično. Tako bi moglo za svaku ličnost pitati, a što bi to neko morao da zna...
« Poslednja izmena: 23. Okt 2011, 18:04:41 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
sto se tice onog niza, ja bih to pitanje izbacio, ne samo sto moze na 2 logicna nacina da se dobiju 2 resenja koja su razlicita, nego sto na milion nelogicnih nacina moze da se dobije isto toliko resenja, tacnih naravno.. ne postoji zakon po kome se povecavaju brojevi ili ako postoji, nije naveden zakon, a ako ne postoji zakon, onda sledeci broj moze da bude i 1432568843 i da naravno bude tacan, a sto se tice ovog pitanja za gadafija, mogu reci samo, da ce to biti zanimljivije nego pitanje o broju stanovnika arandjelovca ili sta ti ja znam. znaci, ne kazem da treba da bude tu, nego da je zanimljivije od nekih vec postojecih
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Kog oktobra je Gadafi ubijen je zanimljivije od broja stanovnika Aranđelovca? Kako kome. Smiley
Jasno je da ima specifičnih, teških pitanja (radi se, a i poradiće se više na brisanju takvih), poenta je da se ne prihvata kog dana je neko rođen, umro, magistrirao, isporučen Hagu, otrovan, upucan u glavu, bačen u more...
Ako neko pita zašto onda postoji za Cezara, Hitlera, ipak su značajnije ličnosti, a i to će se preispitati da li je za kviz ili ne.
To što bi dvojici odgovaralo to pitanje ne znači da većina tako misli. Dobro znate šta bi ljudi na FB rekli. Smiley

Što se tiče tog niza ne mora mnogo da se filozofira o tome, sabiraju se dva prethodna broja i to je sve.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Za sve one koji me prozivaju za pitanje o najistočnijoj lokaciji:

Molim vas da ne pametujete o onome u šta se ne razumijete. Nije korektno nekoga optuživati i ismijavati za stvari u kojima ste laik. Ja sam u pravu a vi bi mogli da konsultujete nekog stručnjaka za matematičku geografiju pa tek onda  da polemišete o onome u šta se ne razumijetete. Južna Amerika je i dalje istočno od Novog Zelanda. I tačka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
A pitanje i dalje ostaje u igri  onako kako jeste. I tacka.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.