Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pogrešna pitanja se stalno javljaju  (Pročitano 258711 puta)
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Pitanje koliko je prosecno tezak ljudski mozak u gramima
Vas odgovor 1300 g
Moj tacan je 1350 zato sto sam to skoro ucio iz biologije dokaz ako mozede da nabavite zavodovu knjigu za 7 razred ili preko interneta da vidite

Lord_Ilija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 575
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Sony Xperia miro
Evo i ja da se pozalim ovde.  Slazem se u potpunosti da ima previse nebuloznih i netacnih pitanja, ali ne okrivljujte samo admine, nije njima lako da obrade tolike hiljade pitanja.
Meni vise upadaju u oci pravopisne greske.  Kada imate pitanje "Koliko puta je Međunaroni crveni krst dobio Nobelovu nagardu za mir (do 2010)?" slozicete se da je malo degutantno.  I sad ovo ne bi bilo tako strasno da ja nisam prijavio ovo pitanje i objasnio ove 2 pravopisne greske da bi neko samo ostavio pitanje takvo kakvo je bez ispravke.
Ista stvar za pitanje "Narodna kola je prevod sa nemačkog koje marke automobila?" i kao tacan odgovor se navodi Folkswagen, a ja ispravim da je Volkswagen, ali dzabe, bez ispravke.  Koja je onda svrha prijavljivanja pogresnih pitanja ako ih ne isprave.  Da naglasim samo ova 2 pitanja nisu ispravljena, a preko 20 su ispravljena na moje insistiranje i oko 10 je obrisano, tako da ocigledno neko radi lepo svoj posao a drugi ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mora da su to barbelova pitanja a dax njegova ne dira, a razlog zasto ih ne dira....NEPOZNAT  (nama igracima a da li je nepoznat i administratorima..videcemo Smiley )
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
HTC Wildfire S
Niti su njegova, niti sam ja bio taj koji nije dirao. Nemoj da misliš i svuda da se mešaš. Smiley Ima ko je zadužen. Ne znači ni da je primedba na mestu, može i igrač loše da pročita, kao i pregledač ponekad.
U ovom slučaju prisutne su obe stvari, kod prvog pitanja kolega Veličanstveni verovatno nije hteo da čita kilometarski sastav, a što se drugog pitanja tiče nema tu šta da se menja, dobro je postupio, piše "Folksvagen", a ne "Folkswagen" kako navodi igrač gore. Možda misli da treba da piše na nemačkom, ali nije pogrešno ni ovako kada je prevedeno.
Gustavo, ako vidiš ovo, poznato mi je tvoje označavanje pogrešnih i uglavnom je OK. Nastavi i izvini u ime kolege za tu jednu greškicu. Smiley Ispravljeno je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
nisam rekao da su njegova, procitaj kako je napisano Smile
a sto se tice mesanja...pa ovo je forum , zar ne ? Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 575
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Sony Xperia miro
Dax mislim da nisi u pravu za Volkswagen.  Pod jedan, pitanje je totalno lose, da ne kazem nesto drugo, formulisano.  Drugo ako se trazi prevod, sto se trazi u pitanju, logicno je da pise u originalu da bi ljudi koji znaju nemacki to preveli kao Volk-ljudi, Wagen-kola.  A ovako pise Folksvagen, razumem da je prevedeno, ali je mnogo mnogo bolje u originalu.
A inace Dax da te pohvalim pred svima ovde, svaka cast, odlican posao radis! Smile
« Poslednja izmena: 26. Dec 2012, 12:34:56 od ovonijezauzetovaljda »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
HTC Wildfire S
@ Lazare, nisam ćorav. Nije dozvoljeno da se mešaš u tuđ posao. Konstantno provociraš. Što se mene tiče biće ti brisane poruke koje nisu vezane za tvoja pitanja i dobijaćeš ban od 1 dan, 2, 3, 5, 7, kako to već ide, progresivno, do full-a. Nije ti ni to strano. Smile 
Dakle dominiraj na tvojim anketama, prognozama i nerealnom uzdizanju sebe, ne moraš baš svuda da se mešaš i da se pravdaš da nisi rekao ono što očigledno jesi.

@ Gustavo, pa ako se traže "narodna kola" i ako su među ponuđenima Folksvagen, Mercedes, Audi i Opel, mislim da niko živ neće pogrešiti, pogotovo ako zna nemački. Ako je prevedeno nije pogrešno svakako.
Hvala na pohvali Smiley pohvala i za tebe, dobar si i želiš da pomogneš, ali pripazi i šta označavaš, jer će ti igra u jednom trenutku zabraniti zauvek to, ne ja, nego sama igra, a nismo u mogućnosti da promenimo to posle. Zabranjeno je i meni i mnogim drugima, igra ne poznaje šta je označeno, ali ona zabrani posle nekog broja prijavljenih (ili je bitan i odnos ispravljenih/obrisanih), nažalost.
Znači prijavi samo nešto za šta si veoma siguran da će biti i da mora biti ispravljeno/obrisano, a ne sitne greške u tumačenju, recimo:
U kom sportu se pak koristi umesto lopte? hokej na ledu, vaterpolo, kriket, polo.
Označeno kao pogešno   - "Umesto lopte" bi znacilo ili da se nekad u hokeju koristila lopta ili da svi sportovi koriste lopte sem hokeja.
Lepo što brineš za neke da će pogrešno da razumeju, ali svaki igrač, kvizoman, mora da uključi i mozak kod nekih pitanja da shvati kako treba, a ne kako ne treba. Postoje i začkoljice, ali ovo to nije, pak se koristi jedino u hokeju od ponuđenih i lopta/loptica se koristi u svim navedenim sportovima među pogrešnim odgovorima, pa je pitanje sasvim na mestu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 575
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Sony Xperia miro
U pravu si, poceo sam da preterujem iz kao nekog revolta, prestacu na odredjeno vreme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

volim Milanu ♥

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 15225
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
postoje 2 pitanja za album Sve ove godine grupe Indexi, 1981. i 1986... jos uvek niste ispravili

pesma je nastala 1981. a objavljen je album pod tim nazivom 1986... promenite uskoro  Smile

http://bs.wikipedia.org/wiki/Indexi
« Poslednja izmena: 28. Dec 2012, 20:01:12 od Branislav Zivanov »
IP sačuvana
social share
25.000 Smiley idemo dalje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1320
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Nikola Kojo je rodjen 1969, a i viki i imdb kazu 1967...
http://www.imdb.com/name/nm0463649/
http://sr.wikipedia.org/sr/Никола_Којо
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.