Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poginuo pevač Darko Radovanović!  (Pročitano 10594 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Pojma nemam ko je ovaj covek (bio), ali izgibe na tragican nacin mucenik ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Zao mi coveka, mladji covek, ima porodicu a izginu. Nek pociva u miru...

Muzika koju on peva nema nikakve veze sa bilo cim...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 7.0a1
mob
Nokia C5-00
Знао, нисам слушао, трагедија...
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
Muzika koju on peva nema nikakve veze sa bilo cim...

изгледа да ипак има
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
cudno je to sto bi vecina ljudi ovde volela da se zapali grand sa svim kvazi zvezdama tamo a licnu tragediju pojedinca shvata van tih okvira,zanimljiv psiholoski fenomen
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia N73
Fenomen koji si ti izmislio izgleda za sebe,smatram i ja Grand govnetom ali isto tako ne mora znaciti da ni u toj instituciji nema normalnih pjevaca koji zasluzuju svojim djelom da budu postovani...Takodje Darko nije bio u Grandu (koliko ja znam) ako je se i pojavljivao na sceni bio je gost emisije mada su tu dolazili i pop pevaci....
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
batice pre nego sto pocnes da lupetas prelistaj samo temu anti grand klub ovde na bureku a to da u grandu ima dobrih pevaca i dobre muzike samo govori da si potpuni muzicki laik,sve sto ta produkccija izdaje ukljucijuci i city rekords zam i slicne kvazi muzicke kuce je djubre
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia N73
Izvini postovaoce Betovena,Mocarta i kompanije nisam te prepoznao...Nemam ja sta da listam pre svega tema nije o Grandu i njihovoj muzici nego o smrti momka koji je ko ga znao bio veliki covjek i dobar pjevac,to sto je on pjevao narodnu muziku su nebitni faktori u ovoj prici...Ne razumijem sta vi pojedinci u svakoj prici trazite neki psiholoski faktor koji postoji kod Srba i onda razglabate po 100 stranica praveci se pametni...

Poznavaoca muzike ne cini ono sto on slusa i koga niti ti mozes meni govoriti da sam ja laik kad nemas pojma ni sta volim ni sta postujem kao muzicko djelo...
« Poslednja izmena: 13. Jun 2011, 00:36:02 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Rasvetljen uzrok sudara u kome je poginuo Darko Radovanović
Vremešni vozač krivac za tragediju
Tamara Subota Marković - Neven Džodan | 13. 06. 2011. - 00:02h | Foto: M. Jošida | Komentara: 0

BEOGRAD - Vozač Đorđe R. (77) koji je u subotu uveče pretičući šleper na obilaznici kod Ostružničkog mosta izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli pevač Darko Radovanović (36) i njegov menadžer A.M.(41), nije bio pod uticajem alokohola, saznaje “Blic” u Upravi saobraćajne policije.
Smrskani "mercedes" E 320 u kome je bio Darko Radovanović

- Izveštaj sa mesta nesreće je gotov, i prema prvim podacima Đorđe R. je krivac za nesreću u kojoj su poginili Radovanović i njegov menadžer. Đorđe R. je u nesreći zadobio lakšu povredu noge, pregledan je u Urgentnom centru i protiv njega će najverovatnije danas biti podneta krivična pijava - kažu u Upravi saobraćajne policije.

Oni navode i da je do nesreće došlo kada je Đorđe R. “mercedesom” krenuo u preticanje šlepera, da bi u tom trenutku iz suprotnog smera, iz pravca Beograda naišao “mercedes” E 320, u kome su bili Radovanović i njegov menadžer.

- Đorđe R. je direktno udario u “mercedes” E 320, koji su od silene udara odbio i podleteo pod šleper. Radovanović, koji je bio na mestu suvozača i njegov menadžer koji je upravljao vozilom su poginuli na licu mesta - kaže izvor “Blica” i dodaje da Radovanović nije mogao nikako da izebegne čeoni sudar.

Blic

U normalnim državama posle 70 godina ne može se produžavati vozačka dozvola ili se produžava na godinu dana. Tragedija je tim veća što su mladi ljudi izginuli zbog neodgovornog starca koji je objektivno bio nesposoban za vožnju posebno noću
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Ljudi ocigledno ne shvataju da kad sednu u auto da su jednom nogom u grobu..
Sto rece moj deda..ti znas koja je budala za ovim volanom,al' za onim tamo ne znas...

Pokoj mu dusi..mlad je otisao
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.33 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.