Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poginuo pevač Darko Radovanović!  (Pročitano 10646 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Nokia 
Nisam bila sigurna ko je preminuli pa sam izguglala njegove slike....setih se da je u jutarnji program stigao sav podbuo i u podocnjacima...rece da previse radi i da ce sledece godine uzeti poduzi godisnji.
I predpostavila sam da je sve to znak umora. Zao mi je. Ugasio se jos jedan mlad zivot  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung , dobio od MTS-a
...Inače, ovaj popularni umetnik specifične boje glasa karijeru je započeo kao klubski pevač posle čega se otisnuo u solo vode. Ljudi bliski njemu koji su ga voleli i cenili a takvih je bilo mnogo kažu da je bio porodičan, povučen, otac i suprug koji je bio spreman sve da uradi zarad svoje porodice. Opšte je poznato na estradi da ni u jednom trenutku, čak ni na početku, kada mu je medijska pažnja bila jako potrebna, karijeru nije želeo da gradi na skandalima i aferama.

-Ljudi, sve će doći na svoje. Kad-tad moj rad, trud, zalaganje i emocije koje dajem publici i u pesmama će se isplatiti. Nigde ne žurim. Znam da svi oni koji me vole znaju da cene to što radim i koliko se dajem. Najbitnije mi je da ni u jednom trenutku ne načinim neki gest da me se moja porodica postidi. Slava i popularnost će doći kad to za to dođe red – neretko je Darko ovim rečima opisivao svoje planove, a niko nije mogao ni da nasluti da će ga u tome sprečiti smrt. Baš zbog svoje smirenosti i neiskvarenosti, kojom nisu mogle da se pozavide mnogi sa estrade, njegove kolege su ga itekako cenile i poštovale i sa osmehom i pune sebe pričale o njemu i odnosu koji imaju sa njim.

Izvor: Alo

Ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog njega, znamo se jako dugo i smatrao sam ga svojim prijateljem. Neverovatno pozitivan lik, borac i radnik kakvog u životu nisam sreo. Došao iz sirotinje, nije imao nikakvu podršku a klanova se grozio. Samo je radio, i radio, i radio... I došao do vrha, postao jedinica mere za prihvaćenost od strane publike u svim klubovima u kojima je nastupao.

Radili smo u istom klubu godinama, dešavalo se da ima po 5-6 tezgi nedeljno a opet svaki dan doputuje iz Mitrovice u Bgd i vežba bend po nekoliko sati. Nije bio pevač "Granda", nije to bio njegov film. Znao je sve da peva - i žestoki rok i najgore narodnjake, ali je imao jedinstven dar da za tren otkrije šta oni koji ga u tom trenutku slušaju najviše vole, i prema tome na licu mesta odredi repertoar. Zato mu je svaki nastup, gde god da je pevao, bio najbolji mogući. Zato su se njegovi nastupi prepričavali. Publici je uvek i svuda davao sve od sebe, i to su oni koji ga makar jednom čuju uživo znali da cene.

Jbg, pomislim na tren da bi mu možda bilo pametnije da je krstio svoje čivave, prozivao starije i uspešnije kolege ili se razmetao garderobom i novcem. Možda su ga paparaci trebali nahvatatati na gomili sa nekom koleginicom... Tada bi možda bilo manje ovih što se u odsustvu osnovne kulture i pijeteta pitaju "ko je dotični". Ali se onda setim Darkovog osmeha kada bi mu se tako nešto predložilo, pa ću vam samo reći: "Neka vas, uživajte  Smile".
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Wildfire S
Moja drugarica ga isto zna.  Smile Odnosno znala.
I nema baš tako sjajno mišljenje.

Žao mi je koliko mi je žao i svih ostalih ljudi koji su poginuli u prethodnih mesec, godinu dana u saobraćajnim nesrećama... a puna ih je nažalost crna hronika.
Rip.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2011, 12:43:15 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Ja bih ovog sto je nedozvoljeno preticao na vjesala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Nokia krntija
izrazavam saucesce

muzika koju je izvodio jeste bila ocajna
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
izrazavam saucesce

muzika koju je izvodio jeste bila ocajna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
nisam ni znala do danas. i udjoh na fb kratko,vidim svi kače Vreme da se rastaje. i tad uvijk imam trip-ili je umro ili mu je rodjendan. e nažalost je bilo ovo prvo.
žao mi ga je kao čovjeka. kao mladog čovjeka. kao mladog čovjeka koji je poginuo greškom drugog i  spletom okolnosti,koji nije bio pijan ili se iživljavao za volanom. kao nekog ko ima ćerkicu od 3 godine,kojoj je danas rodjendan.
ni njega ni bilo koju poznatu ličnost ne žalim jer je poznata. samo eto..pogine 100 000...komentar je-gre'ota,bre..ajmo dalje.
a umre Ksenija,koju mi je žao kao ženu koju je ubio ljubomoran partner...počnu proseravanja u stilu-bože,zašto uzimaš najbolje? batali boga.
a i lično mi nije bio simpatičan,uvijek namršten,njegovu muziku nisam voljela..ali eto,stradao je i žao mi ga je,iz navedenih razloga. 
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
SonyEricsson k 850i
Ja se jutros probudio,upalio tv,slusam vesti i pricaju o nesreci,nisam ni provalio da je pevac poginuo..

Zalosno,covek poginuo,ostalo dete bez oca,tragedija..Nek pociva u miru..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
Moja drugarica ga isto zna.  Smile Odnosno znala.
I nema baš tako sjajno mišljenje.

њено мишљење је небитно...као и она
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Nokia E72
Citat
u ovoj sekundi poginulo hiljade ljudi (takođe mladih ljudi, pa i male dece), samo oni nisu ''poznati'', pa nikog ne boli dupe.

A nije isto kad slusas necije pesme ili si upucen u njegov zivot, posao
i kad o nekome ne znas nista...  Smile

IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.