Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poginulo troje bivsih ukucana VB-a  (Pročitano 35348 puta)
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N8-00
Kako si uspeo da 5 dana ne cujes nigde za to bez obzira na negledanje TV...

Gde si bio, u sumi negde.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
ima čovek pametnijih stvari od ove budalaštine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Sto provodis vreme onda ovde?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270

kod nas(u cg)sam to slucajno to cula na dnevniku,inace se nigdje o tome ne prica,a gore kod was predpostawljam da je drugacije...
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N8-00
Pa mora da ste videli da nema vise prenosa VB, mislim vec ko prati.....

Mora da se neko zapitao sto?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uzas!

[Edit by Anea: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 04. Jan 2008, 14:27:27 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Sto provodis vreme onda ovde?
zanimljivo mi je da čitam budalaštine kako kukaju za nekima koje nisu ni poznavali, pojedinci ovde samo što vene neiseku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Istraga o pogibiji bivših ukućana „Velikog brata“ još nije završena
„Ne bih dao volan nekome ko je pijan“

Autor: A. Ž. Adžić, V. Z. Cvijić | 04.01.2008 - 08:00

BEOGRAD - Pre polaska na put u Loznicu, svi smo, pa i Elmir, popili po jedno pivo. Niko nije bio pijan i mislim da to jedno pivo koje je popio Elmir nije uticalo da izgubi kontrolu nad volanom. Bio je sasvim svestan. Pa ne bih dao volan nekome ko je pijan. Put je bio klizav, vozio je brzinom oko 110 na sta, naglo je zakočio i proleteli smo preko uvale i udarili u drvo - priča za „Blic“ Vladimir Sarić (23) iz Bijeljine, mladić koji je 28. decembra preživeo saobraćajnu nesreću kod Obrenovca, u kojoj je poginulo troje bivših ukućana „Velikog brata“ Elmir Kuduzović (26), Zorica Lazić (24) i Stevan Zečević (24).

Iako obdukcioni nalazi Kuduzovića, Zečevića i Lazićeve još nisu gotovi, Sarić smatra da su sve troje preminuli onog trenutka kada je njegov „sitroen C4“, koji je vozio Elmir, udario u drvo.
- Da su bili živi kada je automobil upao u vodu, sigurno bi pokušali da se izvuku kao ja. Iako se automobil odmah napunio vodom, a bio je i mrak, nisam osetio da je neko od njih napravio i najmanji pokret. Kroz razbijenu šoferšajbnu uspeo sam da izađem iz kola, izronim i otplivam do obale - priča Sarić.
Mladić se, kako kaže, u tom trenutku nadao da su njegovi saputnici možda živi, pa se vratio u vodu, otplivao do smrskanog „sitroena“, ali zbog mraka, nije mogao da im pomogne.
- Međutim, sada sam ubeđen da je udarac u drvo za njih troje bio smrtonosan - kaže Sarić.
Ovaj mladić se trenutno oporavlja u roditeljskom domu u Bijeljini. Kaže da je dobro i da treba da poseti maksilofacijalnog hirurga, ali tek posle Božića. Sa drugovima je prekjuče bio na sahrani Elmira Kuduzovića u Gračanici kod Tuzle. Video se sa svim bivšim ukućanima, koji su, kako kaže, u veoma lošem stanju.
- Nisam razgovarao s njima, a svi su došli zajedno u kombiju „Emoušna“. Iako su poštovani muslimanski običaji, devojkama je dozvoljeno da prisustvuju Elmirovoj sahrani. Svi su u šoku, depresiji. Mislim da su tragediju najteže podnele Tanja Obradović, moja drugarica koja me je i upoznala sa svima njima, i Suzana Pavlović. Nisam uspeo da razgovaram ni sa Elmirovim roditeljima. Stražno mi ih je žao - kaže Sarić.
Obdukcijski nalaz o smrti troje bivših učesnika serijala „Veliki brat“ još nije gotov, rekao je za „Blic“ predsednik obrenovačkog Opštinskog suda Zoran Dragović. On je naveo i da je policiji dao nalog da uradi saobraćajno-tehničko veštačenje „sitroena“.
- Ništa od toga još nije stiglo u sud. Kada dobijemo obdukcijiski znaćemo kada su i od čega preminuli. Saobraćajno-tehničko veštačenje treba da otkrije uzrok nesreće - kaže sudija Dragović.

Kobni „sitroeni“
Vladimir Sarić kaže da je tačno godinu dana pre nesreće kod Obrenovca kupio prvi „sitroen“. U maju prošle godine imao je saobraćajnu nesreću i jedva je ostao živ.
- U avgustu sam kupio ovaj „sitroen“. Dobro je služio do prošlog petka - kaže Sarić i dodaje da koliko mu je poznato veštačenje tehničke ispravnosti još nije završeno.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
jes sad je citroen kriv
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung 

kod nas(u cg)sam to slucajno to cula na dnevniku,inace se nigdje o tome ne prica,a gore kod was predpostawljam da je drugacije...
jel se ti salis?
bilo je u svake novine,na sve vijesti.ljudi su 5 dana samo o tome pricali
u prodavnici,na ulici..
a kako neko rece i vidis traku koja je konstantno isla na pink,prekid vb..poslednja emisija u subotu u 21h....
nemoguce je bilo ne cuti...
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.