Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poginulo troje bivsih ukucana VB-a  (Pročitano 35652 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung D900
Pa ne volim ga, ali sam već ranije rekao ( dobro to je bilo na staroj temi ) da, ako se Miki vrati, počinjem da gledam.
I stvarno je tako bilo. On mi je bio interesantan zbog nekih priča ( naročito što je prozivao sve redom, ne mislim na ukućane ).
A onda kada sam gveć počeo da gledam ( na svakih 15 dana po jednu "epizodu" Smiley ) jer me nije interesovalo da gledam više, skontao sam da je Vesna jedina realna u toj kući i da je iskrena u svojim stavovima.
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung D900
Nije lepo da tako to gledaš.

Ja sam pravoslavac i nikada nisam ljude delio na pravoslavce, katolike i muslimane.

Delio sam ih na dobre i loše. Na one koje žele meni, mojoj porodici, prijateljima, rodbini, i mom narodu dobro i one koje im žele loše.

Tako sam isto podelio i to da muslimani ( tj. Šiptari na Kosovu ) žele loše mojoj zemlji i mojim sunarodnicima, ubijajući ih i otimajući nam deo zemlje, ali isto tako sam podelio i muslimane koji su dobri.

Mislim da Elmira obeležiti kao muslimana i tako navesti ovo što si ti naveo nije ljudski.
Mislim da on nije loš čovek. I da ne zaslužuje generalizaciju koju i ti i mnogi prave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
post uklonjen...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung D900
Bravo za taj potez...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tragedija. Mladi zivoti su otisli u nepovrat. I ne samo ovi... vec i mnogi drugi, bez obzira na godine. Sudbina se cesto surovo poigra, prekidajuci radost i osmehe. Neka pocivaju u miru.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Tel.Me Your.Number
A sto ih sahranise na 31. i 1. da mi je znati  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Jan 2008, 12:00:00 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
nisam pratila VB, tako da ovu tragediju ne mogu da dozivljavam kao smrt osoba koje, na neki uvrnut Tv nacin, poznajem...

moj utisak: tragicno je zavrsilo troje mladih ljudi, groznom i besmislenom smrcu!!

na zalost, nisu jedini, ima jos mnogo primera gde ljudi ne razmisljaju o svojim postupcima, vec misle 'mladi smo, ludi smo, mozemo sve...'  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b2
mob
Apple 15
Više hiljada ljudi oprostilo se od troje ukućana „Velikog brata“
Sahranjeni Stevan, Zorica i Elmir

Autor: A. Ž. A. - M. R. | 03.01.2008 - 08:00

BEOGRAD - Stevan Zečević Zeka (24), Zorica Lazić (24) i Elmir Kuduzović (26), troje bivših ukućana serijala „Veliki brat“ koji su poginuli u petak oko 23.30 sati kod mesta Ušće, sahranjeni su u mestima u kojima žive njihove porodice.

Elmir Kuduzović je, vozeći „sitroen C4“ brzinom od 110 kilometara na sat, u krivini naglo stisnuo kočnicu, automobil je proklizao i skliznuo s puta. Preleteo je preko uvale i udario u drvo. Silovit udarac bio je smrtonosan za Kuduzovića, Zečevića i Lazićevu. Automobil je pao u reku Vodraža i odmah se napunio vodom, a Vladimir Sarić (23), vlasnik „sitroena“ koji je sedeo na mestu suvozača, uspeo je da se provuče kroz razbijenu šoferšajbnu i otpliva do obale.
Elmir Kuduzović, poslednji od stradalih ukućana „Velikog brata“, juče je sahranjen na lokalnom groblju u selu Gračanica kod Tuzle. Elmirovoj majci Zlati omogućeno je da u lokalnoj džamiji bude pola sata bude pored mrtvog sina.
- Svi smo još u šoku i ne verujemo da je Elmir poginuo. Majka stalno plače, pod lekovima je pa su joj dozvolili da bude nakratko pored Elmirovog tela - kaže za „Blic“ Almir Kuduzović, Elmirov mlađi brat.
Dan pre Elmira, na poslednji putovanje ispraćena je Zorica Lazić, njegova drugarica iz kuće „Velikog brata“. Dok je sneg vejao, na groblju u beogradskom naselju Mali Mokri Lug, od nje se oprostilo nekoliko stotina rođaka, prijatelja, poznanika, obožavalaca, kao i mladići i devojke sa kojima je delila „dobro i zlo“ tokom boravka u kući. Zorica je sahranjena u Malom Mokrom Lugu, gde je njena porodica planirala uskoro da se preseli.
Ljudi su prilazili Zoričinom kovčegu, stavljali cveće, koje je obožavala, izjavljivali saučešće majci Jovanki, ocu Dragoljubu, braći i dečku Đorđu Kuzmanoviću.
- Umesto da spremamo veselje, sahranjujemo te jedinice moja. Očekivala si slavu i uspeh, a sada te pokriva crna zemlja - kukala je majka Jovanka.
Njen drug Stevan Zečević Zeka sahranjen je poslednjeg dana 2007. godine u rodnom Novom Sadu. Brojni prijatelji, kao i drugovi i drugarice iz „Velikog brata“ pokušavali su da pruže reči utehe roditeljima i bratu, ali bezuspešno.
- Našeg Stevana više nema. Otišao je bez pozdrava. Kako ćemo, sine, da živimo bez tebe - plačući su pitali neutešni roditelji.
Sahranama su prisustvovali i svi njihovi bivši sustanari koji još ne mogu da poveruju da su ova tri mlada života zauvek ugašena.
- Izvinite, ne mogu da pričam - rekao je potreseno Đorđe Stojanović koji je do Gračanice putovao sa Aleksandrom i Natašom.
Ni Jeleni Žeželj, bivšoj devojci Stevana Zečevića, juče nije bilo do razgovora. - Nije mi dobro. Šta da vam kažem. Ovo je strašno - rekla je tužno i pomalo odsutno Jelena Žeželj, a njen saputnik Miloš Vasiljević nam je objasnio.
- Uskoro stižemo u Tuzlu. Svi smo konfuzni, nije uopšte lako. Vlada neka napeta atmosfera. Tužno je... - rekao je kratko Miloš.
Suzana Pavlović najteže je podnela ovu tragediju.
- Dete nam već tri dana nije kod kuće, u Beogradu je zbog sahrana. Sve joj je mnogo teško palo. U početku nije htela da priča ni sa kim. Samo je plakala - rekao je Vitomir Pavlović za „Blic“ i objasnio da je njoj najteže pala sahrana Stevana Zečevića Zeke.

Stevanova mama zvala u posetu Suzanine roditelje
Stevan Zečević se nekoliko sati pre tragedije interesovao koliko, prema „Blicovoj“ anketi, tada nominovana Suzana Pavlović ima procenata za izbacivanje iz kuće. Stevan je tada reporteru „Blica“ ispričao da bi veoma voleo da Suzana pobedi i da svim srcem navija za nju.
Suzanin otac Vitomir kaže da su oni zaista stvorili jedno veliko prijateljstvo tokom boravka u kući.
- Stevanova mama nas je zvala nekoliko dana pre nesreće da dođemo u Novi Sad da se upoznamo. Sprečila nas je tragedija - kaže Vitomir Pavlović.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zadnjih dana nisam uopste gledao TV tako da sam za ovo saznao tek kada sam ovdje procitao prije nekoliko minuta... a u stvari sam pokusavao da saznam ko je pobijedio Smile

Ovo mi je veci sjeb nego kad sam cuo da je poginuo Proeski.
« Poslednja izmena: 03. Jan 2008, 15:04:07 od zarakrilati »
IP sačuvana
social share

Biće jedno sokoćalo u koje će ljudi gledati i vidjeti šta se dešava na drugom kraju svijeta.
                                        Mitar Tarabić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.