Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Погинула петорица младића у Београду  (Pročitano 3510 puta)
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 35.0.1916.153
ja se plasim da vozim danas.. kad se prisetim moje obuke od prosle godine, bukvalno ne mogu da verujem koliko ih je boleo q da me necemu nauce.. jedva su cekali da izadjem iz kola da udje sledeci.. u poslednjem talasu "jeftine obuke"  Smile takvih je desetine hiljada na putevima danas  Smile ja ne znam da vozim, totalno nisam za saobracaj.. i ne bih sela ne znam za sta.. sescu za volan kad kupim dzipcinu neku i vozicu 50 na sat bukvalno a i onda ce budale da se zakucavaju u mene jer su vozaci retardirani, a i pesaci su retardirani..

kod nas su svi ucesnici u saobracaju pogubljeni, dovoljan je biciklista ili motor da ti poremeti koncentraciju.. losi putevi, matora kola, lose gorivo, svi cirkaju, pricaju telefonima dok voze.. jebeno rasulo  Smile

ko polozi nema da vozi uopste posle 22h.. bez obzira jel neko stariji sa njim, lepo cekaj nocni bus ili zovi taksi ili pesaci.. beograd je najsigurniji grad u evropi, to ja tvrdim  Smile bolje setaj sama u 3 nocu nego da te skuca budala za volanom.. samo sto dalje od kolovoza i siguran si  Smile

Ретки су они као ти који признају да не знају да возе и да нису сигурни.
Ти и сад са дозволом можеш да уплатиш додатне часове да би стекла самопоуздање и да се извежбаш. Нађи неку школу где раде како треба.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia 
Samo praksa. Nikakvi dodatni casovi. Krenes po manjem mestu, pa onda u grad kad znas da nema guzve, onda jednom u spic da "probijes led" i svakodnevna voznja.
Moja drugarica je polozila ima godinu dana, vozila sam se sa njom po kvartu kad je polozila, u medjuvremenu je svakodnevno putovala na posao, isla po dete u baletsku skolu u centru, kad su najvece guzve....Pre neki dan kad sam isla sa njom do grada iznenadila sam se kako dobro vozi, odlicno se snalazi Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung SGH-E590
Velika je razlika izmedju muskaraca i zena i velika je razlika izmedju mladjeg pocetnika i starijeg pocetnika. To su stvari koje treba da uzmete u obzir. Nije isto kada pocetnik od 18 godina sedne u kola sa drugarima od 18 godina kako bi se vozikao i kada pocetnik od 30+ godina sedne u kola kako bi isao na posao...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia 
Objasni mi, molim te, razliku izmedju vozikanja i odlaska na posao? Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung SGH-E590
E Sandra nemas ti pojma kako je biti klinac sa kolima i bez ikakvih obaveza... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
И мозга
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
HTC Sensation
Velika je razlika izmedju muskaraca i zena i velika je razlika izmedju mladjeg pocetnika i starijeg pocetnika. To su stvari koje treba da uzmete u obzir. Nije isto kada pocetnik od 18 godina sedne u kola sa drugarima od 18 godina kako bi se vozikao i kada pocetnik od 30+ godina sedne u kola kako bi isao na posao...

Sve je samo u mozgu,tj u svesti kako ko dozivljava to sto ima kola,nekom je to prevozno sredstvo,a nekom je oruzje kojim eto ubije sebe i druge.

Svi smo mi bili klinci i imali po 18 godina i vozikali se sa drugovima itd...evo ti moj primer.

Polozio voznju,posle ucio stvarno da vozim na zastavi...kupio nekog fiata 1.9D i tonu ipo,mrcina teska,pravi penzionersi auto,nije mogao mnogo brze od 100...moji bili odusevljeni  Smile
Nedugo polse toga(mislim da sam tad imao 20 god) caletu iskrsne neka akcija za auto koji ima 150 konja,benzinac itd...dakle sve kontra od tog mog fiata...i bukvalno me natera da kupim taj auto. Svi ga osudjivali,tipa na sta nagovaras sina,pa klinac je,ubice se...skucace se negde itd...

Prvi dan posto sam uzeo taj auto sam otisao na autoput,cisto da vidim sta sam kupio...kad sam stigao do nekih 150 (i zakljucio da moze bar jos toliko  Smile ) pustio gas....i nikad vise posle toga nisam taj auto vozio preko 110. Na autoputu naravno  Smile

Dakle i ja sam bio klinac tada,i ja sam vozio drugare i mi smo tad bili "nalozeni kreteni"ali ja nisam imao poterbu da idem 220 km/h.

Imam 12 god vozacku,negde oko 350 000km i ni jedan jedini udes. Dakle sve je u mozgu...onog trenutka kad covek postane svestan da automobil nije stvar za izivljavanje,da je to u stvari vrlo opasna sprava kojom ti mozes da usmrtis nekog,onda pocne drugacije da se ponasa.
Naravno,nije sve do tebe,ako vozac kamiona na Ibarskoj u suprotnom smeru zaspi za volanom i predje u drugu traku gde ti ne mozes nista,to je druga stvar jebiga,ali ti moras da uradis sve kako se tebi takve stvari ne bi desavale.
« Poslednja izmena: 21. Jun 2014, 13:12:35 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung SGH-E590
Ama ljudi postoje istrazivanja i statisticki podaci, ne pricam ja nista napamet. Cinjenica je da je najveci rizik od saobracajne nezgode prisutan kod vozaca do 25 godina i da je to zbog nedostatka iskustva, nezrelog rasudjivanja i sklonosti ka riziku. Takodje kod vozaca istog vozackog iskustva rizik od saobracajne nezgode je manji sa uzrastom.

To je tako i to su cinjenice. Mozete vi da dajete licne primere koliko hocete, ali statistika posmatra kolektiv, a ne pojedince...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
HTC Sensation
Kakvog nezrelog rasudjivanja ako vozis 220?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 577
Zastava ser
OS
Windows
Browser
MSIE10.0
Neiskustvovo, brzina, adrenalin, drugari iza bodre, bili su srecni sto se skola zavrsila,vozaca Djuru znam,drzala sam mu casove latinskog, dobar  i kulturan skroz decko,hteo je da jednog dana bude  stomatolog Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2014, 15:54:04 od kristy83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.