Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 07:26:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Podrška ili ne?  (Pročitano 8990 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 
Sta je, suptilno prozivas...daj odma ime i prezime ceo post datum i vreme  Smile
Ja sam, sta oces? Necu da perem jebene sudove , nisam isla u jebenu skolu tolke godine pickamumterina Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia N97
 Smile

Ti ti, novosadska barabo  Smile

Potpuno je razumno što nećete da perete sudove, a ja sam naglasio da se tako nešto podrazumeva. Podrazumeva se da odlazite negde radi mnogo boljeg materijalnog standarda. Ipak, ostaju ove dileme drugog tipa.

Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 
Ostaju dileme ...ostaju nego sta. Kao sto se svuda drma ,drma se ekonomija mnogo vecim mudima od Srbije.I potpuno je normalno da padnu otkazi kao prolecna kisa. I onda smo oboje bez posla, u stranoj zemlji ,gde dobar dan u lokalnoj prodavnici kosta 10 dolara Smile
Sto da se kockamo, "sedi di si jerni za disi nisi" stobi rekla baba Dusica, onomad lane kad rodU banane Smile

A to pranje prozora, tepiha i ostalih kucnih predmeta, o tome ni da diskutujem Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 00:00:17 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Dileme su nematerijalnog tipa: Da li biste otišli tamo gde nemate nikoga ? Da li biste otišli u neki pičkovac tipa podsaharska Afrika ili Bangladeš, npr ? Da li biste se odrekli karijere i postali materijalno skoro 100% zavisni od muža/žene ?

pa... kod mene je komplikovanija situacija, ali recimo da - da.

da kojim slucajem nemam zaledjinu - obezbedjenu egzistenciju i bez radnog odnosa - nisam sigurna  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Ja sam napustila fakultet i sa bebom u stomaku otišla iz blagostanja u Ameriku da živim sa mužem u studenskom domu od njegove stipendije..jer je to bio neverovatan napredak za njegovu buduću karijeru...bilo je školovanje koje će mu kasnije otvoriti mnoga vrata. Podizala sam dete kao izbeglica, sa minimumom sredstava,radila sam noću 3 dana nedeljno, da bismo dopunili budžet...ali nije stvar u tome..to radš kada si mlad i jako zaljubljen, ne misliš mnogo o posledicama.

Priča koja me je pomalo iznenadila je sledeća...žena je završila je medicinu, muž radi, ima oko 50 000 platu, žive kod njegovih roditelja, imaju dete od godinu dana. Muž dobija posao u EU u predstavništvu svoje firme, 3500 evra platu i stan, ugovor na 4 godine. Ona neće da ide jer u toj zemlji se ne priznaje diploma Medicinskog fakulteta iz  Beograda.Dakle, 4 godine, da sedi kod kuće...podiže dete u blagostanju, ali ne može da radi.I ne pada joj na pamet da ide.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Kako joj se, bre, ne priznaje diploma?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
Evo ova prica, covek ima odlican posao u svom gradu par hiljada evra mesecno, ogromnu kucu, dvoriste itd. On i njegova zena imaju dvoje relativno odrasle dece. On dobija posao u Beogradu da radi kao tehnicki direktor jedne od najvecih auto firmi u Srbiji i da ima duplo vise od toga sto sada ima i jos plus milion beneficija. Zena odbija da ide u Beograd zato sto nece da joj tamo rastu deca. On odbija posao Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Pošto se za 6 sati vožnje od Beograda stigne bilo gde u Srbiji a oko Beograda postoji mnogo manjih gradova i prigradskih naselja ima u toj priči nešto još neki razlog za odbijanje.Verovatno posao nije bio tako siguran da bi se odrekao sadašnjeg, ali je priča dovoljno dobra za hvalisanje po komšiluku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
Citat
Pošto se za 6 sati vožnje od Beograda stigne bilo gde u Srbiji
a? Smile Kakve to veze ima sa bilo cim nije mi jasno?

Nije ovo komsijsko hvalisanje niti je hvalisanje uopste. Taj covek o kome je rec vec sada ima dovoljno para i ugleda da ne mora puno da se muci do kraja zivota  Smile

Znas ono kad neko ima 3 auta od minimalno 20 hiljada evra, sin mu vozi skuter od par hiljada evra, ima kucu od 300 kvadrata, dvoriste, vikendicu na kokinom brodu... Nema potrebu da se hvalise po komsiluku Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Apple 15
Moji roditelji su skoro 15 godina ziveli razdvojeni (zbog posla) i ko god kaze - ma, sta je to par sati putovanja - veze nema sa zivotom.

To jeste brak... i da ... oni su se voleli... ali to nije zajednica zivota...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 07:26:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Podr spram

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.