Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Подела на две србије, добра или лоша ? !  (Pročitano 5087 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
како само кратко гледаш............................. па ми смо ту "живи" (хвала Богу) и ти и сестра и сви ми ......................."неких више нема" еееејјјјј................неки су много више изгубили од детињства ................ а нису сви тамо ратовали због "црно-црвене" коалиције, ................. можда су хтели су да остану на своме .................можда су им биле слике из прошлости пред очима (које ти заборављаш јер кратко гледаш)............незнам !

али опет кажем да поштујем и такво размишљање ..............

А што се тиче Б.Т. никад нисам рекао да он треба да иде у Хаг ............................... на такав суд нетреба нико да иде ни да га поштује ....................... али ако се неки тако јако залажу за њега .............као Вук .......... онда је зрео и он да оде због своје прошлости ..........

"Нелаје кера ради села ...........    Smile
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko odustaje zaslužuje neuspeh!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Apple iPhone 3G
Pre nekoliko postova si pomenuo i Borisa i Vuka i rekao da bi oni trebalo da idu u Hag! Sto se tice toga "pa eto zivi smo (samo da nam je Sloba jos tu)" Necu bre tako da zivim!! Hocu normalan zivot! Necu da buden sretan sto sam ziv! O cemu bre pricamo, ovo je 21. vek i hocu neka normalna pravila zivota a ne da zivim od danas do sutra!!! E za to je kriva bagra SPS-SRS-JUL i ekipa!! Pusti te price drugi su branili svoje! I ja branim svoje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Прочитај још једном тај пост.......али објаснио сам ти сад ко треба да иде ....... нема везе ..... но што се тиче ...........
Pusti te price drugi su branili svoje! I ja branim svoje!

Вероватно немаш никога у РС и у РСК па тако говориш .................... е видиш ја мислим да смо ми један народ ................... нису они бранили само своје ..........бранили су и твоје и моје , наше су бре бранили ................

и никад негледам да само мени буде добро, већ се трудим да буде свима око мене ...............ако сам само ја добро, а око мене туга ........................ немогу се ни ја осећати лепо
ти вероватно не мислиш тако, али поштујем  Smile

IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Apple iPhone 3G
Jeste, jesmo jedan narod ali 3 drzave, i branili su svoje, mozda, a ja koliko znam mene niko nije napadao u BG, ali zato je iz Srbije isla vojska tamo i ginuli su mladici a BG i ostala mesta puna izbeglica kojima tu nije mesto (ne mislim na stare, zene i decu, cak smo imali izbeglice u kuci kojima je trebala pomoc u to vreme), mislim na one za koje ti govoris da su branili svoje i moje! E, moj otac da ide da brani njihovo, a ne moje, a oni da se setkaju po BG i da kukaju! E, to nije u redu! Ali otisao si van teme...Hocuu da kazem da je u to vreme bilo svega i da ga sto pre treba zaboraviti i krenuti dalje, to je jedini nacin, ali nemoj da mi prosipas te prazne price da je mene neko branio!!! Stvarno neznam ko ti je napunio mozak tim glupostima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a kako bi se zvale Srbija1 i Srbija2 ili Srbijica i Srbijana?
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
од теме смо одавно отишли ................
невероватно кажеш "можда", а чије си бранили молим те ???
"нису те нападали у БГ" ..................па то је она варијанта "нек је мени добро ј.б. ми се за друге ............... то је лоше ........хрват ће увек помоћи хрвату , муслиман муслиману ..........без обзира где живео ................... само ће србин рећи боле ме уво , мени је добро ....................... бато ако то овде дође (недај Боже) питаћу те ја ............. да ли ђеш и онда тако размишљати !?

У памет се Срби !!!
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Apple iPhone 3G
Mislis da bi oni dosli ovde da brane BG iz RS i RSK, ma daj molim te! Nema sanse! Ja uvek hocu da pomognem, i nije mi tesko da pomognem, ali to sto ti pricas.... definitivno smo otisli van teme....

@bg ac
Srbija, RS i RSK, moze se reci 1 narod, a 3 drzave...Na to sam mislio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
To sa odbranom nema nikakve veze. To je čista zamena teza. jel ti znaš uopšte šta je nacionalni interes. To je da ne budemo gladni, da ne bežimo iz zemlje, da ostanemo tamo gde smo vekovima bili. Jasno ti je valjda da ako rasture srbiju nema pomoći ni onima van nje. Ono za kupatilo nisi naravno shvatio na pravi način dragi Početniče. Ako se kurebecaš ostaćeš i bez kupatila. Moraš da shvatiš da ako preživiš u kupatilu možda ćeš nekada da se vratiš i u ostale sobe, ali ako ne preživiš onda te nema nigde. Niko normalan ne vodi bitke za koje zna da ih sigurno gubi. Nije ovo ono vreme tipa eo nas eto vas, a sada rat turcima. Ovde ljudi nikako da shvate da je ova jadna zemlja izgubila tri rta i da moramo da istrpimo sve one muke koje preživljavaju poraženi u ratu. Mi jednostavno nismo pobedili ma šta onaj ludak u hagu govorio. Pogotovo smo izgubili rat sa Nato paktom i to je fakat. Ako pišaš uz vetar jedina izvesna stvar koja će ti se desiti je ta da ćeš sigurno biti mokar i popišan. Priče o nebeskoj srbiji ostavi za dede koji će ih unucima pričati pored kamina u dugim zimskim noćima, a sve pod uslovom da im se kamin ne ugasi jer su ostali bez drva, a unuke mame i tate nisu odveli u neke daleke strane zemlje. Sa moje generacije na faksu sa mog smera od 22 čoveka, 18 je napolju, a polovini roditelji nisu videli unuke.... E to je posledica politike genija iz požarevca i giganta pravnih nauka iz okoline sarajeva, kao i mnogih drugih gnomova i buva podrepašica koje su im iz masnih guzica vireli. Ogoman broj tih velikih majstora i pofesionalnih branitelja vaskolikog srpstva su ovde kod nas u našoj zajedničkoj srbiji napravili opake biznise svojim prljavim i krvavim parama. Seti se samo Hadžića, Mrguda, Mandića, Lavlje Kandže (zaboravih ime tom smradu), a sve uz pomoć Stanišića, Vučelića, Miloševića, Šešelj, Crnčevića, Frenkija, i gomile drugih. Karića sam namerno izostavio jer na Bureku on ima svoj kutak.

E sada još samo da ti kažem jednu sitnicu koju vidim da potenciraš. Kao ovi iz srbije su bezdušni jer nikoga nemaju iz npr. rsk. E moj draqgi početniče meni je pokojna majka rođena u opštini vojnić u rsk, a ta opština je u ex-yu bila poznata po tome da je uz drvar i grahovo imala najveći procenat srba od svih opština uključujući i npr. topolu i aranđelovac. E tamo sada više nema srba mlađih od 60 godina. Pa jer je to nacionalni interes? Moraš da shvatiš da je jedini interes te bande bio samo novac a ne srbi u čije ime su kenjali. Eto toliko za sada smo sam se bezveze iznervirao. uzgred u ratu za srbiju  kako reče sloba sam proveo sigurno više vremena od tebe a pri tome sam i ranjen,... tek da znaš ako ti je bitno dragi patrioto. Uvek treba da misliš svojom glavom a ne tuđom, a pogotovu ne tuđom buljom...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Брате рођени ..... приметио си да намерно избегавам да причам где сам био, ским сам био, шта сам радио, да ли сам "инвалид" или нисам ........................мислим да је то најмање важно за Вас !

а то што не верујеш у Бога то је плод и последица владавине комуниста у нас .................... кад се вратимо на пут којим је Свети Сава кренуо и којим је наш народ вековима одио ..................... када схватиш ти и такви као ти речи Стефана Немање које је рекао Светом Сави у"Завештању" .......................  видећеш значај Лазаревих речи:
"Земаљско је за малена царство, а небеско увек и довека !"

Бато мој ако си Србин ...... буди Србин, не стиди се својих предака ................. не стиди се своје вере и Светог Саве ........................

"...Народ који нема своју земљу не може се назвати народом.
    Народ чини земља, чедо моје мило.
    Народ није јато птица ни стадо које се сели с југа на сјевер и са сјевера на југ, па слети на земљу  да  се назобље зрња или се заустави само да се напасе и напије воде...."

И праштајте људи , праштајте ......................... али не заборављајте ! Smile

IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
"...Народ који нема своју земљу не може се назвати народом.

E ovo je poenta. Samo ti je tumačenje loše. Takvom politikom koju su vodili sigurno bi ostali bez zemlje!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.