Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Подела на две србије, добра или лоша ? !  (Pročitano 5068 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Што се мене тиче тему можемо завршити .................. било је свега  Smile
Немојте шта замерити ............. посебан поздрав за
StevieG
и
mus510

Све најбоље  Smile

за модератора  Smile
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko odustaje zaslužuje neuspeh!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Apple iPhone 3G
Takodje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
može kraj što se mene tiče... neću da se nerviram...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ja necu preko plota ja cu okolo

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 367
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
ljudi dali ste vi normalni ,dosta su nas delili?
IP sačuvana
social share
Zbog nje sam se rodio,za nju sam se borio i zapevajmo sada svi o zvezdo moja ljubavi!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ljubav ljudi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 116
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
@Pocetnik (izvini zbog latinice)
Podijela, kakvu si postavio kao temu, ne postoji.
To je, koliko sam ja pratio, izreceno figurativno i kao metafora (uprosceno: hocete li bolji ili losiji standard?). A sto mi volimo da navijamo za "Grobare" ili za "Delije" i da se sa njima poistovjecujemo, to je posebna prica. Pa valjda nije vazno, ko kaze, vec, sta kaze!?
A ni razlicitos, ne bi trebalo da nas plasi! Ona je blagodet iz koje treba da se obogacujemo.  Smile
IP sačuvana
social share
Franc Herbert
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Нисам мислио да се јављам више ал ајде да само приложим ово:

дневни лис "ДАНАС"
... Primedbe poslanika DS izazvale su seriju replika o tome ko je uništio i opljačkao Srbiju u proteklih 15 godina, a Petrović je ocenio da je na delu obračun dve Srbije. Po njegovom mišljenju, poslanici SRS i SPS bore se za govornicom za naklonost Slobodana Miloševića, dokazujući ko ga više voli i ko je brižniji u očuvanju vrednosti koje je zastupao njegov režim. DS je ta koja predstavlja drugu Srbiju i drugu politiku koja želi da ispravi sve negativne posledice Miloševićeve vladavine....

и ово

Блиц, интервју Вука Драшковића

... Šta će država da uradi za narednih mesec dana kada u poslednjih nekoliko meseci nije ništa učinjeno?

- Sva politička, intelektualna i duhovna elita Srbije morala bi da povede kampanju da se prekine sa podrškom beguncima optuženim pred Haškim tribunalom, pre svega Ratku Mladiću. U Briselu nam još gledaju kroz prste zato što znaju da je izručivanje optuženih Tribunalu drama Srbije koja se podelila na dve Srbije; jednu koja hoće napred u budućnost i stabilnost, i drugu koja hoće sukobe, izolaciju i neprijateljstvo. Ta druga Srbija hrabri generala Mladića da se krije i da pomogne sunovrat nacije i države, i jedva čeka da rezultat predstojećih pregovora o budućem statusu Kosova bude međunarodna državnost pokrajine. Ta druga Srbija čini sve da u pregovorima napravimo greške koje bi neizbežno dovele do toga. ....

ако треба још реците .................... мада мислим да је и ово довољно  Smile
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ljubav ljudi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 116
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
Dobro, sad sam shvatio sta kazu politicari. Ali, oni nas i svadjaju, i zato ne bi trebalo da se osvrcemo na njhove medjusobne optuzbe i borbu za vlast. Gradjanima bi trebalo da budu bitni njhovi rezultati, dok su bili na vlasti. Mislim konkretno na zivotni standard, socijalna davanja, investicije u zemlju...
A Vuka mi ne dirajte, pijesnicka dusa zalutala u politiku, pa mu sve oprastam...  Smile
IP sačuvana
social share
Franc Herbert
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
i šta ovde nije tačno, bez obzira na govornike...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ајде прочитај поново, али пажљиво .................

нема две Србије колико год то хтели неки да нам наметну  ..................... Србија је једна !

Ти говори само доприносе томе да што дуже опстане она чувена
"Недај Боже да се Срби сложе" ............................... мислите о томе ! Smile

А то Вук ..... политика ...... морал .......... данас једно сутра друго .................... то је за посебну тему !
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Covek koji je u stanju da Srbiju podeli na atome, sada trenutno nije u zemlji. On moze da ponudi takav program a vi ga proglasiste lopovom. A znate da ima podrsku svih albanaca, a i madjara, ako zatreba. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.