Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 03:43:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли бисте подржали идеју о подели Косова?
да
не
не знам
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Подела Косова  (Pročitano 11343 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Samo cekati pravi trenutak. A onda ce siptarima albanija biti tesna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Samo cekati pravi trenutak. A onda ce siptarima albanija biti tesna.

Ovo sam sada htela da napisem kao objasnjenje Zmaju na moj post :"Ne, ili sve ili nista"....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 88
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
A jel vi stvarno mislite da je realno u danasnjem vremenu proterati 2 miliona ljudi? Zapravo i to ne samo u danasnjem nego u nekoj skorijoj istoriji ne vidim to...

@NickSRB

Dobra ti je ideja ali neostvariva. Ispali bi majmuni koji su trampili juznu Srbiju za sjever Kosmeta, a ovamo iz Bosne dobili srednji prst.

Nesto imam utisak da cemo kao i uvek da mi ispadnemo grbavi(sto se desava jos od 1915)... I cak ne toliko pod uticajem ovih sa strane, nego pod uticajem delegata izabranih od strane naseg naroda koji imaju pogresnu percepciju stvari... Pa verovatno i jesi u pravu...

Vrlo je moguce da Ameri ne zele da se bakcu vise sa Balkanom, pa bi ovo sa Srpskom jos se i moglo ispregovarati, pominjali su neki kao strucnjaci da su ovi iz CIA-e bili za tu opciju da menjaju Kosovo za Srpsku, ali da se oni ne pitaju previse tu(to jos pre 5 godina)... Mada se isto tako i pominje da se za ovaj region najvise pita Nemacka...

Insistiranje na Kosovu(juzno od Ibra), jednostavno nema pokrice, i mi mozemo da se lazemo ovde, ali to je realno, ko sto je realno da se uspostavi ponovo RSK...
Treba da gledamo da izvucemo sto moze vise...

Mi smo ovde navikli da budemo bitna zemlja u Evropi i svetu, ali situacija se drasticno promenila, i bukvalno na sve nacine nam pokusavaju ovi sa strane objasniti da se to promenilo, sto i jeste istina... Bolje da ne znate na kom smo mestu po prirodnom prirastaju, prakticno izumiremo kao narod...

I stoga uskladiti apetite sa mogucnostima...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 134
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.25
како може да се РС трампи за Космет,
том логиком трампићемо  југ Србије за независну Шумадију , а Војводину за статус члана ЕУ.

РС је међунардно признат део међународно признате државе БиХ, која је(РС) у 100% власништву Срба и то нико не спори.  Испало би да трампимо имовину, идентитет и нарушени интегритет за статус који и неће бити толико битан јер осамостаљивањем РС и чак уједињавањем, ако стратешке силе дозволе, са оним што од Србије преостане то неће бити јака држава. А ни респектована, како од потенцијалних пријатеља, тако и од "пријатеља" и комшија.

Непријатеља треба тући тамо где га највише боли - у паре.
Бојкот/игнорисање њихових производа, њихових експонената, њихових  интереса, отежавање успостављања њиховог система еконосмких, друштвених, моралних норми, јавни протести и тражење реферндума за све Законе који су по њиховој вољи исл. итекако може променити њихов салдо на овим теренима и натерати већину глобалиста да напусте овај простор чиме ће пол. лоби ослабити и изгубити превагу у администрацијама окупатора, а самим тим дати нам простора за наше деловање.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Qtek 小米
Треба прво да се скине са Трона ова издајничка Власт.
Онда да се ојачају везе са Русијом и да се одјебе европска унија и њихове уцене-једном за свагда.
Кренути свим расположивим војним снагама (које ће самим присним везама са Русијом бити значајне) и ослободити Свету Србску Земљу.
+1
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Ja sam ZA, ukoliko se po istom principu podeli i BiH (a ako nas bas usere i CG).

Sednemo prvo da se dogovorimo sta hocemo (to je najteze), onda krenemo da zestoko lobiramo, muvamo, podmicujemo (i na to potrosimo ozbiljne pare), organizuje se onda neka medjunarodna konferencija i napravimo drzavu sa RS i severnim delom Kosova...i najzad resimo pitanje granica.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
A jel vi stvarno mislite da je realno u danasnjem vremenu proterati 2 miliona ljudi? Zapravo i to ne samo u danasnjem nego u nekoj skorijoj istoriji ne vidim to...

Da. Nisi video u skorijoj istoriji ...decko ...da poradis malo na istoriji ...unazad 20 godina .... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 88
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ajde reci mi molim te odakle je proterano 2 miliona ljudi?

To sto smo mi etnicki ocistili Kosovo za vreme rata, mozes da okacis macku o rep, jer su se ti isti vratili, podrzani od strane ostatka sveta, sto je i sasvim normalno... Broj Srba proteranih iz svih krajeva za sve ono ratovanje, iznosi pa verovatno duplo manje... A zar uopste vredi ratovati? Zar nam treba ponovo ubijanje i unistavanje Srba?

Podgorica, a da li mislis mozda, da mi treba da sednemo ko ljudi sa ovih prostora i da pocnemo da se zajedno razvijamo, naravno svako prvenstveno svoju zemlju, i da saradjujemo, a ne da ratujemo? 

Ne budemo li se ujedinili oko nekih konkretnih, realnih i normalnih ciljeva, docekacemo da nam siptari dodju do Nisa i Leskovca, a mi cemo ponavljati floskulu Kosovo je Srbija, samo sto ce se prosiriti, pa cemo reci Juzna Srbija je Srbija... Jer oni vode mnogo pametniju politiku od nas...

A vi sto biste u osvajacke pohode, morate da malo razmislite pre nego sto krenete da saljete ljude u smrt. Jedan zivot izgubljen zarad rata je previse... Mi smo hriscani, a nasa vera nas ne uci osveti, i ubijanju, nego potpuno suprotnim vrednostima...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Ajd sto nisu proterani nego poubijan srpski narod...
Procene zasnovane na izveštaju državne Komisije FNRJ za utvrđivanje zločina okupatora i njihovih saveznika kao i Centar "Simon Vizental" govore da je u logorima Jasenovca skončalo oko 500.000 Srba.
"U vojnoj operaciji "Oluja" na području RSK u Hrvatskoj ubijeno je i nestalo blizu 2.000 Srba, a proterano oko 220.000, dok su u nastavku ove akcije u susednoj BiH, pod nazivom "Maestral", hrvatske oružane snage, u sadejstvu sa Petim korpusom muslimanske armije BiH, ubile još 655 i prognale oko 125.000 srpskih stanovnika"
Ovaj gore primer je samo za vreme trajanja jedne akcije  Smile

". U tom periodu etnički su očišćeni svi gradovi na Kosovu i Metohiji osim Kosovske Mitrovice, kao i čitavi regioni (Metohija), jer je proterano dve trećine Srpskog naroda - preko 200.000 Srba - i 50.000 drugih nealbanaca; ubijeno je preko 1300 Srba i još toliko kidnapovano, a o njihovoj sudbini se ni do danas ništa nije saznalo. Opljačkano je, spaljeno i porušeno preko 40.000 srpskih kuća i domova drugog nealbanskog življa; stotine srpskih sela je zbrisano sa lica zemlje; izvršeno je na hiljade akata nasilja i zločina (pljačke, silovanja, prebijanja) nad Srbima; demolirano je i porušeno 115 crkava i manastira."

*********************************************************************************

Evo ti, decko, sabiraj...i ne zaboravi ...koliko saberes jos toliko dodaj jer nisam stavila podatke koji svedoce o proteranim i pobijenim Srbima tokom citavog trajanja 2.svetskog rata, niti za vreme citavog "bratoubilackog" rata  Smile

Uci sinko, uci i citaj, pa onda pricaj. Smile

« Poslednja izmena: 31. Mar 2011, 20:52:09 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Ajde reci mi molim te odakle je proterano 2 miliona ljudi?

Pola miliona Srba je proterano iz Hrvatske   Smile ....i nikom' nista. Tako da uz odgovarajuci medjunarodni odnos snaga, nije nikakav problem proterati 2mil siptara sa Kosova  Smile

Plus, sto ih nema 2mil
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 03:43:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.