Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocket PC telefoni - ćaskanje!  (Pročitano 161786 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Bravo
Znam, zbog toga sam predlozio starije verzije. Ove nove ne valjaju k**cu (bar sto se tice G-Alarm i G-Profile kompanije Ageye). Bas ti je aplikacija unistila bateriju  Smile

Koristim neku matoru verziju G-Alarma i zadovoljan sam (1.X).
Problem je u tome sto meni nijedna verzija pomenutih programa nije radila kako valja, a probavao sam doooosta izdanja. U stvari, jedini G-Alarm koji mi je radio dobro bila je neka beta verzija (0.x) koja je bila nenabudzena i sa kojom sam bio prilicno zadovoljan, ali me je ipak nerviralo ono budjenje u ponoc i jos neke stvarcice. G-Profile je sranje a probao sam ga na WM 6, 6.1 i 6.5. Trenutno mi je dobitna kombinacija SBSH PhoneWeaver 2.0 (jos jedan program koji mi je bagovao ranije, ali poslednja verzija zasad radi bez greske) + CradleAlarm (odustao sam od starog, dobrog Pocket Alarma jer je to bio jedini program za koji sam morao da koristim olovcicu).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
ali me je ipak nerviralo ono budjenje u ponoc
Zar nismo konstatovali da to nije zbog G-Alarma vec da WM u ta doba vrsi neke administratorske poslove  Smile Ili sam ja pogresno skapirao  Smile

Znaci da batalim G-Alarm i da skinem CradleAlarm  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 5
Izvinite sto vas prekidam ali celu noc se bakcem oko ovoga i ne mogu da skapiram zbog cega:

Hocu da update-ujem ROM na 6.5.3 (EnergyROM_21889Herman). E sad to radim preko istoimenog programa (herman-a). Idem next, next bla bla i poslednje me pita Update, yes i u momentu mi se activesync ponasa kao da sam telefon diskonektovao sa komp-om. Sta moze da bude problem?

Jeste vi pokusavali apdejt preko hermana ili sl?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Bravo
Znaci da batalim G-Alarm i da skinem CradleAlarm  Smile
Ma dobro, nije CradleAlarm jedini koji valja - kad su u pitanju alarmi, ima ih bas dosta dobrih. Smile A sto se tice budjenja u ponoc, u medjuvremenu sam saznao da to i nije bas tako kako sam ranije mislio. Tacnije, to je bilo objasnjenje lika koji pravi G-Alarm, a u stvari WM radi neke stvari u ponoc, ali ako nemas G-Alarm nece se paliti ekran u to doba.

Hocu da update-ujem ROM na 6.5.3 (EnergyROM_21889Herman). E sad to radim preko istoimenog programa (herman-a). Idem next, next bla bla i poslednje me pita Update, yes i u momentu mi se activesync ponasa kao da sam telefon diskonektovao sa komp-om. Sta moze da bude problem?

Jeste vi pokusavali apdejt preko hermana ili sl?
Da ti ne pokusavas upravo sada da ubijes svoj telefon trajno, tj. da napravis ciglu od njega time sto ubacujes ROM za CDMA Touch Pro, cije je kodno ime "Herman"?!? Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2010, 00:28:50 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 5
hahahah tek sam sad provalio da je za raphael-a o moj Boze ccc
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Bravo
Nije cak ni za "normalan" Raphael - Herman je CDMA Raphael i kad bih ja stavio CDMA ROM na moj GSM TP, vise ne bih imao telefon. Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2010, 00:39:39 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 5
Sta sve prezivi ova moja omnija dobro i radi uopste  Smile

Evo nasao sam za mene 6.5.3 23518 koristio sam ga davno ali mi izgledao ruzno pa sam makao ali posto sam nasao neke tweak-ove i temice onda cu jos malo da se igram.  Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Ma ja koliko sam gledao, čitao... Stekao sam utisak da najviše (slobodnih   ) programa ima za Simbian pa onda za WM. Druga strana mog pitanja (je) (bi) bila, "ubedite me zašto ne Simbian ili WM".
Ja posedujem BlackBerry i znam oko njega šta i kako. I znam da ima sve u njemu, ali ako hoću malo da eksperimentišem onda ne mogu da nađem ni tri kasvetna programa za njega a da su džabe. Zato me ponajviše i plaši IPhone.
Neću više da skrećem temu. Hvala za postojeće odgovore.

P.S.  Latifovich, a može li da se napravi anketa koja od ova 4 operativna sistema je bolji. Da vidimo šta će ispasti. Ne znam da li je takva anketa bila ovde.

Da ne bi spamovali temu, Sasa, odgovoricu ti ovde. Da malo procaskamo. Stoga nemoj u "nedoumicama" da nastavljamo diskusiju.

Rekao bih da si los utisak stekao. Po mom misljenju (mislim da ce i Pilgrim da mi se pridruzi) najvise free Aplikacija (freeware) ima za Windows Mobile.

I po mom misljenju, najbolji OS je Windows Mobile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
Sto se tice G-alarma i G-profile, ja sam razgovarao i sa pilgrim-om o tome, ali ja absolutno nemam nikakvih problema sa tim programima, cak G-alarm za mene je najpouzdaniji alarm, SPB-time je isto jako dobar i lepse je odradjen (sa onim scrollom) od G-alarma ali fali mu "save default settings". Trenutno koristim G-Alarm 2.3 i G-Profile 1.1 build 1227.
G-Profile je isto jako dobar, bolji je od SPB Phone Suite. Moja je preporuka da se probaju ovi programi, jer stvarno su najbolji, a sanse da vam ne rade su jako male.
« Poslednja izmena: 23. Jan 2010, 10:39:31 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 5
^^ I ja vam se pridruzujem  Smile

P. S. Je l' neko koristi 6.5.5? Ja sam ga ubacio pre oko 24h i prilicno sam zadovoljan brzinom. Treba samo malo da ga nasminkam (sto najvise mrzim da radim- titanium, manila, spb shell bla bla..) i bice kao bombona  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jan 2010, 10:41:00 od darkNight »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.