Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 132 133 135 136 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocket PC telefoni - ćaskanje!  (Pročitano 161732 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC One X
Ta je bila aktuelna kad sam ga instalirao, i pošto radi ne menjam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
Valja i 2.3 zasto ne bi, ali samo ako imas novi -lekcic Smiley, ja tu verziju koristim, a sto se tice zalbi, pa mozes da nadjes zalbe za bilo koji program, a g-alarm je najpopularniji alarm za WM i normalno je da se vise prica o njemu jer ga svi koriste.

Ako hocete mozemo ovde da probamo, neka se javi pet ljudi koji hoce da probaju g-alarm pa da vidimo ko od njih ce imati bilo kakvih problema.

Za mene ne dolazi u obzir ako alarm nije finger friendly, jer necu pred spavanjem da cackam sa stylusom po ekranu jer je sve sitno i nepristupacno...
Jos jedan veliki plus za g-alarm je to sto saradjuje sa sistemskim alarmom, pa tako svugde vidis i u manili i u spbshell ako ti je ukljucen alarm i u koliko sati (u spbshell prikazuje koliko sati je ostalo do alarma). Jedino  bi mogli da ubace scroll kao u spb time bilo bi jos lepse.

« Poslednja izmena: 26. Jan 2010, 23:09:52 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
@ ThePhilosopher, ja sam tražio ovu temu i čak sam listao do osme stranice ne bi li je našao ali nisam. Zato sam i pitao na onoj temi jer nisam našao nijednu drugu prikladniju. Ali dobro, onaj zadnji odgovor deluje ohrabrujuće.

I sad znam da sam na ovoj temu upao niotkuda tako da ne zbunjuem previše, pitanje je bilo koji OS  je "bolji".
« Poslednja izmena: 24. Jan 2010, 22:58:13 od Sasha019 »
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Dakle, koristim: Task Manager v3.1

Tekuca verzija koju koristim je G-Alarm 1.5.1 (negde procitah da je dosta stabilna).
Kada ga pokrenem u task manageru:
RAM - 1733 kb.
Ima 3 niti.
Kada je pokrenut koristi 0.09 procesorskog zauzeca (posle minut max 0.10).
Naravno, mogu ga ugasiti, a da zvoni kad treba.

Krenuh da instaliram najnoviji G-Alarm 2.3
a) prilikom instlacije me pitao da zamenim staru verziju novom. I ja sam zamenio  Smile
b) Kao opcije prilikom instalacije sam koristio:
              delete other language files... (==true)
              install the mazes (==false)
              install today plugin (==false)
              graphic acceleration (dodatnih 345 kb RAM-a) //false

c) restartovao uredjaj
d) trial istice za 10 dana  Smile
e) &^%&^%$%$^%$^%$^% --> registrovan
f) restartovanje G-Alarma

Stanje u Task Manager-u:
RAM: 842 kb  Smile
3 niti
CPU: 0.09/0.10 ali se zna popeti i do 0.18, pa opet padne na 0.09 (maksimum 0.19 u roku od jedan minut)

(zapamtio vreme alarma od prosle verzije kao i Ringtone)

Par sekundi neposredno pred pokretanje alarma pojavi se proces"
GAlarm Wakeup.exe koji je tezak 1kb

Alarm je zazvonio i sa ugasenom aplikacijom.

Eto mog malog benchmarka
@Matrix thnx for d linkz

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
Sta sam vam rekao?  Smile
Bolji je noviji, narocito ako trosi manje ram-a, a CPU da li trosi 0.09 ili 0.19 je potpuno nebitno jer pored toga sto to nije neko opterecenje, ti program drzis ukljucen samo dok podesavas alarm.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2010, 23:13:39 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Izgleda da si bio u pravu, mada ja nisam pre probao ovu verziju 2.3. Ali su ga definitivno optimizovali po pitanju memorije  Smile Slozio bih se da nije bitan CPU ako cu ga vec drzati ugasenog do sledeceg alarma.

Toliko o mini benchmarku.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Bravo
Citat
sto se tice zalbi, pa mozes da nadjes zalbe za bilo koji program, a g-alarm je najpopularniji alarm za WM i normalno je da se vise prica o njemu jer ga svi koriste.

Changelog

2.3 (2009/10/02)

[FIXED] A lot of bugs

Dakle, sam autor priznaje da je u 2.2 bilo mnogo bagova, a to je nedopustivo po meni za jedan program koji vrsi tako osnovnu funkciju. Smile

Elem, za G-Profile ostajem pri stavu da je suvise bagovit jer mi je sa default podesavanjima ispraznio bateriju do kraja. Mozda bi bilo drugacije da sam ga podesio po licnim preferencama prethodno, ali ne zelim o tome ni da razmisljam jer uzasno srce bateriju po defaultu te ga necu u skorije vreme instalirati.

Sto se tice G-Alarm, moram priznati da je sada to vec solidan program - za razliku od ranije, sada CPU ne skace na 100 % i sl. vrednosti prilikom oglasavanja. Za bateriiju ne bih znao posto sam ga samo kratko probao. Ono sto mi se ne svidja i zasto sam odmah odbacio program je cinjenica da autor ubacuje precicu u Windows/Startup sto alarm menadzer ne treba da radi po meni. Takodje, to je jedini alarm koji budi telefon u ponoc kao vampir. Smile Najzad, ta app i njen autor mi ne ulivaju poverenje, posebno zbog debilne izjave developera da je 5 MB RAMa sasvim dovoljno za normalan rad telefona.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2010, 23:12:03 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC One X
Takodje, to je jedini alarm koji budi telefon u ponoc kao vampir. Smile

Nisam znao da je G-Alarm odgovoran za to, a odavno me interesuje zašto mi svaki WM telefon to radi Smile

Je l' to ispravljeno u 2.3, pošto ponovo kažem - ne bih menjao pošto mi sve radi Smile, sem ako je ovo ispravljeno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Bravo
To moze preko registra da se izmeni, samo ne znam da li je u HKLM ili HKCU. Valja naci u Software/G-alarm "MidnightWakeup" i staviti na "false". Imas tu skrivenu opciju objasnjenu negde na ageye forumu, s tim sto se autor valjda ogradio da u slucaju izmene ne garantuje da ce se alarmi uvek oglasiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
Changelog

2.3 (2009/10/02)

[FIXED] A lot of bugs

Dakle, sam autor priznaje da je u 2.2 bilo mnogo bagova, a to je nedopustivo po meni za jedan program koji vrsi tako osnovnu funkciju. Smile

Sto se tice G-Alarm, moram priznati da je sada to vec solidan program - za razliku od ranije, sada CPU ne skace na 100 % i sl. vrednosti prilikom oglasavanja. Za bateriiju ne bih znao posto sam ga samo kratko probao. Ono sto mi se ne svidja i zasto sam odmah odbacio program je cinjenica da autor ubacuje precicu u Windows/Startup sto alarm menadzer ne treba da radi po meni. Takodje, to je jedini alarm koji budi telefon u ponoc kao vampir. Smile Najzad, ta app i njen autor mi ne ulivaju poverenje, posebno zbog debilne izjave developera da je 5 MB RAMa sasvim dovoljno za normalan rad telefona.
Da budemo realni, ovo nisu nikakvi razlozi da bi koristio neki primitivni alarm sa manje opcija, a o prakticnosti da ni ne pricamo ako nije finger friendly. Paljenje pozadinskog osvetljenja na jedan sekund tacno u ponoc nije potrebno ali mi uopste ne smeta, a ni ne vidim zasto bi smetalo.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2010, 11:54:56 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 132 133 135 136 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.