Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocket PC telefoni - ćaskanje!  (Pročitano 184328 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Vidim da pratis moju temu o G-sensoru  Smile Barem neko da se zainteresuje  Smile

G remote je extra  Smile

Ja sam fpsece probao samo zbog tebe  Smile Ako nista, bar si uspeo kako-tako da pokrenes Tekken. (Gledam da igram sto manje...)

btw. ja sam jedini na ovom podforumu (  Smile ) koji nema avatar (stari me smorio, a ne bih da smaram SF-a da pravi neki "custom" za mene). Tako da cim vidis prazninu, kontaj da sam ja  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 5
Eeee, smarao sam ja SF-a kao niko drugi cini mi se da ne radi vise te avatare a bas je bilo fani  Smile

Evo, da ne odemo u off:

PlayStation Emulator Updated with Multitouch for HD2

We reported on the latest release of the PlayStation Emulator for Windows Mobile, FPSEce, as soon as it went public near the end of last year. It was such a wonderful surprise as the previous update was released long before that. Well, it looks as though the PlayStation emulator has been receiving updates quietly for supporters on the FPSEce forums as of late.

The change log is quite long, but what stands out is that multitouch is finally working on the HTC HD2 and G-Sensor support is also implemented for HTC/Samsung devices. The post mentions that multitouch is “working like a charm” on games like Gran Turismo, Crash Bandicoot and others. Bluetooth gamepads can be paired without additional drivers too. The log also lists other crucial fixes for button press latency and compatibility issues that can dramatically improve gameplay.

With powerful devices, like the HD2, on the market, we should see updates more frequently from the guys behind FPSEce. Check out the full changes and note on the current status of the work-in-progress version below. If you’ve donated, make sure to take full advantage of the benefits by contacting the FPSEce team for a copy of the latest version. The free version should be released soon, so we’ll be sure to keep you posted on Twitter and Facebook.

Multitouch is working like a charm, I'm impressed, games are really playable!! For now, only the onscreen static buttons support multitouch, but it's marvelous. Now I have to finish the implementation of Digital and Analog PAD emulation by sliding fingers on the screen and then multitouch will be complete! I think that supporters with HD2’s would like to see that with their own eyes, that’s why I propose a request to send you this WIP version. I played very well Games like Gran Turismo and Crash Bandicoot with current multitouch implementation status! New supporters can receive this WIP version, current supporters can receive this WIP version just by asking by E-mail.

- Fixed strange Latency on HD2, its touchscreen interface is surely different than all other device with resistive screens. I found that Windows PRESS message comes a bit later compare to others devices with resistive Screen and RELEASE Message comes too closely after the PRESS message. Anyway, all Devices should work better with onscreen buttons now because the fix I made helps FpseCE catch TOUCH message more often.

- Fixed Same Latency Problem with Guncon emulation.

- Fixed Landscape Right Guncon emulation, where nothing would happen when we shot the left part of the screen between A and B.

- Fixed the first incompatibility problem with the old Samsung Processor and the Fast Memcopy code optimized for ARMv5 (a second problem exists, but it seems FpseCE starts now on devices with such a processor).

- Enabled onscreen buttons when Multifix is set.

- Added G-Sensor support to HTC devices which is also compatible with Samsung devices if you install the good DLL.

- Change on how it handles the G-Sensor. It's more accurate now and very usable for platform Games, especially those which support an analog pad.

- Added support for Bluetooth gamepads like the MSI / GINPUS BGP100 or the COM1 Bluetooth Gamepad. You just need to Pair your Device with your gamepad, no need to use any driver, FpseCE handle the PAD directly... to use it, just add the following into fpse.ini in the JOY0PAD section: BTPAD=X, where X is the COM numberyou set when pairing.

- New BT Gamepad handling routine, more accurate, faster, and should work now on any Device.

- Starting to implement Multitouch on HD2, current version received by supporters doesn't include Multitouch but includes the Final FIX for HTC HD2, no more Latency! To use it, you need to include a new line into fpse.ini within section, just add this line: HD2=1. And Be sure you have the HTC Album application closed with Task manager or Latency Fix won't work.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1377
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Dosao sam u posed HTC S620 koji je silom prilika zakljucan na Telenor mrezu.
Ima li ikakve sanse da se "dekodira" otkljuca i da moze da se koristi i na drugim mrezama ?
Svi moji pokusaji ( google ) da dodjem do nekakvog saznanja da li je to moguce se zavrsavaju sa nekakvim online otkljucavanjima koja deluju sarlatanski.
Hvala na razumevanju.

Pitanje mozda nije na pravom mestu, ako je tako premestite ga  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Bravo
Dosao sam u posed HTC S620 koji je silom prilika zakljucan na Telenor mrezu.
Ima li ikakve sanse da se "dekodira" otkljuca i da moze da se koristi i na drugim mrezama ?
Svi moji pokusaji ( google ) da dodjem do nekakvog saznanja da li je to moguce se zavrsavaju sa nekakvim online otkljucavanjima koja deluju sarlatanski.
Ja sam pronasao ovo i ne deluje mi sarlatanski - ima svoje mesto u okviru wiki sekcije, a i korisnici se ne bune, kao sto mozes procitati u toj temi.

Moze li se podesiti da alarm (njegova melodija) se ponavlja? Meni alarm se cuje samo 10ak sec i to me bas nekad ne moze probuditi. Da li moze da se stavi da duze pisti i da se ponovi opet nakon par min (snooze) dok ga ne iskljucim?
Moze na WM 6.5. Smile

G Alarm, na primer. Ali verzija 1.x jer novije imaju dosta bagova... Spoon alarm, takodje.
Ma imas ih dosta i svo mogu da rade to sto trazis
Mali offtopic ali svi ti G-programi (G-Profile, G-Alarm...) me uzasno nerviraju - izgledaju lepo ali sto baguju i crpe bateriju... Uzas. Smile Poslednji put sam pre par dana instalirao novu verziju G-Profile, telefon bio preko noci na standby rezimu (samo jedan e-mail primljen), baterija 83%, ujutro se budim i baterija na 9%. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Znam, zbog toga sam predlozio starije verzije. Ove nove ne valjaju k**cu (bar sto se tice G-Alarm i G-Profile kompanije Ageye). Bas ti je aplikacija unistila bateriju  Smile

Koristim neku matoru verziju G-Alarma i zadovoljan sam (1.X).

btw ne vidim zasto bi ova diskusija bila off jer caskamo o WM-u Wink

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Apple iPhone 5
Kako mogu da podesim da mi e-mail stize kao sms poruka na omniji? Cuo sam da koristi minimalnu kolicinu prenetih podataka kako bi smanjio trosak kredita preko  gprs-a ili drugog nacina povezivanja sa internetom? Jednostavno receno kako mogu da primim e-mail sa minimalnim koriscenjem gprs-a u realnom vremenu?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Touch Pro
pa tako sto ces smanjiti period provjere emaila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 5
pa tako sto ces smanjiti period provjere emaila.
Prvo ne znam kako da podesim ovo prvo sto sam naveo
Citat
Kako mogu da podesim da mi e-mail stize kao sms poruka na omniji?
, a posle ide to pitanje Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Bravo
Nisam siguran da te razumem. Ako zelis da ti bukvalno stigne SMS poruka sa informacijom da imas novi email, to je moguce, ali se po pravilu placa provajderu (npr. Google-u) tako da neces bas ustediti na taj nacin. Postoji i mogucnost da podesis push e-mail koji bi trebalo da smanji prenos podataka u odnosu na klasicnu proveru maila u odredjenom intervalu (nikad nisam merio potrosnju u ovom slucaju), ali to prilicno crpi bateriju jer moras da imas non-stop vezu sa serverom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 5
Hvala sto si mi malo bolje razjasnio stvari. O tome sam i mislio. Ali posto je rashod veci od prihoda odustajem  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.