Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 10:42:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocetnicka maketa  (Pročitano 74689 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Da stvarno- sta sa tih fantazijama od figura? jel da idu u igrice ili...  Smile

Ma rekao sam im da otvore temu za Figurice.

Brisem sve sto nadjem ,a nema veze sa maketama........
Herros,imas li ti pojma koliko je vremena i truda meni trebalo da nadjem,odaberem i poslazem te slike? Smile
ocigledno nemas,niti te je briga za tudji trud... Smile

posto se ovde na nekim temama tolerisu pljuvanja drugih naroda i nepostovanja poginulih vojnika,kao i postvanje citavih strana samo u fotografijama u punoj velicini(procesljajte malo,pa cete se setiti na sta mislim),a ignorise doprinos clanova i cepidlaci se oko 4-5 odlicne slike na drugim temama,onda mi ocigledno nismo potrebni @paniniju i prepustam tebi da nas prosvetlis.posto ti sve znas,onda izvoli pa nadji linkove za wargaming,slike i savet i clanove kluba koji bi pomogli,posto se moji tekstovi i brojne informacije ovde ne cene,vec se brisu samo zato sto neki nisu upueni u to,pa im krivo da ne mogu da razumeju sta drugi pricaju i zato sto ih mrzi da isprave gresku,pa zato sve pobrisu i rese stvar... Smile

posto vidim da se od celog foruma,prozivki,prepirki i gresaka,samo moji postovi brisu(iz totalno neosnovanih i krajnje-bezobraznih razloga),ja vam vise necu smetati sa mojim losim slikama i losim informacijama.za sve sto se tice wargaminga,hiljade i hiljade slika i linkova,pitajte sveznajuceg Herrosa... Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2008, 18:11:37 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Ovo je ipak za posebnu temu ali cinjenica je da cela politika rada mora da se promeni. HKJ- otvori novu temu i uzivaj.  Smile

I ajde da se vratimo na temu koju je poceo Papalu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
nista se ne odnosi na tebe,@pilot... Smile Smile Smile hvala ti na razumevanju.
nego me iznerviralo sto sam nizasta uploadovao slike i pisao tekstove i lnkove,da bi bili obrisani zbog gluposti,dok ima mnogo precih stvari koje se mogu brisati i sredjivati ovde...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Odnosi se na mene. Kad sam ja postao moderator meni je licno drug Serbian Fighter izrazio zelju da vodim ovaj forum. Druga Herosa sam ja preporucio i on je postao moderator. Svaka greska me jako zaboli. Ali ne bih da svaljukem krivicu na njega- na celom Bureku postoji manija brisanja i zakljucavanja. Treba malo da razmisle pa ako mu nije tu mesto da premeste na drugi forum ili da izdvoje poruku u posebnu temu.

Otvori novu temu, nadji opet slike ako ti nije tesko. Ja imam nesto na hardu od druga iz Ceske sa njihovih takmicenja.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Hkj, smiri se. Ajmo svi malo smirenije. Pilot je u pravu. Herros je generalno ok, jer je vec reako da se otvori nova tema u vezi figurica. I ja sam u tom smislu isto vise puta to sugerisao. Tvoj post je sasvim ok i samo treba nastaviti dalje ali otvoriti temu i tamo nastaviti sve u vezi toga, Isto kao sto ste otvarali za svoje makete, samo sto bi ovo bila zajednicka vezana samo za figurice. Mogu i ja da je otvorim, ako nece niko. Smile.
Mislim da ovde generalno niko ne zeli da vredja, nego svi smo razliciti, bre, i ima vise ili manje nervoznijih. Razgovorom se sve resava. Mozda bi stvarno, kako Pilot kaze moderatori mogli malo vise meriti, pa nesto sto nije vezano bas za temu, premestiti na novu temu (to dugme, koje Pilot spominje) pri tome obavstavajuci one koji su postovali gde se nalazi i to je onda super. Uvodi se red i preglednost, i sve ide kako treba. E, sad mozda su moderatorima pune ruke posla, neznam? Smile

Bilo kako bilo, ajmo bez ljutnje. Mir brate mir! -znate onu pesmu?. Ovde na forumu ima sigurno dosta vojnika ali mislim da i oni vise vole mir. Svi se mi srdimo zbog raznih stvari, ali na kraju ipak mir je jedino resenje. Ako niko sad odma ne pokrene temu sa figuricama, ja cu.
Adios amigos. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung i5800 Galaxy 3
razmisljam da kupim revellove cetkice, pa me zanima da li ih neko koristi i kakve su(snimio sam komplet).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Ja koristim umetnicke, za slikarstvo.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung i5800 Galaxy 3
Ma ja sam koristio pelikan za likovno pa su se malo otrcale. Sada sam kupio italerijeve, ali su skupe do zla boga...
Revellove mogu da nabavim za nekih 400 kinti komplet (6+2)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ja koristim umetnicke, za slikarstvo.
:Dja sam mislio da sam medju retkima koji to rade... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
M@rkoni ako si pri lovi, kupuj. Sve ce ti koristiti kad tad. Doduse zavisi, ako imas strpljenja da se raspitas pa vidis sta je za tebe najoptimalnije, onda polako. Ja kad imam kintu - uzmem. Eto tako trenutno ostadoh kratak, ali "dok ima ljudi, bice i paaaaaara!" Smile

P.S (Ocekujemo da otvoris novu temu kada pocnes novu maketu auta.) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 10:42:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.