Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:21:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocetnicka maketa  (Pročitano 74597 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung i5800 Galaxy 3
Pa bice prvo F1 pa tek onda auto posto jos uvek cekam odgovor od revella u vezi nalepnica za isti, da li ce da mi salju ili ne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
F-1, super! Smile Podrzavamo i cekamo Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung i5800 Galaxy 3
Evo malo slika da nagovestimo...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_0560.jpg
(308.78 KB, 1200x1600)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Znaci "crveni duet" se sprema da grune! Leeeepo! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Fw190D Soviet.jpg
(233.06 KB, 2480x1037)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7
Da stvarno- sta sa tih fantazijama od figura? jel da idu u igrice ili...  Smile

Ma rekao sam im da otvore temu za Figurice.

Brisem sve sto nadjem ,a nema veze sa maketama........
Herros,imas li ti pojma koliko je vremena i truda meni trebalo da nadjem,odaberem i poslazem te slike? Smile
ocigledno nemas,niti te je briga za tudji trud... Smile

posto se ovde na nekim temama tolerisu pljuvanja drugih naroda i nepostovanja poginulih vojnika,kao i postvanje citavih strana samo u fotografijama u punoj velicini(procesljajte malo,pa cete se setiti na sta mislim),a ignorise doprinos clanova i cepidlaci se oko 4-5 odlicne slike na drugim temama,onda mi ocigledno nismo potrebni @paniniju i prepustam tebi da nas prosvetlis.posto ti sve znas,onda izvoli pa nadji linkove za wargaming,slike i savet i clanove kluba koji bi pomogli,posto se moji tekstovi i brojne informacije ovde ne cene,vec se brisu samo zato sto neki nisu upueni u to,pa im krivo da ne mogu da razumeju sta drugi pricaju i zato sto ih mrzi da isprave gresku,pa zato sve pobrisu i rese stvar... Smile

posto vidim da se od celog foruma,prozivki,prepirki i gresaka,samo moji postovi brisu(iz totalno neosnovanih i krajnje-bezobraznih razloga),ja vam vise necu smetati sa mojim losim slikama i losim informacijama.za sve sto se tice wargaminga,hiljade i hiljade slika i linkova,pitajte sveznajuceg Herrosa... Smile

Jel to znaci da si postavio i gole zene na ovom topiku da ne brisem zbog tvog truda?Da si procitao pravilnik foruma ti i ja se ne bi raspravljali sad,jer ti ne bi ni postavljao te slike ovde.Mislim likove iz Igrica stavljas u Nauku??? Smile  Pa ko ovde nije normalan.....prekini da pizdis ,vec ako vec toliko volis to i zelis da podelis ,otvori novu temu ....niko ti nece braniti.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Dakle Pilote, nemam reci za ilustraciju ovog sovjetskog Fw190D. Smile Smile Smile. Koliki su ti ti crtezi ako sme da se zna, kad su tako precizni i maltene opipljivi koliko su dobro uradjeni? Smile
Mogo bi jednog lepog dana i o ilustracijama da napises nesto. U stvari treba da uradis knjigu o tome, blago chichi. Smile

A, Rusi, jesu oni to zarobljavali Nemcima ili su mozda kupili pre (imali su Rusi i americke avione itd, pa ne znam...) Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Fala na lepim recima i drago mi je da svojim radovima mogu da ukrasim ovu temu. Prvo jedna losa vest- nisam uspeo da te ubacim u grupu autora za seriju clanaka o maketama Fw190D  Smile Same ilustracije su siroke 420 milimetara tako da se mogu lako stampati i kao posteri. Osim toga svi su u TIFF formatu pa bi to omogucilo i povecanje formata. Sve ce to uskoro da se objavi u stranom jednom izdanju a ja cu se nabrojim sa suske.

Razmisljam vec duze o knjizi al to tek ako napravim malo jacu licnu referencu. Sve ovo sto sam objavio [mislim kao stampano izdanje] nije dovoljno da bi me neko tek tako prihvatio kao autora za knjigu. Ima i jedna losa stvar- svoje ilustratore ce uvek vise ceniti zato jer su njihovi. Vec par mesta za urednicko mesto u stranim izdavackim kucama sam izgubio. Na to mesto su dosle osobe koje ni priblizno ovako ne rade ali.... njihove su krvi [ne bih smeo da kazem i vere]. Takodje uvek ce hvaliti losije radove njihovog coveka nego odlicno odradjen rad nekog iz Srbije. Ali dobro je- zato se trudim da mi radovi budu zasnovani na istorijskim cinjenicama i dokazima tako da ih cesto sateram u cosak i nemaju izbor nego da mene uzmu. Inace skoro je izasao drugi deo knjige o bojenju aviona Fw190D. Kosta 90 dolara i u predgovoru sam pomenut kao saradnik i covek koji je pomogao [sa mnogim drugim]. Bice mog materijala i u trecem nastavku te knjige. Kako avion nije nas to je za mene znacajan pomak u radu.

Necu da radim nijedan napis kako raditi ilustracije i uopste kako ilustrovati jer to je posao i obaveza ovih sa Digital Art dela foruma Burek.

Vise o sovjetskim primercima Fw190D imas ovde:

http://www.letletlet-warplanes.com/focke_wulf_190d_in_vvs_sssr.html

Danas bacam slike mog primerka  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Samsung S7
Pilot,matori sto ne radis malo i mlaznjake?
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Pa radim ali redje. sejbra sam uradio pre nekoliko meseci a odavno mi stoje Jaster i Orao u pripremi. Moracu nekako da skockam vreme i da ih uradim. Hvala sto me podseti  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:21:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.