Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počelo žigosanje: čipovanje zaposlenih u Švedskoj  (Pročitano 13292 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.91
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.89
Preljubnik.. mutan tip  Smile  Smile

Zezam se, nemoj da se brines.. smes da muljas.. jos malo  Smile  Smile

Ja se ne bih cipovala.. plasim se da se neki ustasa/mudzod/siptarcina ne docepa nekog servera i resetuje me .. kod mene je vecno prisutna ta paranoja da ce neko pre ili kasnije hteti da nas nagura u neki jasenovac ponovo.. vise volim da odem na neke druge nacine  Smile znam.. paranoja, primitivizam, nesrecno detinjstvo.. izaberite  Smile
ako ce nesto da mi ubacuju.. u mene.. bolje da mi ubace jos memorije ..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
 Smile

sta je tu problem  Smile ovdje kod nas to nece uci u opticaj bar jos 130 godina... Smile
realno...najmanje toliko"zaostajemo" za svedijom... Smile

a i ovdje ce neko da uz'e neki cackavac  i iscackas cip...  Smile i nosit ce ga u dzepu...  (dok ga ne izgubi )
doci ce pred skener i provuci ce ga i eto... Smile

a i svejedno koliko puta dnevno vadim neke "cipove" i guram ih na razna javna i druga mjesta  Smile
da toliko puta dnevno gurnem cunu u bilo sta..imo bi 45 kila ...a ne sto  Smile
i stvarno nista protiv ne bi imao da to sve radim "pokazivanjem prsta" pomogucnosti srednjeg  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 01. Feb 2015, 07:00:01 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Ideja o mikrocipovanju ljudi nije novijeg datuma.

Pazite vi o cemu se ovde raspravlja!? : )) O tome da li je cipovanje ljudi isplativo ili nije? Pazite vi te psihoze!

Znaci, u kakvo ti stanje uma treba da zapadnes da bi uopste pristao da razmatras da li ce cipovanje ljudi bilo sta pomoci/odmoci? To su strasne stvari.

Ovo su tek poceci. Daju ti ideju "cipovanjem dece, uvek ce te znati gde su", "cipovanjem ljudi, mozemo u svakom trenutku da znamo gde su teroristi", "cipovanjem ce te ustedeti mnogo vremena i novca" .... Prvo ide na dobrovoljnoj bazi, a zatim, kada se "naucno dokazu" svi pozitivni efekti cipovanja, onda ce sama procedura biti neka vrsta obaveze. Ne bi me cudilo da ce se neka sledeca generacija cipova ugradjivati sa mogucnoscu kontrole psihofizickog stanja cipovanog. Moze se uticati na nivo agresije, pokornosti, moze se uticati na misli, jer misli su nista drugo do vrsta el. signala.

Pa dobro...sta...to se sve radi za vase dobro!!!11

Human Identity Chip David Icke

Ajk decenijama prica o pedofiliji i ritualnom zrtvovanju dece u vrhu engleske kraljevkse porodice, Vlade, kao i to da je Bus stariji osvedoceni pedofil! Nema nikakvih reakcija, da ga neko 'apsi, jedino sto se desava jeste da se stvari o kojima prica, kada su ove teme u pitanju, ostvaruju : )
« Poslednja izmena: 01. Feb 2015, 08:01:44 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
to je nama cudno...kao sto je cudna nasim djedovima..bilo kakva mobilna komunikacija sa tehnoloskim dostignucima
a posebno internet... Smile
tako ce i ovi pomenuiti cipovi za 30 + godina biti sasvim normalna i prihvatljiva stvar...

svaka generacija treba da ima i  ima svoje vrijeme..
u suprotnom civilizacija ne bi opstala...

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.93
to je nama cudno...kao sto je cudna nasim djedovima..bilo kakva mobilna komunikacija sa tehnoloskim dostignucima
a posebno internet... Smile
tako ce i ovi pomenuiti cipovi za 30 + godina biti sasvim normalna i prihvatljiva stvar...

svaka generacija treba da ima i  ima svoje vrijeme..
u suprotnom civilizacija ne bi opstala...

Smile
Genijalno ; ) Reci ovima u Hirosimi i Nagasakiju da svaka generacija ima svoje vreme.

Pa to i ja kazem. Ja se nadam da ce se svi redovno cipovati i da cemo biti bogatiji i da ce zbog cipova civilizacija opstati. Dobro, nece to biti ljudska civilizacija, vec neki vid kiborgo-robova, bez svesti ali dobro...sta sad, bitno je da mi ucarimo i ustedimo koji dinar ; )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
pa sta da se radi... Smile
elem..cip... svejedno mecu u jednu ruku.... Smile

a sta ti mislis da ce svedjani ... hirosimcima i nagasakijancima mecati cip u sve tri cetri ruke... Smile
nece nece  Smile samo ce  u jednu  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 01. Feb 2015, 09:06:46 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.93
pa sta da se radi... Smile
Nista, cipovacemo! U cipovima je spas, kako se ranije toga nismo setili...

Citat
elem..cip... svejedno mecu u jednu ruku.... Smile

a sta ti mislis da ce svedjani ... hirosimcima i nagasakijancima mecati cip u sve tri cetri ruke... Smile
nece nece  Smile samo ce  u jednu  Smile

Smile
Ma da, sta sad...popijemo jednu s nogu i teraj.
« Poslednja izmena: 01. Feb 2015, 09:09:31 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
pa jbg ... pre x godina kad su mi cure pisale vruca i pohotna pisma... Smile cekao sam ih danima.. Smile
(jest jest ja sam bitanga i olos jos od pre rata... Smile )
nekad sam cak morao i dva puta procitati isto pismo... dok ne stigne neko novo pismo...od zaludjene neke cure... Smile

a .. nezgodan je bio telefonski seks u govornici  Smile
a svi telefoni ...na radnom mjestu .. bili su prisluskivani... i svi su se razgovori snimali...Smile
i bash je bilo nezgodno... Smile

pojavom mobilnih uredjaja a posebno pojavom ...bezzicnog interneta ..
moje muke su odavno nestale..sad pisma cekam najduze 15 minuta  Smile
dobro neka ni ne citam...jer ne mogu to sve procitat...jerf onda bi mi cuna bila citav dan diguta  Smile

e tako.. i sad neko ima porblem sa viseputnom dnevnom identifikacijom svoje osobenosti...  Smile
 i svim ostalim pizdama maternim...s kojim nam zivot zagorcavaju..i ne daju da muljamo i petljamo... Smile

i zivot bi mu sigurn bio laksi..duplo... Smile
da to sve radi pokazivanjem prsta(da se ne ponavljam - vec sam rekao kojeg prsta)  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 01. Feb 2015, 09:32:15 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.93
Pa dobro, to smo utvrdili. Da je idealno za lenje i nesposobne. Ja reko da li možda ima neki konkretan razlog odnosno objašnjenje kako će ovo da pomogne čovečanstvu.

Ako nema... ako smo zaista došli dotle da je napor da se nosi kartica od 2 grama... Dobro, ništa. Samo napred. Ali što ostati samo na ovome? Ajde da razvijemo neku novu udobnu generaciju katetera, da mogu ljudi da se olakšaju a da ne troše vreme i vodu na odlazak u WC. I da pritom bude udoban i kompaktan ispod odeće, da ga nose ljudi na posao. Jer manje odlaska u WC znači više vremena za sebe. Zamisli godišnje uštediš dva sata vremena i čak par evrića jer ne puštaš vodu svaki put nego samo kad prazniš kesu. Ili ista stvar samo za creva. Eeee to bi tek bilo do jaja, svake godine se uštedi par dana koji bi se potrošili na odlazak na prestol, pa se uštedi i i mnogo para jer ne bismo morali da kupujemo toalet papir. A i ergonomičnije je, ne troši se energija na sedenje i ustajanje. Doduše postoji već nešto slično ovome, i pomalo je gadno, ali ja mislim da može da se usavrši tako da bude praktičan prozivod za svakodnevnu upotrebu.

A, šta kažete? Jel da da su super ideje?

Mislim, mogućnosti koje nam se sad otvaraju su kao i ljudska glupost... neograničene. Skajzdlimit.

+1

Nego, nije ti loša ideja to za kateter. Na tome bi mogle da se zarade parice...  Smile Još ako može da se poveže na fejs, i kači slike u realnom vremenu...  Smile Eto pomame Smile

Edit: za sve ove pametne koji porede korišćenje mobilnog, interneta i čipa pod kožom (za šta bi moglo da se navede mnogo analogija, ali onda odosmo u off): IZBOR. MOGUĆNOST JE*ENOG IZBORA. Ja biram da koristim internet, kačim slike bradavica na fejs, svima istrtljam sve i nosim mobilni sa GPS-om, pa nek me prate. Jer me boli .!. da li me prate. Ali mogu da odaberem i da ne koristim fejs. Mogu da bacim mobilni. Mogu da biram. Sa čipom ispod kože nema izbora.

Jbga, tehnologija unapređuje život. Svi je koristimo. Ja je mnogo koristim i ne znam šta bi bez nje. Ali, ona je jako opasna. I mora da postoje granice. Inače, onog momenta kada to postane normalno (ako postane normalno, a mislim da neće nikad...) mi postajemo totalitarno društvo. Bez osnovne mogućnosti izbora. I zdravo! U poređenju sa tim, i 1939 u Nemačkoj Jevreji su imali više izbora. Staljin je u poređenju sa tim bio duša od čoveka. Pa, izvolte... Smile

Komunisti su ljudima uskraćivali neke mogućnosti izbora. Za opšte dobro. I sad su proglašeni za najveće zlikovce 20-tog veka. i 19-tog, za svaki slučaj. Jer je lična sloboda iznad svega, makar ta sloboda podrazumevala da sam sebi uništavaš život, jer si nesposobni idiot. To je izbor koji mora da ti se pruži i to je navodna "osnova" društvenog uređenja kome težimo. A čipovanje nije ograničavanje izbora zarad opšteg dobra? (Npr. da ostane samo na RFID čipovima, i da je to stvarno opšte dobro i pogodnost. A moglo bi da bude.) Sjajno...  Smile

Životinjska farma. Real-time. Watch now, only in ... Sweden Smile Cooming soon...
« Poslednja izmena: 01. Feb 2015, 09:57:39 od Aleksandar_038 »
IP sačuvana
social share
Ček znači ti hoćeš da kažeš da ne voliš kad se nešto tera u krajnost?
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.