Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počelo suđenje za pank molitvu protiv Putina  (Pročitano 63500 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
Što se tiče njihovog mentalnog stanja, sve ili samo Tolokonikova (ne znam tačno) su bile studentkinje najprestižnijeg moskovskog filozofskog  fakulteta.

Pa da su glupe, sedele bi kuci i glasale za Putina
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
"свака бивша курва жели да даје лекције о моралу када остари"
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 5
Zato što su nastupale u hramu, a kakvi su to onda vernici koju su spremni da spale i ubiju za tako nešto? Kao da smo u Srednjem veku da zbog, jel te, religioznih gluposti mrzimo ljude. Treba konačno ući u 21. vek. Hvala Smiley

Nece ih niko spaliti, niti ubiti, samo ce malo da odrobijaju i to je to. Isto bi prosle i italijanke da su otisle u sikstinsku kapelu i imale slicnu koreografiju. Da su kojim slucajem otisle do Meke, Istambula, Rijada ili Teherana pa tamo uradile isto, kamenovali bi ih do smrti, mozda bi ih i spalili, uglavnom ne bi vise videle belog dana.

Kada tako sagledas situaciju, fino ce proci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Zato što su nastupale u hramu, a kakvi su to onda vernici koju su spremni da spale i ubiju za tako nešto? Kao da smo u Srednjem veku da zbog, jel te, religioznih gluposti mrzimo ljude. Treba konačno ući u 21. vek. Hvala Smiley

Nece ih niko spaliti, niti ubiti, samo ce malo da odrobijaju i to je to. Isto bi prosle i italijanke da su otisle u sikstinsku kapelu i imale slicnu koreografiju. Da su kojim slucajem otisle do Meke, Istambula, Rijada ili Teherana pa tamo uradile isto, kamenovali bi ih do smrti, mozda bi ih i spalili, uglavnom ne bi vise videle belog dana.

Kada tako sagledas situaciju, fino ce proci.

17. avgusta sud bi trebao da objavi svoje rešenje. Najverovatnije se radi o 3+ godinama u zatvoru. Ali ne nervira me toliko to, to što će država da se buni protiv buntovnika to znamo svi, ali kada i običan narod pljuje to već stvarno postane poprilično neprijatno. Još u glavnom narod ni upućen nije ni šta su tačno one tamo radile, ni zašto, ni ko su, ni šta su, ali baš ništa, al je svaki spreman da kaže svojih 5-6 reči o tome kako ih treba spaliti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 5
Ja uopste ne znam ko njih zeli da spaljuje. Kakve uopste veze ima kome hram pripada ako je to hram hrista spasitelja?

Meni ovo deluje kao neki hram:

To sto je on gradjen na istom mestu gde je pre bio, a srusili ga komunisti, to je druga stvar. Koliko god pametne one bile, jednostavno ne mogu da rade to sto su radile ni u jednom verskom objektu na svetu.
« Poslednja izmena: 12. Avg 2012, 02:23:33 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
A šta su uradile? Iz prve ruke znam da one tamo ni reč rekle nisu, a tek pevale nešto, sve je namontirano već kasnije, radi zbunjivanje naroda u internetu. One su samo izasle u tim maskama, sve ostalo je bilo u skladu sa obićajima pravoslavne crkve. A i opet kažem, taćno to mesto gde su one bile, po papirima nije imovina Pravoslavne crkve iako se nalazi usred iste. Zato ne vidim niti jedan razlog da one bude kažnjene na taj način. Najpametnija opcija bi bila da smisle klasićno cišćenje crkovnih objekata, jer više od toga nikako nisu zaslužile, ako uzmemo sve u obzir.

A to što njihova organizacija promoviše movi moral to je već druga tema, na kojoj je ova naravno zasnivana, ali o tome stvarno je preteško i predugo pričati, jer čak i ja nisam u potpunosti upućen u sva njihova dešavanja i akcije. ( živeo u Moskvi 15 godina, volim i cenim savremene vrste umetnosti )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 5
A šta su uradile? Iz prve ruke znam da one tamo ni reč rekle nisu, a tek pevale nešto, sve je namontirano već kasnije, radi zbunjivanje naroda u internetu. One su samo izasle u tim maskama, sve ostalo je bilo u skladu sa obićajima pravoslavne crkve. A i opet kažem, taćno to mesto gde su one bile, po papirima nije imovina Pravoslavne crkve iako se nalazi usred iste. Zato ne vidim niti jedan razlog da one bude kažnjene na taj način. Najpametnija opcija bi bila da smisle klasićno cišćenje crkovnih objekata, jer više od toga nikako nisu zaslužile, ako uzmemo sve u obzir.

A to što njihova organizacija promoviše movi moral to je već druga tema, na kojoj je ova naravno zasnivana, ali o tome stvarno je preteško i predugo pričati, jer čak i ja nisam u potpunosti upućen u sva njihova dešavanja i akcije. ( živeo u Moskvi 15 godina, volim i cenim savremene vrste umetnosti )

Pa sto ne kazes odma da je ovo Putinova propagandna masinerija. Sto se tice ciscenja crkve, malu su se zajebale, drustveno koristan rad se drugacije primenjuje u Rusiji.

Ajde pogledaj klip, pa onda procitaj recenicu koju si napisao:

Citat
One su samo izasle u tim maskama, sve ostalo je bilo u skladu sa obićajima pravoslavne crkve.

Jel da da izgleda smesno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Ne, ne izgleda, i ovaj običan narod, što dolazi da se moli itd ponekad izgleda i mnogo upadljivije i odvratnije, kao dečak često sam bio posmatrač takvih užasa, a i devojke su morale nekako da privuku pažnju. Skakale u maskama, ali su se i krstile i čak se spustile na kolena. Narod želi krvi, računaj da je to rečeno metaforički, to me najviše nervira. Čak i zaboravljaju da je to bukvalna elita trenutnog ruskog društva, koja ima ideje, ima mozak, što na žalost nikad nema većina.

Što se tiće toga da su se zajebale, ipak sumnjam, poprilično su znale na šta idu. U tome je i bila možda glavna caka njihove akcije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 5
Ne, ne izgleda, i ovaj običan narod, što dolazi da se moli itd ponekad izgleda i mnogo upadljivije i odvratnije, kao dečak često sam bio posmatrač takvih užasa, a i devojke su morale nekako da privuku pažnju. Skakale u maskama, ali su se i krstile i čak se spustile na kolena. Narod želi krvi, računaj da je to rečeno metaforički, to me najviše nervira. Čak i zaboravljaju da je to bukvalna elita trenutnog ruskog društva, koja ima ideje, ima mozak, što na žalost nikad nema većina.

Ja nisam jos nigde i nikada video da neko skace u crkvi i nosi fantomku. A sad, njuske ljudi nisam nesto preterano zagledao, mada ima ruznih, nije da nije.

Što se tiće toga da su se zajebale, ipak sumnjam, poprilično su znale na šta idu. U tome je i bila možda glavna caka njihove akcije.

I ja se se slazem sa tim da su znale u sta se upustaju. Sada nek stoicki izdrze robiju i svima dobro. Ako su u Rusiji mozgovi spali na to da idu da skakucu po crkvama i hramovima, onda se uopste ne razlikuju od tih njuski koje si kao dete imao prilike da gledas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ovo je malo mojih ličnih fotografija. Izuzela sam one gde se ja kitim ispred hrama i slično. Čisto da vidiš dečko, ako nisi bio tamo.

Hram Hrista Spasitelja je najveći i, verski, najznačajniji hram u Moskvi. Na poslednjoj slici ćeš videti kako se vernici ponašaju ispred jedne crkve/manastira (ovo nije ispred tog hrama jer se ne čeka toliki red da se udje). Žao mi je samo što nisam mogla da upravo pronadjem fotografije obezbedjenja koje čuva hram ali mi veruj na reč da je jako.

Ono što su dotične nesrećnice uradile je pre svega prekršaj gradjanskog reda, jer se ne ponašaju u skladu reda koji iziskuje jedan ovakav objekat.

Sve drugo što potpada pod politčke svrhe je prekršaj ozbiljnijeg karaktera i vuče posledice shodno tome.

Reći ćeš, svako ima pravo da pokaže svoj bunt (naglašavaš u 21.veku) ali sam sigurna da ja samo pokušam da iskažem bunt na neprimeren način, biću sankcionisana u svim delovima ove zemljske kugle ako sam prekršila bar jednu normu a da ne pominjem prekršaje u nizu, sa pravne, političke, socijološke, kulturne, moralne i verske tačke gledišta.

Probaj da deklarišeš stavku po stavku, pa onda stavi teg na svoju umišljenu vagu ravnopravnosti i demokratskog ponašanja.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Hram 1.jpg
(511.96 KB, 1600x1200)
Hram 2.jpg
(428.63 KB, 1600x1200)
Hram 3.jpg
(369.75 KB, 1600x1200)
Vernici.jpg
(482.86 KB, 1600x1200)
« Poslednja izmena: 12. Avg 2012, 02:48:31 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.